شنبه, ۲۱ مهر , ۱۴۰۳ Saturday, 12 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21506 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

جلوی یک آبروریزی بزرگ در داوری گرفته شد جزئیات تازه از جنایت لارستان / خانم معلم و فرزندانش چطور به قتل رسیدند؟ جزو استانهای اول بیکار کشوریم، اما نیروی کار نداریم دل ناراضی کشاورز کرمانشاهی از پول خرید گندم کاهش ۲۴ درصدی سوانح جاده‌ای در کرمانشاه محیط زندان باید تبدیل به محیط آموزش نیکی شود رویداد مردمی «ایده‌های شهروندی» در کرمانشاه برگزار می‌شود چرخ گوشت دست کودک ۳ ساله کرمانشاهی را بلعید خبرهای خوب برای سینما استقلال کرمانشاه  استقرار اکیپ فوریت های خدمات شهری در منطقه پنج شهر کرمانشاه آمادگی هلال‌احمر کرمانشاه برای فصل سرما تداوم روند کاهش دمای هوا در کرمانشاه خانه خلاق خوراک در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود با ساخت و سازهای غیرمجاز طبق قانون برخورد می‌شود سرمایه‌گذار برای بازسازی «بیمارستان مسیح» پای کار آمده/ مالک باید همکاری کند سلب عضویت یکی از اعضای شورای شهر کرمانشاه قطعی شد افزایش ۱۶ درصدی تردد وسایل نقلیه سبک در جاده‌های کرمانشاه حساسیت های ایجاد شده در مورد ورزشگاه آزادی کرمانشاه بی مورد است/ حریف داور دیدار مقابل آریو اسلامشهر نشدیم همه آنچه باید در مورد فست فود و اثرات آن بدانید ۱۰ نکته کلیدی برای افتراق سرماخوردگی از آنفولانزا و آلرژی

آغاز طرح “بسیج سلامت نوروزی” در کرمانشاه/ حضور ۲۵۴ بازرس
22 اسفند 1397 - 10:01
شناسه : 34735
2
مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از شروع طرح بسیج سلامت نوروزی در سطح استان خبر داد طلوع‌‌کرمانشاه :

امیر کرمی، اظهار کرد: در این طرح که تا ۲۰ فروردین ماه سال آینده ادامه خواهد داشت ۲۵۴ بازرس در قالب ۱۲۳ اکیپ بهداشتی کار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا، اماکن عمومی و تاسیسات آبرسانی سطح استان را برعهده دارند./ به گفته مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بازرسان در این طرح بیش از ۱۹ هزار مکان را مورد بازرسی قرار می دهند./کرمی افزود: تیم های بازرسی به صورت ثابت و سیار هر روز از ساعت ۸ صبح تا ۱۰ شب به صورت سرزده از اماکن مذکور بازدید می کنند./وی یادآور شد: برخی از این تیم ها به صورت اختصاصی مربوط به بهداشت بوده و برخی تیم‌های مشترک با سایر دستگاه ها از جمله اداره صنعت معدن و تجارت، دامپزشکی و شهرداری هستند.

پ
پ

مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه هدف بازرسی‌ها اصلاح وضعیت بهداشتی اماکن مذکور است، گفت: در همین راستا نواقص موجود در اماکن به دو دسته بحرانی و غیربحرانی تقسیم بندی شده و تمرکز ویژه بر روی رفع نواقص بحرانی است.

کرمی نداشتن کارت بهداشت و عدم استفاده از یخچال در مراکز تهیه و توزیع غذا را از جمله نواقص بحرانی عنوان کرد و افزود: برای رفع این نواقص ۲۴ ساعت مهلت داده شده و در صورت عدم رفع مشکل، مرکز مربوطه پلمب می شود.

 وی افزود: همه افراد می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، آن را از طریق سامانه ۱۹۰ به بازرسان بهداشت گزارش دهند و بعد از ثبت گزارش در این سامانه، بازرسان ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت به مشکل مربوطه رسیدگی کرده و گزارش کار را ارائه می دهند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.