جمعه, ۱۲ خرداد , ۱۴۰۲ Friday, 2 June , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19130 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

پر دردسرترین سال زندگی ستاره بایرن هافبک اینتر اولین ترکیه ای فاتح لیگ قهرمانان می‌شود؟ ترفندهایی برای نه گفتن به شیرینی بعد از صرف غذا تعطیلی سینما‌های کرمانشاه در روز‌های ۱۴ و ۱۵ خرداد لزوم شناسنامه‌دار شدن واحد‌های اقامتی «پاوه» تناقض در آمارهای اشتغالزایی کرمانشاه/ اشتغال واقعی با آمار اعلام شده تفاوت دارد ماهانه ۳.۶ میلیارد تومان برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه نیاز داریم ۲ خودروی حامل موادمخدر و سلاح در کنگاور توقیف شد رخت نو بر قامت شهرداری ۱۲۰ ساله کرمانشاه عواملی که مغز را کوچک می‌کند این محور بوی خون می دهد/ سرعت لاک پشتی پروژه های ایمن سازی جاده اورامانات هوای کرمانشاه امروز (چهارشنبه) ابری است بام مسجد جامع کرمانشاه مرمت شد صدور فیش حقوقی بازنشستگان کارگری برای خرداد ۱۴۰۲/ اصلاحات متناسب‌سازی و معوقاتِ آن بلاتکلیف مانده است! سند چشم‌انداز ۵ ساله اورامانات تدوین می‌شود سیب و شاه‌ توت شما را قدرتمند می‌کنند گام مستندی برای اجرای پالایشگاه “آناهیتا” برداشته‌ایم اولین مدال تاریخی سپک‌تاکرا دختران کرمانشاهی در قلب خلیج فارس دشت شد مشترکان همراهی کنند، تابستان را بدون خاموشی پشت سر می‌گذاریم پارک‌های کرمانشاه غیراستانداردند

“غذای خود را از جای معتبر بخرید”
06 اردیبهشت 1398 - 17:47
شناسه : 53488
0
نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی ها گفت: هر دست غذای زیر قیمت ۱۲هزار تومان تایید شده و سالم نیست طلوع‌‌کرمانشاه :

سیروس گل عنبر در گفت و گو باطلوع کرمانشاه گفت:
حدود ۸۰ چلوکبابی و ۱۵۰ غذای آماده رسمی در شهر کرمانشاه دایر است که همگی زیرنظر اتحادیه و دارای مجوز هستند/نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی ها در رابطه با قیمت چلوکباب های مورد تایید گفت: با توجه به اینکه موارد واقلام مصرفی دچار نوسان هستند، چلوکباب قیمت ثابتی ندارد اما آنالیز قیمت ها در دست است و بصورت ماهیانه یا هفتگی استعلام و طبق آن نرخ تعیین می کنیم. در حال حاضر قیمت یک غذای خوب حتما از ۱۲ هزارتومان بیشتر و پایین تراز ۱۲هزار تومان مورد تایید ما نیست/سیروس گل عنبر در رابطه با وزن استاندارد هر سیخ کباب گفت: استاندارد کباب کوبیده ۷۵ گرم ( در هر رستوران احتمال متغییر بودن بین ۱۰۰تا ۲۰۰گرم است)و وزن کباب برگ از ۱۰۰ گرم تا ۳۰۰ گرم است/وی در ادامه افزود: رستوران هایی که دارای پروانه ساخت و مجوز نیستند درمکان های پنهان مشغول به کار و مرتب در حال جا به جایی هستند/بعضی واحد های غذا خوری که اقدام به فروش غذا با قیمت پایین (از ۸ تا ۱۰ هزار تومان) می کنند از نظر ما تایید شده نیستند. صد در صد کارگاه های زیرزمینی و فاقد مجوز وامنیت غذایی ندارند

پ
پ

گل عنبر در پایان افزود: از عموم همشهریان محترم تقاضا دارم غذاهای خود را از واحد های معتبر خریداری نمایند. همچنین اگر در رابطه با اعتبار و سلامت رستوران ها و پروانه کسب آنها مشکوک هستند می توانند از اتحادیه چلوکبابی ها استعلام گرفته و همچنین با مراجعه به آدرس : کرمانشاه _میدان جوانشیر جنب بانک صادرات مشکل خود را با اتحادیه در میان بگذراند.
نگین عزتی/خبرنگار طلوع کرمانشاه

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.