شنبه, ۸ مهر , ۱۴۰۲ Saturday, 30 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19811 تعداد نوشته های امروز : 9×

آخرین خبرها

این میزان از بی تفاوتی جای تعجب دارد/ساماندهی آبشوران ۱۲ ساله شد! پروژه «تقاطع غیرهمسطح سپاه کرمانشاه» با انسجام دستگاه‌ها به بهره‌برداری رسید کرمانشاه نیازمند «سازندگی» است سقوط از ارتفاع جان ۲ شهروند کرمانشاهی را گرفت تقاطع غیرهمسطح “سپاه” کرمانشاه افتتاح شد خانواده‌ها از سرویس‌ مدرسه مطمئن برای دانش‌آموزان استفاده کنند افقهی سرپرست تاپیکو شد کرمانشاه نیمه اول امسال ۹ روز غبارآلود بود اندیشه های جنگ نیازمند بررسی راهبردی و استراتژیکی است رنج بزرگ ساکنان آهوران برای رسیدن به آب/ تامین منابع آبی، عامل بی آبی آهوران است ضربه مهلک دیگر بر پیکر نیمه جان ورزش کرمانشاه/ امتیاز تیم دسته اولی شاهین در آستانه واگذاری است قیمت جدید برنج پاکستانی اعلام شد + جدول مهر ۱۴۰۲ (درجه‌یک، معطر، مجلسی و…) نقش پل عابر پیاده در حفظ جان عابرین توقیف خودرو قاچاق با ارزش میلیاردی در کرمانشاه حضور ۲۵ آتش‌نشان کرمانشاهی در سازمان انتقال خون به منظور اهدا خون پدر به دست پسر در کرمانشاه به قتل رسید میانگین ولادت در کرمانشاه روزانه ۱۰۸ نوزاد است کلنگ‌زنی “شهربازی” کرمانشاه لنگِ مصوبه شورای شهر! قیمت تخم مرغ ۲۰ عددی ۹۹ هزار تومان شد! + جدول منتظر هوای خنک پاییزی در کرمانشاه باشید

ازمصرف فرآورده های گوشتی غیر استاندارد خودداری کنید
25 اسفند 1397 - 14:28
شناسه : 36154
0
مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه:با نظارت مستمر بر تولید و عرضه فرآورده های گوشتی در سطح استان، از ابتدای سال جاری تعداد 110 مورد بازرسی و 125 مورد نمونه برداری و آزمون از فرآورده های گوشتی واحدهای تحت پوشش صورت گرفته است. طلوع‌‌کرمانشاه :

به گزارش طلوع کرمانشاه و به نقل ازروابط عمومی اداره کل استاندارد استان کرمانشاه، محمود رضانیازی با اشاره به اینکه ۱۰ واحد تولیدکننده فرآورده های گوشتی فعال در استان تحت پوشش این اداره کل هستند افزود: ۷۵ پروانه کاربرد علامت استاندارد برای فرآورده گوشتی از جمله سوسیس، کالباس، همبرگر، کباب لقمه، مرغ برگر، سویا برگر تولیدی در واحدهای تحت پوشش استان از سوی این اداره کل صادر و در حاضر دارای اعتبار هستند./مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه در ادامه در خصوص استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی اظهار داشت: بر اساس آخرین اطلاحیه استاندارد ملی شماره ۲۳۰۳ استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس تنها در صورتی مجاز بوده که در بسته بندی فراورده گوشتی مورد نظر از پوشش زرد رنگ استفاده و همچنین بر روی برچسب محصول عبارت “خمیر مرغ” به صورت واضح و خوانا نوشته شده باشد./نیازی در ادامه با اشاره به اینکه تمامی واحدهای تولید کننده فراورده گوشتی که دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد باشند به صورت مستمر مورد بازرسی و نمونه برداری قرار می گیرند، گفت:ممکن است بعضی از کارگاه‌های غیرمجاز تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی در سطح کشور از گوشت غیر مجاز جهت تولید فرآورده های گوشتی استفاده نمایند اما در واحدهای صنعتی دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد استان ، به دلیل نظارت و نمونه برداری های مستمر در واحد تولیدی و همچنین کنترل بازار مصرف هیچ گونه گوشت غیر مجازی استفاده نمی شود،از تمام شهروندان درخواست می شود که برای حفظ سلامت خود فرآورده های گوشتی مورد نیاز خود را با نشان استاندارد خریداری نمایند.

پ
پ

محمود رضا نیازی ادامه داد: با استفاده از آزمون بافت شناسی که به صورت ادواری از نمونه های اخذ شده از واحدهای تولیدی صورت می گیرد می توان بافت های پروتئینی غیر مجاز در نمونه ها را تشخیص داد، لذا در راستای حفظ سلامت شهروندان با واحدهای تولیدی متخلف که در فرآیند تولید فرآورده های گوشتی خود از گوشت و بافت های غیر مجاز استفاده کنند از طریق مراجع قضایی سریعا برخورد خواهد شد.

مدیر کل استاندارد استان در ادامه با اشاره به اینکه مدت اعتبار پروانه کاربرد علامت استاندارد ۳ سال است، اظهار داشت: واحدهای تولیدی این فراورده ها به صورت مستمر زیر ذره بین کارشناسان استاندارد قرار دارند و به‌صورت مرتب و بدون اطلاع قبلی از واحدهای تولیدی تحت پوشش بازرسی و نمونه‌برداری به عمل می آید و ملاک تمدید پروانه کاربرد علامت استاندارد، کسب نتایج قبولی و استقرار نظام کیفیت در واحد تولیدی است.

نیازی در پایان با اشاره به اینکه حفظ ایمنی و سلامت جامعه از اهداف متعالی سازمان ملی استاندارد بوده، تصریح کرد: تولید‌کنندگان باید در استمرار کیفیت تولیدات خود مطابق با استانداردهای ملی به‌طور شایسته تلاش کنند در غیر این صورت برابر مقررات پس از تعلیق پروانه‌ آنها، در صورت عدم رفع نواقص، پروانه کاربرد علامت استاندارد آنها نیز ابطال می‌شود.

 

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.