شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 20 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20794 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

سال گذشته ۱۳۳۳ پرونده تصرف غیرمجاز اراضی ملی در کرمانشاه تشکیل شد چشم‌انداز بازار مسکن در سال ۱۴۰۳ ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید

قارچ‌های “مرگ آور” در کرمانشاه سر بیرون آوردند/هشدار علوم پزشکی
20 فروردین 1398 - 9:14
شناسه : 45478
2
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به رویش گسترده قارچ‌های سمی در طبیعت به دنبال بارش های اخیر، نسبت به مصرف قارچ‌های طبیعی هشدار داد. طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به آغاز رویش قارچ‌ها در فصل بهار، گفت: امسال هم با توجه به بارندگی‌های بسیار، شاهد رشد گسترده قارچ‌های سمی در طبیعت استان هستیم./وی با بیان اینکه قارچ های سمی انواع مختلفی دارند، گفت: مصرف این قارچ ها با عوارض گوناگونی همراه است که کمترین آن مسمومیت است و در شکل حاد می‌توانند موجب نارسایی کلیه، کما و حتی مرگ افراد شود./وی با اشاره به مسمومیت بیش از ۵۰۰ نفر در استان طی سال گذشته بر اثر مصرف قارچ های سمی، گفت: متاسفانه از این تعداد پنج نفر جان باختند و تعدادی نیز دچار نارسایی کبد و کلیه شدند./شکیبا افزود: نگرانی مسمومیت با قارچ سمی امسال هم وجود دارد و در همین راستا از مدت ها پیش کار اطلاع رسانی و هشدار در خصوص مصرف قارچ های طبیعی شروع شده است./وی با بیان اینکه برخی قارچ های سمی به لحاظ ظاهری شبیه قارچ های خوراکی هستند، گفت: هیچ روشی بجز روش‌های آزمایشگاهی برای تشخیص قارچ های سمی وجود ندارد و نمی توان با نگاه کردن و یا استفاده از شیر و برخی روش‌های مرسوم قارچ های سمی را شناسایی کرد.

پ
پ
شکیبا تصریح کرد: آب پز کردن، سرخ کردن و کباب کردن قارچ تاثیری در کاهش سم آن ندارد و مصرف قارچ سمی به هر شکلی می تواند منجر به مسمومیت و حتی مرگ افراد شوند.

وی با بیان اینکه برخی از این قارچ های سمی عوارض پوستی هم به دنبال دارند، گفت: حتی دست زدن به قارچ های سمی هم می تواند موجب مسمومیت افراد شده و عوارض مختلفی به دنبال داشته باشد.

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه در همین راستا هشدار داد، افراد به طور جد از کندن قارچ در طبیعت وحتی دست زدن به آن خودداری کرده و به هیچ وجه قارچ فله ای و یا بسته بندی شده بدون آرم سلامت را خریداری نکنند.

وی افزود: افراد در صورت نیاز می توانند قارچ های صنعتی تولید کارخانه که دارای نشان و برچسب سلامت هستند را خریداری کنند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.