چهارشنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۲ Wednesday, 31 May , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19119 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

هوای کرمانشاه امروز (چهارشنبه) ابری است بام مسجد جامع کرمانشاه مرمت شد صدور فیش حقوقی بازنشستگان کارگری برای خرداد ۱۴۰۲/ اصلاحات متناسب‌سازی و معوقاتِ آن بلاتکلیف مانده است! سند چشم‌انداز ۵ ساله اورامانات تدوین می‌شود سیب و شاه‌ توت شما را قدرتمند می‌کنند گام مستندی برای اجرای پالایشگاه “آناهیتا” برداشته‌ایم اولین مدال تاریخی سپک‌تاکرا دختران کرمانشاهی در قلب خلیج فارس دشت شد مشترکان همراهی کنند، تابستان را بدون خاموشی پشت سر می‌گذاریم پارک‌های کرمانشاه غیراستانداردند ۹۱ مرغداری کرمانشاه به علت عرضه خارج از شبکه مرغ به تعزیرات معرفی شدند ۱۰۰مکان مخروبه در محله کم برخوردار آقاجان کرمانشاه تخریب شد ۵ راهکار برای مدیریت استرس در زمان امتحانات چگونه به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کنیم؟به قاعده غذا بخورید شناسایی ۲۵۵ نقطه بحرانی حریق در منابع طبیعی کرمانشاه دهن کجی نمایندگان مجلس و وزارت جهاد کشاورزی به کرمانشاه/ یک همایش ملی سوت و کور ۲ مصدوم و ۲ فوتی در حادثه واژگونی خودرو صحنه  آغاز اردوی تیم ملی تپانچه بادی در کرمانشاه تاکید بر گسترش روابط تجاری و گردشگری کرمانشاه و حلبچه علائم اگزمای پوستی چیست؟ پر شدگی ۶۶ درصدی سدهای استان کرمانشاه

تعطیلی بانک های کرمانشاه قبل از ساعت۱۳:۳۰تخلف است/خدمات عصرگاهی برخی از بانک ها به مشتریان
08 اردیبهشت 1398 - 12:57
شناسه : 54280
0
پیگیری طلوع کرمانشاه از مطالبه ی مردم از بانک ها طلوع‌‌کرمانشاه :

درد دل مردم در مراجعه به بانک ها نشان می دهد، که مشتریان هنگام گرفتن نوبت با مشکلاتی از جمله فرایند طولانی خدمات بانکی، فعال نبودن برخی از باجه ها و نیز بسته شدن درب بانک‌ها‌ زودتر از موعدمقرر روبرو می شوند. گاه اعتراض مشتریان هم به جایی نمی رسد./خبرنگار طلوع ، این مطالبات شهروندان را با رئیس شورای هماهنگی بانک های استان کرمانشاه در میان گذاشته است./شاید مشکل و سئوال شما هم باشد./وی باتوجه به شرایط استان و مقرراتی که وجود دارد گفت: کلیه بانک‌های استان ساعت کاری واحد و مشخصی دارند. کارکنان بانک‌ها باید راس ساعت۷:۳۰ صبح آماده سرویس دهی به مشترکین باشند و ساعت۱۳:۳۰ بعدازظهر به دلیل مسائل امنیتی درب شعب را ببندند.

پ
پ

درد دل مردم در مراجعه به بانک ها نشان می دهد، که مشتریان هنگام گرفتن نوبت با مشکلاتی از جمله فرایند طولانی خدمات بانکی، فعال نبودن برخی از باجه ها و نیز بسته شدن درب بانک‌ها‌ زودتر از موعدمقرر روبرو می شوند. گاه اعتراض مشتریان هم به جایی نمی رسد.

خبرنگار طلوع ، این مطالبات شهروندان را با رئیس شورای هماهنگی بانک های استان کرمانشاه در میان گذاشته است. شاید مشکل و سئوال شما هم باشد.

وی باتوجه به شرایط استان ومقرراتی که وجود دارد گفت: کلیه بانک‌های استان ساعت کاری واحد و مشخصی دارند. کارکنان بانک‌ها باید راس ساعت۷:۳۰ صبح آماده سرویس دهی به مشترکین باشند و ساعت۱۳:۳۰ بعدازظهر به دلیل مسائل امنیتی درب شعب را ببندند.

بهزاد جلیلیان می افزاید: برای رفاه حال مردم از اردیبهشت ماه تا پایان فصل تابستان ساعت کاری شعب منتخب در شیفت بعد ازظهر از ساعت ۱۶ تا ۱۸ بعدازظهر و در فصل پاییز و زمستان از ساعت۱۵:۳۰ تا تا۱۷:۳۰ عصر است.

رئیس شورای هماهنگی بانک های استان کرمانشاه در ادامه سخنانش گفت: هیچ بانکی اجازه ندارد قبل از ساعت ۱۳:۳۰ دقیقه، درب ورودی شعب را ببندد. این کار تخلف محسوب می‌شود.

جلیلیان در ادامه افزود: همچنین به دلیل مسائل امنیتی هرمتصدی مسئول انجام یک کار است. با توجه به گسترش خدمات الکترونیک، هر بانک سامانه خدمات الکتریکی خود را دارد. این سامانه‌ها قادر هستند تمامی فعالیت هایی را که از شعب انتظار دارید برای شما حتی در منزل انجام دهند. با این روش ورود به شعب به حداقل می‌رسد.

درحال حاضر استفاده از اپلیکیشن‌های بانکی در میان شهروندان همه گیر نشده است. عده ایی تمایلی به استفاده از این سامانه‌ها را ندارند. فایده استفاده مردم از این سامانه این است که شعب بانک ها خالی از ازدحام می‌شود و مردم نیز بدون اتلاف وقت و زودتر از حد انتظار به کارهای خود می رسند.

نگار عزتی/خبرنگار طلوع کرمانشاه

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.