شنبه, ۱۱ آذر , ۱۴۰۲ Saturday, 2 December , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20178 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

کنگاور با دمای ۴ درجه سانتی‌گراد زیر صفر سردترین نقطه کرمانشاه ثبت شد آغاز ثبت نام خودروهای وارداتی برای متقاضیان جدید به زودی علائم بیماری آنفولانزا شامل چه مواردی است؟ ۱۸۲۰ کودک کرمانشاهی یارانه رفع سوءتغذیه می‌گیرند قاتل فراری در دام پلیس آگاهی کرمانشاه حریق یک منزل مسکونی در کرمانشاه ۲ مصدوم برجای گذاشت میدان آزادی مکانی برای خرید و فروش گوشی های سرقتی پلمب ۵۰ مطب دندانپزشکی متخلف در استان کرمانشاه کمبود این ویتامین ها باعث هجوم افکار منفی به ذهن می شود از تردد تورهای گردشگری غیرمجاز جلوگیری می‌شود اجرای طرح سامانه سردسیری کرمانشاه بلاتکلیف است آدم ربایی با انگیزه اختلافات خانوادگی/ متهم دستگیر و کودک ربوده شده آزاد شد تقلای مصری برای رای جمع کردن! اقای نماینده پای ثابت جلسات این روزها این نشانه ها علامت‌ کمبود ویتامین ب ۱۲ است توقیف ۱۱ کامیون حامل سوخت قاچاق در قصرشیرین تله‌کابین کرمانشاه می‌تواند در “چالابه” احداث شود درخشش صابر خسروی (جوان کرمانشاهی) در رالی اژه ترکیه تخصیص ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه قطار شهری کرمانشاه آغاز مرحله نهایی طرح جمع آوری معتادان متجاهر نخستین اقدام شورای اسلامی شهر کرمانشاه پس از چند ماه وقفه/ بیش از ۱۰ لایحه مهم تصویب شد

قطع انشعاب گاز ۱۳ جایگاه CNG غیراستاندارد استان کرمانشاه
26 بهمن 1396 - 12:46
شناسه : 4978
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه از قطع انشعاب گاز ۱۳ جایگاه عرضه سوخت CNG استان به دلیل رعایت نکردن الزامات استاندارد خبر داد.

پ
پ

محمودرضا نیازی گفت: به منظور تأمین ایمنی و سلامت استفاده کنندگان، مالکان و شهروندان و همچنین جلوگیری از بروز حوادث احتمالی، انشعاب گاز ۱۳ جایگاه CNG استان کرمانشاه به علت رعایت نکردن الزامات استاندارد، عدم انجام اقدامات موثر جهت رفع نقایص بحرانی و همکاری نکردن با کارشناسان اداره کل استاندارد استان، تا زمان رفع کامل نواقص از سوی شرکت گاز استان قطع شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه از ۷۶ جایگاه CNG فعال دارای مجوز فعالیت در سطح استان فرایند استانداردسازی ۶۸ جایگاه در حال انجام است، افزود: استفاده از گاز CNG در خودروها از جمله سیاست‌ها و برنامه‌های دولت برای کاهش مصرف بنزین و کنترل آلودگی هوا است که بهره‌مندی از این نعمت خدادادی با وجود مزیت‌ها و فوایدی که دارد نیازمند بررسی‌های دوره‌ای تجهیزات گازسوز به‌ویژه جایگاه های CNG است.

 نیازی ادامه داد: مخازن CNG نصب‌شده بر روی خودروهای دوگانه سوز از جمله تجهیزات پراهمیت و دارای ضریب حساسیت و ایمنی بسیار بالاست که با توجه به تحمل فشار بالای کاری، چرخه‌های مکرر پر و خالی شدن روزانه و با در نظر گرفتن عمر مفید کاری این سیلندرها، باید در فواصل زمانی معین مورد بازرسی‌های چشمی، آزمون‌های هیدرواستاتیک و در صورت لزوم و حسب تشخیص شرکت بازرسی کننده، مورد آزمون‌های تکمیلی قرار بگیرد.

مدیرکل استاندارد استان در ادامه با اشاره به اینکه به منظور ایمنی و جلوگیری از خطرات ناشی از انفجار سیلندر های تحت فشار خودروهای گازسوز، این مخازن هر سه سال یکبار باید مورد ارزیابی تکمیلی قرار گیرند، افزود: این خودروها قبل از ورود به مراکز معاینه فنی باید تست مخزن را از مراکز بازرسی  CNG انجام داده و سپس نسبت به دریافت معاینه فنی اقدام کنند که در همین راستا طی سال جاری این اداره کل پس از ارزیابی نهایی مجوز و تایید صلاحیت ایجاد دو آزمایشگاه تست مخازن فولادی CNG خودروهای گاز ‌سوز که با سرمایه گذاری بخش خصوصی ایجاد شده بود را صادر کرد که با این کار زمینه اشتغال ۴۱ نفر نیرو در استان فراهم شد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.