علی محمد زوراوند روز شنبه اظهار داشت: افزایش بارندگی در حالی رخ داده که سال گذشته در این مدت ۳۰۸ میلی متر بارش داشتیم ولی امسال این میزان به بیش از ۵۳۸ میلی متر رسیده است.
وی پربارش ترین شهر استان را پاوه با یک هزار و ۸۳ میلی متر بارندگی معرفی کرد و گفت: بارش ها در این شهرستان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸۲ درصد و نسبت به دوره بلند مدت نیز ۱۲۰ درصد رشد داشته است.
زوراوند افزود: گواور با ۷۸۵ میلی متر و جوانرود با ۶۹۸ میلی متر بارش نیز به ترتیب در رده های دوم و سوم پربارش ترین شهرهای استان قرار گرفته اند.
معاون اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: سومار با ۳۰۶ میلی متر، سنقر و کلیایی با ۳۳۲ میلی متر و قصرشیرین با ۳۸۶ میلی متر به ترتیب کم بارش ترین نقاط استان در سال زراعی جاری بوده اند.
وی همچنین میانگین بارش های امسال شهر کرمانشاه را نیز ۴۵۰ میلی متر عنوان کرد و گفت: این مقدار بارش در مقایسه با سال گذشته که ۱۹۵ میلی متر بود ۱۳۱ درصد و نسبت به دوره بلند مدت ۶۲ درصد رشد داشته است.
زوراوند با بیان اینکه پاوه، گواور، جوانرود، گیلانغرب، دالاهو و ثلاث باباجانی شهرهایی با بارش بیش از ۶۰۰ میلی متر هستند، گفت: کرمانشاه، روانسر، سرپل ذهاب، اسلام آبادغرب، سرارود و حمیل نیز بیش از ۵۰۰ میلی متر بارش داشته اند.
معاون هواشناسی کرمانشاه در ادامه به تداوم سرمای شبانه در بسیاری از شهرهای استان اشاره کرد و گفت: انتظار می رود امشب دمای ۱۵ شهر و شهرستان به زیر صفر درجه برسد که سنقروکلیایی با منفی ۵ و گواور با منفی ۳ درجه سردترین نقاط استان خواهند بود.
وی در پایان و با اشاره به اینکه دمای امشب شهر کرمانشاه به منفی یک درجه می رسد، افزود: انتظار می رود برای فردا بین ۲ تا ۴ درجه به دمای روزانه و ۲ تا ۳ درجه به دمای شبانه در اغلب مناطق استان افزوده شود./ ایرنا
دیدگاه