وی با اشاره به تشدید نظارت بر قیمت و کیفیت زولبیا و بامیه در ماه رمضان گفت: تیمهای نظارت و بازرسی از بخشهای مختلف از جمله اتاق اصناف و اتحادیه قنادان به صورت مکرر بر فعالیت قنادان و قیمت و کیفیت محصول مورد نظر نظارت دارند و در ماه رمضان هر واحد روزانه دو بار بازرسی میشود.
ناصری استفاده از روغن سوخته در تهیه زولبیا را خلاق قانون و شرع دانست و بیان کرد: در صورتی که مشاهده شود قنادان با روغن سوخته اقدام به تهیه زولبیا و بامیه کنند با متخلفان برخورد قانونی میشود/تسنیم
دیدگاه