پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳ Thursday, 28 March , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20720 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

سازمان تئاتر، راه نجات تئاتر استانهاست خرید ۱۰۸ دستگاه اتوبوس درون‌شهری برای کرمانشاه بارندگی‌های شدید مشکلی در سطح استان ایجاد نکرده است تدوین برنامه پنج ساله برای آسفالت معابر شهری کرمانشاه/۵۰ هزار میلیارد ریال از پروژه‌های سرمایه‌گذاری در حال عملیاتی شدن است چرا در رستوران های جهان شهر خلاق خوراک بیشتر دنده کباب و خورشت خلال سرو می شود/نارضایتی مسافران از پرداخت هزینه مضاعف به برخی از سایتهای گردشگری خدمات ویژه سازمان حمل و نقل مسافر در ایام نوروز نکات کلیدی درباره سلامت آجیل شب عید هوای نوروز در کرمانشاه بارانی است اعمال محدودیت های ترافیکی و ممنوعیت ورود تانکرهای حامل سوخت از مرز پرویزخان مراسم تحویل سال در هفت امامزاده و بقعه متبرکه کرمانشاه برگزار می‌شود قضات کشیک در ایام نوروز در دادسرای کرمانشاه فعالیت می‌کنند کرمانشاه در غرقاب ازخودبیگانگی ‌فرهنگی‌ و عدم تعلقات هویتی به سر می برد/ تا چه زمان سطح‌مطالبه ما باید در حد آسفالت و رنگ امیزی جداول باشد آماده‌باش ۱۶۲ جایگاه سوخت کرمانشاه برای ایام نوروز آماده‌باش ۱۲۰۰ نفر برای خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی در کرمانشاه افزایش ۲۴ درصدی بارندگی‌ها در استان کرمانشاه حدود ۱۶ شهر کرمانشاه دچار تنش آبی اعلام ساعت کار اماکن تاریخی کرمانشاه در ایام نوروز ۴۰درصد هتل های برند کرمانشاه پر شده است/هتلداران چاره ای جز گرفتن وام‌کارمزدی سبک ندارند/بی میلی مسافر برای ماندن در اماکن اقامتی میدان آزادی کرمانشاه بازار شیرینی شب عید ۴۸ ساعت آخر داغ می‌شود + قیمت‌ها خودروهای حادثه‌ساز در کرمانشاه توقیف خواهند شد

وظیفه رسانه در جامعه؛ اندیشه‌سازی و فرهنگ‌سازی است / در کرمانشاه میزان فرهنگ عمومی و فرهنگ تعاملی تا بسیار پایین است
19 اسفند 1397 - 10:02
شناسه : 33198
0
مصری نماینده مردم کرمانشاه در مجلس: طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر عبدالرضا مصری نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی: برای ایجاد فهم مشترک هیچ چیز مثل رسانه و به خصوص رسانه امروز نمی‌تواند اثر گذار باشد. امروزه رسانه به عنوان رابطی که می‌تواند ارتباط خوب و مطمئنی بین مردم و دولت(حاکمیت) برای استفاده از همه ظرفیت‌ها ایجاد کند مطرح می‌شود. ارتباط رسانه با مردم در گذشته از طریق رادیو و روزنامه صورت می‌گرفت اما به مرور راه‌های ارتباطی رشد یافت و این رشد منجر به توسعه فضای رسانه‌ای از رادیو و نشریه به تلویزیون، فضای مجازی شد./ در استان کرمانشاه، متاسفانه میزان فرهنگ عمومی و فرهنگ تعاملی تا اندازه‌ای پایین است و بر این اساس تضادها بسیار است که در بیشتر مواقع، بسیاری از تضادها به دلیل عدم آگاهی و نداشتن فهم‌های مشترک است. اگر ما در استان کرمانشاه به سمت فهم مشترک حرکت کنیم و دولت مردان ما فارغ از جناح‌های سیاسی، در پذیرش اهداف توسعه در استان به میدان بیایند، می‌توانیم با همراهی هم به توسعه برسیم و پیشرفت کنیم. در بعضی از استان‌های کشور دیده می‌شود که دولتمردان آن‌ها زمان تصمیم‌گیری درباره امورات استان خود، تمامی خط و ربط‌های سیاسی و جناحی را کنار می‌گذارند و بنا به اهداف از قبل تعیین شده برای توسعه استان خود، عمل می‌کنند.

