افزونه جلالی را نصب کنید. Tuesday, 11 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22023 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

خیز کرمانشاه به سمت نیروگاه‌های تجدیدپذیر/ حمایت از سرمایه‌گذاران و شناسایی اراضی مستعد، دو اولویت اساسی برق منطقه‌ای غرب رکورد مصرف گاز در کرمانشاه شکسته شد میانگین سن ازدواج در کرمانشاه چند سال است؟ یکسان سازی پاداش مدال آوران پارالمپیک با المپیکی‌ها هنوز اجرایی نشده است بانک‌های کرمانشاه در آذر فقط ۳ وام ازدواج پرداخت کردند به ازای هر کرمانشاهی ۱.۸۶ سیم کارت فعال است افتتاح ۲ پروژه برق در سرپل ذهاب با حضور استاندار کرمانشاه پایان مسابقات آفرود در «هجیج» پاوه/ آفرودبازان برتر معرفی شدند مدیرکل مدیریت بحران کرمانشاه: متولی انتقال اجساد در حوادث کوهستان مشخص نیست برف و سرما در راه کرمانشاه/ دمای نواحی سردسیر به ۱۶ درجه زیر صفر می‌رسد انهدام باند بزرگ سرقت در کرمانشاه آیا پروبیوتیک ها واقعا به کاهش وزن و چربی شکم کمک می کنند؟/ مطالعات علمی چه می گویند/ منابع خوراکی قهر برف با شهر کرمانشاه سرپرست دفتر روستایی، معاون چهار اداره‌کل و دو مشاور استاندار کرمانشاه منصوب شدند/ دو بانو در جمع مدیران استانداری قرار گرفتند آماده باش نیروی شهرداری کرمانشاه با تمام قوا برای بارندگی هفته آینده باندبازی در ملاقات عمومی استاندار با فعالین اقتصادی/ جای خالی صنایع کوچک و تولیدکنندگان نوپا در اتاق بازرگانی ماجرای یک افتتاح غریبانه در سایه بی‌توجهی دولت به کرمانشاه آخر هفته بارش‌های خوبی در انتظار کرمانشاه است کمبود انسولین در کرمانشاه شایعه قاچاق آن در مرزها را قوت می بخشد پیگیریم سند «تالاب هشیلان» به نام محیط زیست کرمانشاه زده شود

سند آمایش استان کرمانشاه باید هر چه زودتر نهایی شود/ تدابیر لازم برای اقدامات بهداشتی در فصل گرما در مناطق زلزله زده /  ۸۸ میلیارد تومان برای بحث اشتغال روستایی/ قطار شهری کرمانشاه یک مطالبه عمومی
17 فوریه 2018 - 9:40
شناسه : 5031
3
استاندار کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

استاندار کرمانشاه گفت: پروژه قطار شهری کرمانشاه یک مطالبه عمومی در افکار عمومی مردم کرمانشاه، و بزرگترین پروژه عمران شهری در غرب کشور است که تاثیر چشمگیری در توسعه شهر و حتی استان کرمانشاه دارد.

پ
پ

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی طلوع کرمانشاه، هوشنگ بازوند امروز شنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمانشاه که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: طی یک ماه اول وقوع زلزله در استان کرمانشاه خیلی از افراد حضور پیدا کردند و نسبت به ساخت و ساز مکان های بهداشتی و بیمارستان قول و قرارهایی دادند اما متاسفانه تا کنون هیچ خبری نشده است.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی باید با توجه به فرا رسیدن فصل گرما، برای سال ۹۷ برنامه ای جامع جهت پیشگیری از بیماریها در مناطق زلزله زده تدوین کند و اگر قادر به انجام این کار نیست با همکاری بخش خصوصی کارهای لازم را انجام دهد.

بازوند ابراز داشت:  چهارشنبه همین هفته جلسه ستاد بازسازی مناطق زلزله‌زده به طور مشخص به بررسی عملکرد دانشگاه علوم پزشکی در مناطق زلزله‌زده اختصاص خواهد یافت و طی آن دانشگاه علوم پزشکی ضمن ارائه گزارش میزان تحقق برنامه های تعهد شده توسط خیرین سلامت، باید برنامه خود را برای سال ۹۷ و به ویژه تدابیر لازم برای اقدامات بهداشتی در فصل گرما در مناطق زلزله زده ارائه کند.

استاندار کرمانشاه خاطر نشان کرد: قرار است حدود ۸۸ میلیارد تومان برای بحث اشتغال روستایی تا روز دوشنبه جذب شود که این فرصت خوب و استثنایی برای استان است.

وی حضور بانکهای عامل را در روز جمعه در مناطق زلزله زده بسیار اثرگذار دانست و گفت: از بانکهای عامل استان که تمام وقت و بدون تعطیلی پیگیر موارد مربوط به زلزله‌زدگان هستند تشکر می کنم.

بازوند، تدوین سند آمایش را از ضروریات دانست و تصریح کرد: متاسفانه پروسه تدوین سند آمایش استان کرمانشاه بیش از اندازه زمان برده است و باید هرچه زودتر نهایی شود.

وی ابراز داشت: پروژه قطار شهری کرمانشاه یک مطالبه عمومی در افکار عمومی مردم کرمانشاه، و بزرگترین پروژه عمران شهری در غرب کشور است که تاثیر چشمگیری در توسعه شهر و حتی استان کرمانشاه دارد.

استاندار کرمانشاه رسیدگی به مباحث مربوط به قطار شهری را از اولویت ها دانست و خاطر نشان کرد: در جلسه ای ویژه در همین هفته به راهکارهای رفع موانع این پروژه خواهیم پرداخت.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.