جمعه, ۲۸ دی , ۱۴۰۳ Friday, 17 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21939 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند راهیابی “قوی تر” به بخش ویژه جشنواره فجر/این نمایش از اواخر دی تا اوایل بهمن در استان اکران می شود به جهاددانشگاهی خیلی امید بسته‌ام/ مرکز «دیده‌بانی توسعه کرمانشاه» با محوریت جهاددانشگاهی راه‌اندازی ‌شود حفاری برای گنج جان یک نفر را در کنگاور گرفت انفجار منزلی در کرمانشاه خسارت جدی به سه ساختمان دیگر زد بازداشت ۷۴۷ خرده فروش و معتاد متجاهر در کرمانشاه انتخاب اولین فرماندار زن در استان کرمانشاه نمادی از وفاق ملی است خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند! پلمب داروخانه متخلف در کنگاور/ برش لبه قرص‌ها برای پنهان‌سازی تاریخ انقضا چرا برخی نانوایی‌های کرمانشاه دیر پُخت می‌کنند؟ احتمالا در ۲۰ روز اول بهمن سردترین روزهای زمستان کرمانشاه را تجربه کنیم سرپرست جدید هیات تنیس استان با مدیر کل ورزش و جوانان دیدار کرد خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری

ازمصرف فرآورده های گوشتی غیر استاندارد خودداری کنید
25 اسفند 1397 - 14:28
شناسه : 36154
9
مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه:با نظارت مستمر بر تولید و عرضه فرآورده های گوشتی در سطح استان، از ابتدای سال جاری تعداد 110 مورد بازرسی و 125 مورد نمونه برداری و آزمون از فرآورده های گوشتی واحدهای تحت پوشش صورت گرفته است. طلوع‌‌کرمانشاه :

به گزارش طلوع کرمانشاه و به نقل ازروابط عمومی اداره کل استاندارد استان کرمانشاه، محمود رضانیازی با اشاره به اینکه ۱۰ واحد تولیدکننده فرآورده های گوشتی فعال در استان تحت پوشش این اداره کل هستند افزود: ۷۵ پروانه کاربرد علامت استاندارد برای فرآورده گوشتی از جمله سوسیس، کالباس، همبرگر، کباب لقمه، مرغ برگر، سویا برگر تولیدی در واحدهای تحت پوشش استان از سوی این اداره کل صادر و در حاضر دارای اعتبار هستند./مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه در ادامه در خصوص استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی اظهار داشت: بر اساس آخرین اطلاحیه استاندارد ملی شماره ۲۳۰۳ استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس تنها در صورتی مجاز بوده که در بسته بندی فراورده گوشتی مورد نظر از پوشش زرد رنگ استفاده و همچنین بر روی برچسب محصول عبارت “خمیر مرغ” به صورت واضح و خوانا نوشته شده باشد./نیازی در ادامه با اشاره به اینکه تمامی واحدهای تولید کننده فراورده گوشتی که دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد باشند به صورت مستمر مورد بازرسی و نمونه برداری قرار می گیرند، گفت:ممکن است بعضی از کارگاه‌های غیرمجاز تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی در سطح کشور از گوشت غیر مجاز جهت تولید فرآورده های گوشتی استفاده نمایند اما در واحدهای صنعتی دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد استان ، به دلیل نظارت و نمونه برداری های مستمر در واحد تولیدی و همچنین کنترل بازار مصرف هیچ گونه گوشت غیر مجازی استفاده نمی شود،از تمام شهروندان درخواست می شود که برای حفظ سلامت خود فرآورده های گوشتی مورد نیاز خود را با نشان استاندارد خریداری نمایند.

پ
پ

محمود رضا نیازی ادامه داد: با استفاده از آزمون بافت شناسی که به صورت ادواری از نمونه های اخذ شده از واحدهای تولیدی صورت می گیرد می توان بافت های پروتئینی غیر مجاز در نمونه ها را تشخیص داد، لذا در راستای حفظ سلامت شهروندان با واحدهای تولیدی متخلف که در فرآیند تولید فرآورده های گوشتی خود از گوشت و بافت های غیر مجاز استفاده کنند از طریق مراجع قضایی سریعا برخورد خواهد شد.

مدیر کل استاندارد استان در ادامه با اشاره به اینکه مدت اعتبار پروانه کاربرد علامت استاندارد ۳ سال است، اظهار داشت: واحدهای تولیدی این فراورده ها به صورت مستمر زیر ذره بین کارشناسان استاندارد قرار دارند و به‌صورت مرتب و بدون اطلاع قبلی از واحدهای تولیدی تحت پوشش بازرسی و نمونه‌برداری به عمل می آید و ملاک تمدید پروانه کاربرد علامت استاندارد، کسب نتایج قبولی و استقرار نظام کیفیت در واحد تولیدی است.

نیازی در پایان با اشاره به اینکه حفظ ایمنی و سلامت جامعه از اهداف متعالی سازمان ملی استاندارد بوده، تصریح کرد: تولید‌کنندگان باید در استمرار کیفیت تولیدات خود مطابق با استانداردهای ملی به‌طور شایسته تلاش کنند در غیر این صورت برابر مقررات پس از تعلیق پروانه‌ آنها، در صورت عدم رفع نواقص، پروانه کاربرد علامت استاندارد آنها نیز ابطال می‌شود.

 

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.