پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20827 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر! دیدار شهردار و مدیران شهرداری کرمانشاه با فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص)+گزارش تصویری پرخاشگری یکی از علل اصلی وقوع نزاع در کرمانشاه است

کشورهایی که ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان عوارض خروج از کشور می‌دهند
20 دی 1396 - 12:18
شناسه : 3495
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق، عوارض خروج از کشور ۲۲۰ هزار تومان تعیین شد، همچنین بر اساس این مصوبه عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات عالیات(عراق، سوریه و عربستان)نسبت به سال گذشته تغییری نکرد.

پ
پ

بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق، عوارض خروج از کشور ۲۲۰ هزار تومان تعیین شد، همچنین بر اساس این مصوبه عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات عالیات(عراق، سوریه و عربستان) نسبت به سال گذشته تغییری نکرد.

بر اساس لایحه تقدیمی دولت به مجلس در بودجه ۹۷ عوارض خروج از کشور به ۲۲۰ هزار تومان افزایش پیدا می‌کند. این عوارض درحال‌حاضر ۷۵ هزار تومان تومان است. به بیان ساده‌تر، عوارض مذکور حدود سه برابر شده است.

بر این اساس در سفر دوم به خارج از کشور ۵۰ درصد این مبلغ بیشتر شده و به ۳۳۰ هزار تومان می‌رسد. برای بار سوم و سفرهای بیشتر نیز این مبلغ به ۴۴۰هزار تومان افزایش می‌یابد.

این ارقام در حالی برای بودجه ۹۷ پیشنهاد شده که اکنون قیمت بلیت «لحظه آخری» بسیاری از سفرهای خارجی با هواپیما، بسیار کمتر و گاهی حدود ۱۰۰هزار تومان است. رقم پیشنهادی دولت شامل تفکیک عوارض گونه‌های مختلف سفر نیست. عوارض سفرهای زیارتی نیز ۱۱۰ هزار تومان برای هر نفر پیشنهاد شده است.

اکنون عوارض سفرهای زمینی و دریایی هر نفر ۲۵ هزار تومان است و عوارض خروج برای سفرهای زیارتی نیمی از اعداد مذکور است. این موضوع جنجال‌های زیادی را در پی داشت و هم مجلس و هم مردم نسبت به این موضوع به‌شدت واکنش نشان دادند. با مشکلات پیش آمده نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی قرار شد تا با مطالعه بیشتر، در این موضوع تجدید نظر کنند.

توسعه صنعت گردشگری در ایران نه تنها می‌تواند میزان ارزآوری برای کشور را تقویت کند که به‌عنوان یکی از بازوهای تقویت اقتصادی نیز به شمار رود اما متاسفانه با وجود اینکه ایران یکی از ارزان‌ترین مقصدهای سفر و گردشگری به‌شمار می‌رود اما این بخش تاکنون آن‌طور که باید در جذب گردشگر موفق نبوده است بنابراین قرار است که دولت برای تقویت آن، حدود ۱۶۰میلیارد تومان اعتبارات عوارض به بخش گردشگری اختصاص دهد. ضمن اینکه دولت پیش از این نیز برای تقویت بخش گردشگری کشور اقدام به حذف ارز مسافرتی کرده بود.

افزایش عوارض خروج از کشور در حالی در چند روز گذشته با واکنش‌های منفی رو به رو شده است که اخذ این عوارض در کشورهای دیگر نیز مرسوم است و حتی در بسیاری از کشورها نیز مبلغ این عوارض به ۶۰ دلار یا ۱۲۵ دلار نیز می‌رسد که با دلار ۴۳۰۰ تومان حدود ۲۵۸ هزار تومان یا ۵۳۳ هزار تومان می رسد. همچنین اخذ عوارض در ترکیه که سالانه مقصد شمار زیادی از ایرانیان به‌شمار می‌رود نیز حدود ۴ تا ۷ دلار است.

در همین حال روز گذشته آقای محمدباقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه، اخذ این عوارض را برای افزایش مشارکت مسافران خارجی در توسعه کشور ذکر کرده و گفته است: عمده سفرهایی که انجام می‌شود سیاحتی و در برخی موارد زیارتی است؛ بنابراین افراد توانایی پرداخت آن را دارند.

وی ادامه داد: درست است که عوارض خروج از کشور سه برابر شده اما مهم این است که درآمد حاصل از این بخش به صنعت گردشگری اختصاص یافته و سهم آن در بودجه پیشنهادی امسال به چهار برابر افزایش یافته است؛ بنابراین این افزایش عوارض موجب افزایش میزان مشارکت مسافران خارجی در توسعه کشور خواهد بود.

آقای علی‌اصغر یوسف‌نژاد سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس گفته است: «بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس، عوارض خروج از کشور برای سفرهای غیرعتبات عالیات ۲۲۰هزار تومان تعیین شد که این مصوبه دقیقاً مانند مصوبه دولت است. بر اساس مصوبه این کمیسیون، عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات عالیات (سوریه، عراق و عربستان) بر اساس قانون بودجه سال ۹۷ خواهد بود یعنی مبالغ عوارضی برای این بخش مانند سال گذشته خواهد بود.»

وی اضافه کرد: «عوارض خروج از کشور برای زائران اربعین نیز که قصد سفر به عراق را دارند که مدت زمان آن ۴۰ روز خواهد بود از پرداخت عوارض معاف هستند، در مورد عوارض خروج از کشور برای سایر کشورها نیز هنوز تصمیم‌گیری نشده است.»

سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس افزود: عوارض خروج از کشور برای عتبات عالیات به‌صورت هوایی ۳۷ هزار و ۵۰۰ و زمینی ۱۲ هزار و ۵۰۰تومان است.

 

 

مشرق

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.