پ
پ

همایش نقش رسانه و توسعه با حضور استاندار کرمانشاه، نمایندگان مردم کرمانشاه در مجلس‌شورای اسلامی، نمایندگان مردم در شورای شهر کرمانشاه و مدیران کل ادارات و اهل قلم  در تالار وحدت دانشگاه فرهنگ و هنر برگزار شد.

photo_2019-03-08_23-52-19

دکتر عبدالرضا مصری نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از متولیان برگزاری همایش« نقش رسانه در توسعه»، برای فراهم آوردن فرصتی برای حضور مسئولان استان کرمانشاه و اصحاب رسانه در کنار یکدیگر به منظور دستیابی به یک هدف مشترک گفت: ایده و هدف از برگزاری این همایش بسیار ارزشمند و مبارک است و می‌تواند طلیعه‌ای برای استمرار همایش‌هایی از این دست باشد.

او افزود: امیدوارم بتوانیم با برداشت‌ها و دستاوردهای این گونه همایش‌ها به نتیجه‌های مثبتی دست یافته و نسبت به کمبود‌ها و فرصت‌های خود در این خصوص اشراف پیدا کنیم.

نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: در عصر ارتباطات که فرصت و امکان دیدارهای حضوری کمتر شده و عمده ارتباطات و دیدارها از طریق فضای مجازی حاصل می‌شود، برگزاری همایش‌ها و نشست‌ها در دنیای امروز باعث تازه شدن دیدارها و امکان تبادل اطلاعات با یکدیگر می‌شود.

مصری ادامه داد: بحث توسعه و ارتباط رسانه با توسعه استان کرمانشاه، تعریف‌های متعدی را پوشش می‌دهد و این ایده، ایده بسیار خوبی است که می‌تواند بسط پیدا کند و در قالب گروه‌های اجتماعی مختلف و تعریف وظایف هر یک از آن‌ها مطرح شود .

او  افزود: با برگزاری نشست‌هایی از این دست می‌توان خط مشی‌هایی کارساز برای توسعه استان کرمانشاه تعریف کرد و  با مشخص کردن وظایف هر یک از اقشار جامعه، از مسئولین و مردم در خواست کرد که به دنبال مشی  و رسالت خود بروند.

نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در ادامه به بیان ماهیت و ویژگی‌های توسعه پرداخت و گفت: توسعه عبارت است از رشد موزونی که در همه جنبه‌ها، فیزیک و متافیزیک یا به عبارتی دیگر در زندگی مادی و زندگی معنوی جاری شود.

مصری ادامه داد: در بحث توسعه ما به دنبال رشدهای متوازن و موزون هستیم و اگر رشد فقط در یک قسمت صورت پذیرد و در بقیه قسمت‌ها رشدی حاصل نشود، این موضوع نه تنها باعث ایجاد ظرفیت نمی‌شود بلکه با ایجاد مشکل، منجر به نا به هنجاری می‌شود. مصری به منظور تفهیم و بیان مصداق توسعه به قانون رشد خداوند اشاره کرد که ما را از طفولیت با ترکیبی موزون آفریده و با این ترکیب موزون رشد داده است.

او افزود: علما علم مدیریت و علم توسعه معتقدند؛ برای شکل‌گیری رشد، باید بین همه اجزا هماهنگی وجود داشته باشد، تا توسعه بتواند تحقق پیدا کند.

نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه زمانی صورت گرفته که منجر به ظرفیت‌سازی و شکل‌گیری فضایی جدید شود. اگر در موضوعی همان چهار چوب‌های فکری و فیزیکی قبلی برقرار باشد به واقع فضایی اضافه نشده و توسعه‌ای صورت نگرفته است.

مصری ادامه داد: وقتی با توسعه فضا ظرفیت ایجاد می‌شود، میزان گنجایش بالا می‌رود و در اینجاست که توسعه به معنای حقیقی خود پدیدار می‌شود. منظور از توسعه، توسعه به تنهایی هریک از جنبه‌ها اعم از فرهنگ، سیاست، اقتصاد و جنبه‌هایی از این دست به تنهایی نیست، بلکه رشد همه این جنبه‌ها با هم باعث توسعه می‌شود  و آن زمان است که توان، ظرفیت و شخصیت انسان‌هایی هم که در آن جامعه زندگی می‌کنند توسعه پیدا می‌کند.

او افزود: اهمیت بحث توسعه امروزه برای همه روشن و واضح است و انسان‌ها اگر فکر کنند که فضا برایشان فراهم نیست کار نمی‌کنند، ولی اگر هر یک از افراد جامعه با هر توانایی ببیند فضایی که برایش فراهم شده، از انحصار محدودیت‌ها خارج شده و به آن ظرفیت اضافه می‌شود و در مراحل بعدی همان فرد در ایجاد توسعه مشارکت می‌کند و کم‌کم به موتورهای محرک توسعه تبدیل می‌شود.

نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: در استان کرمانشاه برای ایجاد و بالا بردن ظرفیت‌ها، نیازمند به رشد موزون در همه ابعاد هستیم. توسعه نیازمند ابزاری است و زمانی ابزار مورد نیاز توسعه تحقق پیدا می‌کند که ما در تمایلات، فهم و هنجارها به عنوان ابزارهای توسعه، به اشتراک برسیم.

مصری ادامه داد: منظور ما از این اشتراک، یکسان‌سازی نیست بلکه می‌خواهیم با پذیرش اطلاعات مشترک، فهم مشترک، هنجارهای مشترک و تمالات مشترک در جامعه به تعامل دست یابیم. تقابل نقطه مقابل تعامل است و اگر رشد به طور متوازن در همه بخش‌های یک جامعه حاصل نشود تضاد و تقابل در جامعه بالا می‌رود.

او افزود: برای ایجاد فهم مشترک هیچ چیز مثل رسانه و به خصوص رسانه امروز نمی‌تواند اثر گذار باشد. امروزه رسانه به عنوان رابطی که می‌تواند ارتباط خوب و مطمئنی بین مردم و دولت(حاکمیت) برای استفاده از همه ظرفیت‌ها ایجاد کند مطرح می‌شود.  ارتباط رسانه با مردم در گذشته از طریق رادیو و روزنامه صورت می‌گرفت اما به مرور راه‌های ارتباطی رشد یافت  و این رشد منجر به توسعه فضای رسانه‌ای از رادیو و نشریه به تلویزیون، فضای مجازی شد.

نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: در دنیای امروز رسانه به ابزارهایی در اختیار همه افراد جامعه تبدیل شده است و انسان‌ها با انگیزه‌های متفاوتی از جمله تفریح و سرگرمی، کسب اطلاعات و اطلاع‌رسانی و…، با رسانه ارتباط برقرار می‌کنند.

مصری ادامه داد: انگیزه‌های مختلف اجتماعی سیاسی، فرهنگی، اقتصادی مردم در استفاده از رسانه باعث باز شدن درهای زیادی به طرف رسانه برای ارتباط با مردم ایجاد شده است و در اینجا مسئولیت رسانه بالا می‌رود و اگر رسانه در این فضا بتواند هنجار، الگو، سازه جدید فکری به مخاطبان خود بدهد توانسته ر جهت ایجاد توسعه گام بردارد.

