**محل اعتبار کجاست؟
سخنگوی شورای شهر نیز تعیین محل اعتبار را لازمه تداوم این پروژه اعلام کرد.
حجت اله موسوی اجاق افزود: قرار براین نیست که یک کار نادرست تداوم یابد باید جسارت داشته و جلوی آن را گرفت.
وی اضافه کرد: بودجه فوق در بهترین شرایط اقتصادی پرداخت شده و تخصیص هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برای اتمام فاز اول سالها زمان می برد.
**دولت به کمک ما بیاید
طیب حیدری یکی دیگر از اعضای شورای شهر گفت: شهرداری هم اکنون بودجه لازم برای تداوم کار را ندارد و دولت با تعهداتی که داده ما را بلاتکلیف گذاشته و اکنون لازم است به کمک ما بیاید.
در پایان رییس شورای اسلامی شهر کرمانشاه نیز با بیان اینکه این پروژه برای مردم کرمانشاه است و برای آنها می ماند از تداوم آن دفاع کرد.
غلامرضا امیری افزود: مخالفان سرسخت امروز پروژه از جمله کسانی هستند که از همان ابتدا در اجرایی شدن آن نقش داشته اند.
طبق برآوردهای صورت گرفته، مرحله اول قطار شهری کرمانشاه در سال ۱۴۰۰ ظرفیت جا به جایی ۱۴ هزار مسافر در ساعت را خواهد داشت.
در سال ۱۴۱۰ و با بهره برداری از مرحله دوم پروژه قطار شهری، این پروژه ظرفیت جابه جایی ۱۶ هزار و ۲۰۰ مسافر در ساعت را دارا خواهد بود.
پروژه قطار شهری کرمانشاه در سال ۹۳ با تغییر سیستم، از منوریل به قطار شهری تبدیل شد و همان زمان مقرر گردید ۶ کیلومتر از مجموع ۱۳ کیلومتر طول مسیر به صورت زیرزمینی اجرا شود.
مرحله اول این پروژه از میدان معلم واقع در سه راه مسکن آغاز و به طول ۸٫۶ کیلومتر تا میدان آزادی ادامه پیدا می کند و مرحله دوم نیز به طول حدود ۴٫۴ کیلومتر از میدان آزادی آغاز و تا میدان فردوسی ادامه خواهد داشت.
از مجموع ۱۳ کیلومتر طول مسیر، هفت کیلومتر ابتدایی آن به صورت روگذر (میدان معلم تا بالاتر از سه راه ۲۲ بهمن) و ۶ کیلومتر باقی مانده نیز (از سه راه ۲۲ بهمن تا میدان فردوسی) به صورت زیرگذر خواهد بود/ایرنا
دیدگاه