معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه هدفگذاری شده که تورم استان در ماههای آینده پایینتر از میانگین کشوری قرار بگیرد عنوان کرد: نبود زیرساختهای تولید یکی از دلایل بالا بودن تورم در استان نسبت به میانگین کشوری است و عمده کالاهای مصرفی استان از فاصلههای بسیار دور وارد استان میشود.
وی با بیان اینکه در استان کرمانشاه اشتغال در امر تولید ضعیف است و به طور طبیعی کالاهای واسطهای افزایش مییابد گفت: دست به دست شدن کالاها نیز سبب گرانی میشود.
حاتمی با اشاره به اینکه گوشت قرمز نوعی کالای مصرفی است که تورم را به طور جدی تحت تأثیر قرار میدهد افزود: استان کرمانشاه با وجود اینکه در تولید دام ظرفیت بسیار بالایی دارد و جزو چند استان نخست کشور در این زمینه محسوب میشود اما گوشت نهایی برای مصرفکنندگان کرمانشاهی گرانتر از برخی از استانهای دیگر است.
وی با بیان اینکه تولید یکپارچه و رقابتی در زمینه گوشت در استان وجود ندارد گفت: این سیستم کنونی پاسخگو نیست و در حوزه کشتار بین ۷۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان قیمت گوشت را افزایش میدهد و فردی وجود ندارد که پرورش دام، نگهداری، کشتار و بستهبندی را به طور کامل انجام دهد و تا زمانی که کشتارگاه یکپارچه نشود با وجود تولید مناسب، مصرفکنندگان ناراضی هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه نبود زیرساختها در حوزه میوه را یکی دیگر از دلایل بالاتر بودن تورم استان نسبت به میانگین کشوری دانست و بیان کرد: استان کرمانشاه در تولید بخش عمدهای از میوههای پرمصرف همچون سیب و پرتقال تولیدکننده جدی نیست و میادین میوه و ترهبار نیز با شهر بزرگی همچون کرمانشاه تناسب ندارد.
حاتمی افزود: براساس برنامهریزیها امسال زیرساخت میادین میوه و تره بار در استان ایجاد میشود که میوه با قیمت ارزانتر تحویل استان شود در حالی که مردم اکنون میوه را گرانتر خریداری میکنند.
وی با بیان اینکه فروشگاههای زنجیرهای میتواند بستر مناسبی برای تثبیت قیمتها باشد گفت: مذاکراتی با فروشگاههای زنجیرهای انجام شده است که با توجه به سطح درآمد مردم تخفیف بیشتری را اعمال کنند و از کالاهای تولیدی استان در سبد فروش خود بیشتر استفاده کنند/تسنیم
دیدگاه