او افزود: در استان کرمانشاه، متاسفانه میزان فرهنگ عمومی و فرهنگ تعاملی تا اندازه‌ای پایین است و بر این اساس تضادها بسیار است که در بیشتر مواقع، بسیاری از تضادها به دلیل عدم آگاهی و نداشتن فهم‌های مشترک است. اگر ما در استان کرمانشاه به سمت فهم مشترک حرکت کنیم و دولت مردان ما فارغ از جناح‌های سیاسی، در پذیرش اهداف توسعه در استان به میدان بیایند، می‌توانیم با همراهی هم به توسعه برسیم و پیشرفت کنیم. در بعضی از استان‌های کشور دیده می‌شود که دولتمردان آن‌ها زمان تصمیم‌گیری درباره امورات استان خود، تمامی خط و ربط‌های سیاسی و جناحی را کنار می‌گذارند و بنا به اهداف از قبل تعیین شده برای توسعه استان خود، عمل می‌کنند.

نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: برخوردهای طرفدار گونه بدون در نظر گرفتن مصلحت استان، منجر به تقابل قوت‌ها در مقابل هم می‌شود که قائدتا نتیجه‌ای جز تضعیف و خنثی شدن قوت‌ها را در پی ندارد.

مصری ادامه داد: زمانی می‌توانیم در توسعه استان کرمانشاه سهیم باشیم، که از همه ظرفیت‌های همه کسانی که در این استان از قومیت‌های مختلف‌اند و در امورات اجتماعی، سیاسی فرهنگی، اقتصادی فعال‌اند بهره‌برداری کنیم. با شکل‌گیری چنین شرایطی در جامعه هم نقد منصفانه از طرف همه صورت می‌گیرد و هم کمک عاقلانه صورت می‌گیرد، اما متاسفانه به دلیل اینکه به معنای فهم مشترک و تعامل نرسیدیم میزان تضادها بالاست.

او  افزود: متاسفانه در شهر ما به واقع‌گرایی کمتر توجه می‌شود و بسیاری از تمایل‌ها یا به سمت سیاه‌نمایی یا بزرگ نمایی است و علت آن هم مسایلی همچون طرفداری و جانب داری‌های بی‌دلیل و نبود وجوه اشتراک است.

نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: در یک جامعه افراد دارای ظرفیت‌های متفاوتی هستند و هیچ انسانی دارای توانایی ۱۰۰ درصد نیست و عاملی که می‌تواند توانمندی افراد را به ۱۰۰ درصد خود برساند، جامعه است. امید است که بتوانیم با مدیر استان برای توسعه هر چه بیشتر کرمانشاه همگام باشیم و جامعه‌ای پرورش دهنده و توسعه یافته را شکل دهیم؛ ما باید با دیدن کاستی‌ها، برای جبران نقطه ضعف‌ها تلاش کنیم و ظرفیت‌ها را بالا ببریم.

مصری در رابطه با وظیفه رسانه گفت: وظیفه رسانه در جامعه، اندیشه‌سازی و فرهنگ‌سازی است و امیدوارم رسانه به عنوان رابط میان مردم و مسئولین نقش خود را به خوبی ایفا کند و در این راستا نیازها و ظرفیت‌ها جامعه را به مسئولین انتقال و با انتقادهای منصفانه خود، به تحقق توسعه کمک کند.

نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در پایان با قدر دانی از زحمات اصحاب رسانه اشاره‌ای هم به آسیب‌های رسانه داشت و گفت: کسی که در رسانه فعالیت می‌کند، باید خود را به درجه‌ای برساند که هیچ چیز بر صداقت قلم او تأثیر نگذارد و رسالت اصحاب رسانه در جامعه  به علت در دست داشتن قلم و پیام از رسالت همه افراد جامعه بالاتر است.

 

 

 

منبع: برنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.