فریبا شفیعی در گفتگو با خبرنگار طلوع کرمانشاه، با اشاره به وجود ۱۲۶ مرکز درمان نگهدارنده سوء مصرف مواد با داروی جایگزین در استان کرمانشاه، اظهار داشت: از این تعداد ۹۵ مرکز در شهر کرمانشاه و مابقی در دیگر شهرستانها فعالیت دارند.
شفیعی با بیان اینکه بین ۱۵ تا ۱۶ هزار نفر در سطح استان تحت درمانهای نگهدارنده مراکز ام ام تی هستند، افزود: ۱۲ هزار نفر متادون و مابقی تنتور و قرص زیر زبانی بوپرونورتین زیر نظر پزشک و شرایط خودبیمار دریافت می کنند.
وی گفت: هر مرکز ام ام تی شامل یک پزشک، یک روانشناس، یک مددکار و یک دارو یار است و این مراکز به بیمارانی که چندین سال به موادمخدر سنگین اعتیاد دارند، یا از درمانهای دیگر مثل سم زدایی نتیجه نگرفته اند به صورت روزانه در ۲ ماه اول و در مراحل بعدی درمان یک روز در میان و یا هفتگی خدمت رسانی میکند.
وی گفت: متادونی که در این مراکز به معتادین ارائه می شود، یک ماده قانونی و بی خطر است بطوریکه استفاده از آن برای مادران باردار معتاد نیز بلامانع است و یقینا اعتماد خانواده به فرد معتاد بیشتر شده چراکه تحت نظر یک تیم حرفه ای در این مراکز قرار دارد.
شفیعی بیان کرد: یک مرکز متادون درمانی آستان پایین یا مراکز دی آی سیDIC در شهرستان سنقر فعال است و به زودی یک مرکز دی آی سی دیگر برای معتادین کارتون خواب در شهر کرمانشاه راه اندازی میشود که علاوه بر داروهای جایگزین، وعده های غذایی و مکان مناسب برای خواب هم تحت اختیار آنان قرار میگیرد.
دیدگاه