یکشنبه, ۱۳ آذر , ۱۴۰۱ Sunday, 4 December , 2022 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17211 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

روسیه به روبل گاز صادر کرد؛ ایران می تواند به ریال نفت بفروشد؟ پزشکان از «پله» قطع امید کردند طارمی، موسیالا و ۳ بازیکن دیگری که حقشان حذف زودهنگام از جام نبود تیس و ژسوس جام جهانی را از دست دادند دلیل حذف ایران از جام جهانی چیست؟ گل روزبه چشمی در میان گل‌های باور نکردی جام جهانی تجربه استرس روزانه با افزایش سن کاهش می یابد همه مربیانی که بعد از حذف از جام‌جهانی استعفا دادند/ کی‌روش هم هست! محدوده میدان آزادی تا میدان فردوسی قابلیت اجرای “پیاده‌راه” دارد/ این پروژه به نفع صنوف است ابراز علاقه مدافع کروات‌ به رئال کرمانشاه، مربی سازنده ندارد! توقف صادرات دام زنده از کرمانشاه مجتمع‌های “بین‌راهی” کرمانشاه، با ابتدایی‌ترین امکانات! بیشتر فضاهای شهر کرمانشاه “مناسب‌سازی” نشده/ فقط از پارک “شاهد” استفاده می‌کنیم! شقیری دستاورد مسی و رونالدو را تکرار کرد آشنایی با زیرگروه های آنفلوانزا شهردار فعال کرمانشاه پیگیری مستمری برای اجرای پروژه قطارشهری داشته است/ ریل گذاری قطار شهری کرمانشاه از هفته آینده آغاز می‌شود/ پیشرفت ۱۸۰۰ متری تونل قطار‌شهری کرمانشاه “مه غلیظ” در محورهای کرمانشاه یاکین: پرتغال از قرعه ما خوشحال نیست دویس بهترین بازیکن دیدار کامرون و برزیل شد

قارچ‌های “مرگ آور” در کرمانشاه سر بیرون آوردند/هشدار علوم پزشکی
20 فروردین 1398 - 9:14
شناسه : 45478
0
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به رویش گسترده قارچ‌های سمی در طبیعت به دنبال بارش های اخیر، نسبت به مصرف قارچ‌های طبیعی هشدار داد. طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به آغاز رویش قارچ‌ها در فصل بهار، گفت: امسال هم با توجه به بارندگی‌های بسیار، شاهد رشد گسترده قارچ‌های سمی در طبیعت استان هستیم./وی با بیان اینکه قارچ های سمی انواع مختلفی دارند، گفت: مصرف این قارچ ها با عوارض گوناگونی همراه است که کمترین آن مسمومیت است و در شکل حاد می‌توانند موجب نارسایی کلیه، کما و حتی مرگ افراد شود./وی با اشاره به مسمومیت بیش از ۵۰۰ نفر در استان طی سال گذشته بر اثر مصرف قارچ های سمی، گفت: متاسفانه از این تعداد پنج نفر جان باختند و تعدادی نیز دچار نارسایی کبد و کلیه شدند./شکیبا افزود: نگرانی مسمومیت با قارچ سمی امسال هم وجود دارد و در همین راستا از مدت ها پیش کار اطلاع رسانی و هشدار در خصوص مصرف قارچ های طبیعی شروع شده است./وی با بیان اینکه برخی قارچ های سمی به لحاظ ظاهری شبیه قارچ های خوراکی هستند، گفت: هیچ روشی بجز روش‌های آزمایشگاهی برای تشخیص قارچ های سمی وجود ندارد و نمی توان با نگاه کردن و یا استفاده از شیر و برخی روش‌های مرسوم قارچ های سمی را شناسایی کرد.

پ
پ
شکیبا تصریح کرد: آب پز کردن، سرخ کردن و کباب کردن قارچ تاثیری در کاهش سم آن ندارد و مصرف قارچ سمی به هر شکلی می تواند منجر به مسمومیت و حتی مرگ افراد شوند.

وی با بیان اینکه برخی از این قارچ های سمی عوارض پوستی هم به دنبال دارند، گفت: حتی دست زدن به قارچ های سمی هم می تواند موجب مسمومیت افراد شده و عوارض مختلفی به دنبال داشته باشد.

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه در همین راستا هشدار داد، افراد به طور جد از کندن قارچ در طبیعت وحتی دست زدن به آن خودداری کرده و به هیچ وجه قارچ فله ای و یا بسته بندی شده بدون آرم سلامت را خریداری نکنند.

وی افزود: افراد در صورت نیاز می توانند قارچ های صنعتی تولید کارخانه که دارای نشان و برچسب سلامت هستند را خریداری کنند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.