یکشنبه, ۳۰ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 19 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21956 تعداد نوشته های امروز : 10×

آخرین خبرها

کرمانشاه از منظر شهروندان لایحه ساماندهی کارکنان شرکت بازیافت کرمانشاه بازهم بی‌نتیجه ماند به جای برف و باران، خسکسالی نصیب زمستان کرمانشاه شد/ نمود خشکسالی را در بهار و تابستان خواهیم دید هرگونه توهین، افترا در فضای مجازی جرم است تقویت سامانه بارشی و احتمال بارش برف در کرمانشاه سایت پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در مرحله تعیین سرمایه‌گذار است پلاک هوشمند از سال آینده در کرمانشاه اجرایی می‌شود مدارس کانکسی و سنگی کرمانشاه تا شهریور ۱۴۰۴ باید جمع شود ۳۱۸ میلیارد تومان برای پرداخت جرایم دیرکرد وام زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص یافت دستمزد سال آینده کارگران باید ۵۰ درصد بیشتر شود تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم ورود ۲ سامانه ناپایدار به کرمانشاه تا پایان هفته توصیه‌های پلیس‌راه کرمانشاه برای تردد ماشین‌های کشاورزی کرمانشاه الگوی مناسبی برای کشور در اجرای پروژه فیبر نوری است مسابقات آدینه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند

تکذیب ادعای مخالفت صوری فراکسیون امید با برخی وزرا/ هیات داوری فراکسیون مسئولیت رسیدگی‌ به موضوع را بر عهده دارد
31 مرداد 1396 - 20:55
شناسه : 435
5
در اطلاعیه‌ای از سوی فراکسیون امید مطرح شد؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

فراکسیون امید مجلس هرگونه ادعا مبنی بر نقش این فراکسیون در مخالفت‌های صوری با برخی وزرای دولت دوازدهم را تکذیب و اعلام کرد که هیچ‌گاه چنین روش‌های غیراخلاقی را تایید نکرده و نمی‌کند.

پ
پ

متن اطلاعیه دبیرخانه فراکسیون امید به شرح زیر است:

بررسی صلاحیت وزرای کابینه دولت دوازدهم در حالی روز گذشته در مجلس به پایان رسید که برخی نقدها و ایرادات به فراکسیون امید مجلس مطرح شد که آنها را ارج نهاده و نشانه انتظارات به‌حق موجود از این فراکسیون در سطح جامعه می‌دانیم.

طرح برخی موضوعات که بیشتر از سر بی‌اطلاعی بود، ما را بر آن داشت تا درباره اینگونه موارد شفاف‌سازی کنیم.

در اولین گام هرگونه ادعای افراد مبنی بر نقش فراکسیون امید در مخالفت‌های صوری با برخی وزرا، تکذیب شده و اعلام می‌کنیم که فراکسیون امید و رئیس محترم فراکسیون، هیچگاه چنین روش‌های غیراخلاقی را تایید نکرده و نمی‌کنند. ممکن است برخی اعضا به دلایل شخصی و یا اقتضائات گروهی و منطقه‌ای، تصمیم به مخالفت یا موافقت با وزرای پیشنهادی گرفته باشند که منطبق بر تصمیم جمعی نبوده است که زیبنده است خود در این رابطه توضیح دهند و مسئولیت عمل خویش را بپذیرند.

درباره سایر مواردی که درباره معدود اعضای فراکسیون امید از سوی برخی اشخاص و گروه‌ها در فضای مجازی منتشر شده، هیات داوری فراکسیون امید مسئولیت پیدا کرده تا رسیدگی‌های لازم را معمول دارد و نتیجه آن را به هیات رییسه فراکسیون اعلام نماید. لذا شایسته است دلسوزان اصلاحات در صورت وجود هرگونه شائبه درباره رفتار اعضای فراکسیون در جریان رای اعتماد به وزرا، ضمن کمک به شفاف‌سازی مسائل، آنها را به هیات رییسه فراکسیون منعکس نموده تا هم از گسترش شایعات اثبات نشده که موجب ضربه به اعتماد عمومی می‌شود، خودداری گردد و هم در زمینی که رقبای اصلاح‌طلبان با جنگ روانی مهیا کرده‌اند، بازی نکنیم.

ما به عهد خویش با مردم وفاداریم و در جهت اعتلا و توسعه و پیشرفت کشور و گسترش امید و آرامش به جامعه و مردم، از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.

دبیرخانه فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی

مرداد ۱۳۹۶

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.