جمعه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۲ Friday, 1 December , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20174 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

قاتل فراری در دام پلیس آگاهی کرمانشاه حریق یک منزل مسکونی در کرمانشاه ۲ مصدوم برجای گذاشت میدان آزادی مکانی برای خرید و فروش گوشی های سرقتی پلمب ۵۰ مطب دندانپزشکی متخلف در استان کرمانشاه کمبود این ویتامین ها باعث هجوم افکار منفی به ذهن می شود از تردد تورهای گردشگری غیرمجاز جلوگیری می‌شود اجرای طرح سامانه سردسیری کرمانشاه بلاتکلیف است آدم ربایی با انگیزه اختلافات خانوادگی/ متهم دستگیر و کودک ربوده شده آزاد شد تقلای مصری برای رای جمع کردن! اقای نماینده پای ثابت جلسات این روزها این نشانه ها علامت‌ کمبود ویتامین ب ۱۲ است توقیف ۱۱ کامیون حامل سوخت قاچاق در قصرشیرین تله‌کابین کرمانشاه می‌تواند در “چالابه” احداث شود درخشش صابر خسروی (جوان کرمانشاهی) در رالی اژه ترکیه تخصیص ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه قطار شهری کرمانشاه آغاز مرحله نهایی طرح جمع آوری معتادان متجاهر نخستین اقدام شورای اسلامی شهر کرمانشاه پس از چند ماه وقفه/ بیش از ۱۰ لایحه مهم تصویب شد تیله کوه، گوشی برای شنیدن وعده های بی سرانجام ندارد/آقای نماینده! وعده سرخرمن کافی است فعالیت ۲۹ کمپ “ترک اعتیاد” مجاز در کرمانشاه/ ۱۰ تا ۳۰ درصد معتادان “ترک” می‌کنند توقیف ۳۲۷ دستگاه خودرو فاقد پلاک و پلاک مخدوش در کرمانشاه شکر کند ذهنی میاره؟! + لیست قیمت انواع شکر

نیاز ۲۲۵ هزار تنی سالانه کرمانشاه به آرد/ از نان سبوس‌دار استقبال کنید
01 شهریور 1396 - 10:31
شناسه : 438
6
مدیرعامل غله کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه از مردم خواست از نان سبوس‌دار استقبال کنند.

پ
پ

مظفر رحیمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه نان روشن در واقع نان تهیه شده از آرد شیرینی فروشی‌ها است، از مردم خواست تا از نان تیره که حاوی درصد سبوس بالاتری است، استقبال کنند.

 رحیمی اضافه کرد: هرچه میزان سبوس آرد بالاتر باشد، نان تردتر و خاصیت ماندگاری بالاتری خواهد داشت.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه تاکنون درصد استحصال سبوس از آرد نان سنگک بین هفت تا ۱۲ درصد بوده، اظهار کرد: در تلاشیم تا این میزان را به ۱۰ درصد کاهش داده و از این طریق کیفیت آرد نان سنگک استان را ارتقا دهیم که این برنامه به کارخانه‌های آرد استان ابلاغ شده است.

رحیمی ادامه داد: رساندن درصد استحصال سبوس از آرد نان سنگک به هفت درصد در برنامه استان است.

وی افزود: همچنین به کارخانه‌های آرد ابلاغ شده تا درصد استحصال سبوس از آرد نان تافتون و لواش را از ۱۵ درصد به ۱۳ درصد و این میزان را در نان بربری از ۱۸ درصد به ۱۶ درصد کاهش دهند.

این مسئول در ادامه با تاکید بر اینکه آرد نان بربری آرد شیرینی پزی است، اظهار کرد: نانوایی های بربری به هیچ عنوان حق اضافه کردن سبوس به آرد را ندارند، چراکه اضافه کردن سبوس به زیر و یا روی نان باعث می شود این سبوس در حرارت تنور سوخته و مصرف آن را غیربهداشتی کند.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه استفاده دستی از سبوس در آرد در نانوایی‌ها را خلاف دانست و گفت: نانوایی‌ها حق ندارند سبوس را به صورت دستی به نان اضافه کنند.

رحیمی از مردم خواست تا اگر نانوایی را دیدند که سبوس دستی به آرد اضافه می کند به او تذکر داده و مراتب را جهت برخورد به اتحادیه خبازان اطلاع دهند.

وی با بیان اینکه اضافه کردن سبوس به آرد بهداشتی نیست و ممکن است برای دستگاه گوارش مشکل ایجاد کند، ادامه داد: مصرف نانی که سبوس به آرد آن به صورت دستی اضافه شده ممکن است مشکلات گوارشی برای افراد به همراه بیاورد.

رحیمی اضافه کرد: شیوه استفاده درست از سبوس در آرد این است که گندم به صورت کامل و همراه با سبوس به آرد تبدیل شود، چراکه در این صورت آرد کامل بوده و مصرف آن برای سیستم گوارشی بدن مفید است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه سپس با اشاره به فعال بودن ۱۴ کارخانه آرد در استان، از در دست احداث بودن یک کارخانه دیگر در استان خبر داد.

رحیمی نیاز سالانه استان کرمانشاه به آرد را ۲۲۵ هزار تن عنوان کرد و افزود: تمامی آرد مورد نیاز استان در کارخانه‌های داخل استان تولید می‌شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.