شنبه, ۲۴ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 14 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21774 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

چرایی عدم صدور مجوز برای داروخانه هلال احمر کرمانشاه را باید از وزارت بهداشت پرسید/ از دستور وزیر پیشین بهداشت برای صدور مجوز تمکین نشد خاموشی‌های احتمالی کرمانشاه اطلاع‌رسانی می‌شود پروتکل سفرهای خارجی شهرهای خلاق باید رفع شود/ ایجاد دبیرخانه شهرهای خلاق ایران افزایش ۳۰ درصدی نرخ شیرینی در کرمانشاه ۴۰۰ هزار کرمانشاهی شناسنامه جلد قرمز دارند احیاء ۳۰۰ واحد صنعتی راکد کرمانشاه در اولویت است هشدار؛ از این ۲۰ رمز استفاده نکنید! سرما و یخبندان در راه کرمانشاه است محسنی اژه‌ای: حضور در جمع مردم و شنیدن مطالبات آنها از اهداف اصلی سفرهای استانی است شهرداران مناطق دو و شش کرمانشاه معرفی شدند دود مازوت در ریه مردم کرمانشاه/ کرمانشاه هم از آلودگی‌های زمستانی بی‌نصیب نیست مشاور رسانه ای شهردار کرمانشاه: برند «شهر خلاق خوراک»، جورکش تنبلی سایر نهادهای فرهنگی استان شده است ایراد سازمان لیگ فوتبال به وضعیت چمن استادیوم آزادی کرمانشاه تداوم شرایط پایدار جوی تا پایان هفته در کرمانشاه قطع گاز ۲۳ اداره پُرمصرف در کرمانشاه/ صدور ۲۰۴ اخطار انهدام باند سارقان قاپ‌زن در کرمانشاه نرخ تورم اعلام شده برای استان ما هنوز از متوسط کشوری بالاتر است/قیمت ها ارزان نشده بلکه دو و نیم درصد در یکماه گذشته بالاتر رفته! ششمین رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج در کرمانشاه برگزار می شود تورم، گرانی، فیلتر، آلودگی هوا و… چرا مهاجرت نکنند؟ «پالایشگاه آناهیتا» در دولت جدید از خواب بیدار می‌شود؟

شیلات کرمانشاه: یک میلیون ماهی گلی برای تامین بازار شب عید
07 اسفند 1396 - 8:54
شناسه : 5553
25
طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس شیلات اداره کل شیلات استان کرمانشاه از نیاز این استان به بیش از یک میلیون قطعه ماهی گلی برای تامین بازار شب عید خبر داد.

پ
پ

 سعید بابایی با اشاره به واردات بخش زیادی از ماهی قرمز مورد نیاز سفره هفت سین مردم استان کرمانشاه از استان های شمالی گفت: در استان کرمانشاه خیلی روی پرورش ماهی قرمز کار نمی شود و عمده ماهی گلی عرضه شده در بازار شب عید از طریق دیگر استان‌ها تامین می‌شود.

کارشناس شیلات اداره کل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به پرورش ماهیان زینتی و آکواریومی در استان اضافه کرد: سالانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه انواع ماهیان زینتی در استان کرمانشاه تولید می‌شود که بخش کمی از آن به تولید ماهی قرمز اختصاص دارد. 

وی در ادامه توصیه هایی هم به مردم برای خرید ماهی قرمز داشت و از آنها خواست در زمان خرید ماهی و نگهداری آن حتما به نکات بهداشتی توجه داشته باشند.

بابایی اشاره ای هم به ویژگی‌های ماهی قرمز سالم داشت و افزود: افراد باید ماهی های پرجنب و جوش و فعال را خریداری کرده و از خرید ماهی‌های کم تحرک که احتمال بیمار بودن آنها زیاد است صرف نظر کنند.

بابایی افزود: افراد به هنگام تعویض آب تنگ ماهی، باید از تماس دستان خود با آب تنگ جلوگیری کرده و آب را هم در ظرفشویی نریزند و پس از تعویض آب هم باید حتما دست‌ها را با آب و صابون به دقت بشویند.

کارشناس شیلات اداره کل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه محل نگهداری ماهی باید جای خنک باشد، گفت: ماهی قرمز در آب گرم می‌میرد.

وی با بیان اینکه آب کلردار نیز موجب مرگ ماهی می‌شود، گفت: برای تعویض آب تنگ ماهی یا باید از آب سماور که سرد شده استفاده کرد و یا آب را به مدت ۲۴ ساعت نگهداشته تا کلر آن از بین برود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.