شنبه, ۳۱ شهریور , ۱۴۰۳ Saturday, 21 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21405 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

انهدام باند سازمان یافته قاچاق سلاح در کرمانشاه در جست‌وجوی یک نان همه‌چیز تمام! هشتمین جشنواره کهن آواهای تنبور و موسیقی کردی در دالاهو آغاز شد شناور شدن ساعات کاری ادارات کرمانشاه اعزام اولین کاروان زائرین کرمانشاهی به عمره سوزش و تیر کشیدن قلب نشانه چیست؟ دادستان: هیچ کودکی در کرمانشاه نباید از تحصیل باز بماند برای یک خرید ساده مدرسه سه میلیون‌ کنار بگذارید/ مردم و مغازه‌دار هر دو ناراضی با این میان وعده ها، کلسترول خود را کاهش دهید نظام «دوری» در ۳۵۰ کلاس‌ درس کرمانشاه اجرا می‌شود لزوم برخورد قاطع با عاملین توزیع مواد مخدر در استان کرمانشاه اشتغال اتباع غیرمجاز در کرمانشاه ممنوع است/ برخورد جدی با کارفرمایان متخلف تامین اجتماعی کرمانشاه ۷ کارگزاری فعال دارد کارگران نیز مشمول ۲ روز تعطیلی در هفته باشند در پاییز کم‌بارش امسال منتظر روزهای «غبارآلود» بیشتری باشیم؟ نصب کپسول آتش‌نشانی در کامیون‌های استان کرمانشاه الزامی است مهلت یک ماهه دادستان کرمانشاه برای ساماندهی «آبشوران» کرمانشاه؛ بهشت باستان شناسی دنیا/ ایجاد موزه پارینه سنگی در کرمانشاه با جدیت دنبال شود آتش در پناهگاه حیات وحش بیستون پس از ۳ روز مهار شد ۱۱ ویتامین و مواد معدنی ضروری و مورد نیاز بدن

مافی: مهمترین هدف انقلاب اسلامی ایران، برقراری عدالت و آزادی بود/باید شورای حکمیت تشکیل شود
22 بهمن 1396 - 9:10
شناسه : 4729
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

باید شورای حکمیت تشکیل شود. آقایان سید محمد خاتمی، سید حسن خمینی ، حسن روحانی از اصلاح‌طلبان و آقایان موحدی کرمانی، آملی لاریجانی و محمد یزدی از اصولگرایان. به نظرم این شش بزرگوار به دور از همه اختلاف‌نظرها ، مصالح مردم و انقلاب را در نظر بگیرند و کنار هم بنشینند.

پ
پ

پروانه مافی در رابطه با مهم‌ترین اهداف انقلاب اسلامی و  اینکه چقدر توانستیم به اهداف خود برسیم، گفت: مهمترین هدف انقلاب اسلامی ایران، برقراری عدالت و آزادی بود. ایران در دوران گذشته از عدالت بری بود. استقرار عدالت‌ به‌ معنی گسترده‌ و عمیق‌ آن‌ در عرصه‌هایی اقتصادی، سیاسی، قضای، و …مهمترین هدف انقلاب بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: البته مکمل عدالت، آزادی است. آزادی و برقراری آزادی‌خواهی نیز از اهداف اولیه انقلاب بود. این که کوچکترین عضو جامعه بتواند با صدای رسا سخن و انتقاد خود را علیه حاکمان و وضع موجود بیان کند، از اهداف انقلاب ما بود. اکنون پرسش این است که آیا ما به این دو هدف بزرگ رسیده‌ایم یا نه؟ طبیعتا دستاوردهای بسیاری داشته‌ایم البته مشکلات همچنان برقرار است که باید تلاش کرد هم دایره عدالت را گسترده‌تر و هم آزادی را عمومی‌تر کرد.

وی در مورد اینکه چقدر از کاستی‌های موجود به عملکرد مسئولان و چقدر از آن به عملکرد مردم بر می‌گردد، تشریح کرد: اساسا کاستی‌ها نتیجه مدیریت بد مدیران بوده و هست. در امور مدیریتی، مردم عموما نقشی در کاستی‌ها نداشته و ندارند. اما نمی‌توانیم مثلا مردم را در آلودگی هوا، مصرفی بی‌رویه آب مقصر قلمداد نکنیم. در اقتصاد و سیاست و مدیریت‌های کلان، اگر مشکلاتی وجود دارد طبیعتا بر عهده مسئولان است. آنها باید پاسخگوی کمبودها باشند.

مافی با اشاره به راه‌های برون رفت از مشکلات گفت: ابتدا باید مشخص کنیم که درباره کدامیک از مشکلات سخن می‌گوییم تا بعد درباره راهکار آن صحبت کنیم. راهکار برون رفت از مشکل ترافیک با راهکار برون رفت از انسداد سیاسی دو موضوع کاملا متفاوت است. گفت‌وگو همیشه لازم است. گفت‌وگوی ملی نه فقط اندیشه‌ها ، بلکه دل‌ها را هم به هم نزدیک می‌کند. ما نیاز داریم با هم گفت‌وگو کنیم. کشور را نمی‌توان با یک جناح و یک تفکر اداره کرد. نمی‌توان دست رد به اندیشه‌های دیگر زد. نمی‌توان گفت آنچه من به تنهایی فکر می‌کنم درست است و بس. اشکالاتی وجود دارد که راه برطرف کردن آن از گفت‌وگوی ملی می‌گذرد.

این نماینده مجلس با اشاره به ساز و کار عملیاتی شدن گفت‌و‌گوی ملی تاکید کرد: باید شورای حکمیت تشکیل شود. شورایی از روحانیون اصلاح‌طلب و اصولگرا تشکیل شود. آقایان سید محمد خاتمی، سید حسن خمینی ، حسن روحانی از اصلاح‌طلبان و آقایان موحدی کرمانی، آملی لاریجانی و محمد یزدی از اصولگرایان. به نظرم این شش بزرگوار به دور از همه اختلاف نظرها ، مصالح مردم و انقلاب را در نظر بگیرند و کنار هم بنشینند. جلسات مختلفی را برگزار کنند. گفت‌وگوهای آنان قطعا کارگشا خواهد بود.

ایلنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.