به گزارش طلوع کرمانشاه؛ احمد صفری رییس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در نامهای خطاب به مهندس زنگنه وزیر نفت از ایشان خواست که با توجه به آلوده سازی رودخانه قره سو توسط پالایشگاه کرمانشاه، وزارت نفت اعتبارات ویژه ای را برای توسعه زیرساخت های این رودخانه اختصاص دهد. در این نامه آمده است:
با توجه به قرار گرفتن پالایشگاه کرمانشاه در جوار رودخانه قره سو ، منشاء بخشی از آلودگی های این رودخانه مهم از دیرباز ، پالایشگاه مذکور بوده است .
این رودخانه در مسیر بسیاری از روستاها قرار دارد و در چنین شرایط ناسالمی ، از آن برای بخش کشاورزی و دام های روستاییان نیز استفاده می گردد .
علاوه بر اثرات سوءِ محیط زیستی این واقعه ، شرایط موجود اجازه استفاده بهینه از رودخانه قره سو برای توسعه صنعت گردشگری را نمی دهد .در حالیکه قره سو می تواند قابلیت های فراوانی برای جذب گردشگر و ایجاد مجموعه ای تفریحی رفاهی برای شهروندان داشته باشد .
در همین راستا از وزارت نفت می خواهم که از محل سه درصد از مبلغ قراردادها و پیمان های آن وزارتخانه ، اعتبار مناسبی را برای لایروبی ، سالم سازی و ساماندهی رودخانه قره سو به استان کرمانشاه اختصاص دهد.
دیدگاه