وی تصریح کرد: هرگونه فعالیت منوط به اخذ پروانه بهداشتی از اداره کل دامپزشکی استان است و این اداره کل در راستای فعالیت های مجاز با احراز شرایط نسبت به صدور پروانه بهداشتی اقدام می کند.
وی اظهار داشت: بر این اساس در صورت رعایت نکردن هر یک از شرایط قانونی و محرز شدن تهدید علیه بهداشت عمومی با واحد متخلف برخورد صورت می گیرد.
به گزارش ایرنا؛ از مجموع کشتارگاه های استان، یک کشتارگاه صنعتی دام در بیستون و ۱۲ کشتارگاه سنتی نیز در مابقی شهرستان های استان فعال است.
همچنین اکنون پنج کشتارگاه صنعتی طیور نیز در استان کرمانشاه فعال است.
در استان کرمانشاه چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره فعال است.
در این استان همچنین ۲۴ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از ۳۰۹ هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.
در استان کرمانشاه سالانه بیش از ۴۵۱ هزار تن انواع محصولات دامی شامل ۳۳۶ هزار تن شیرخام، ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت طیور، ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ و چهار هزار و ۸۳ تن عسل تولید می شود/ایرنا
امید حاج محمدی گفت،یکی از رسالتهای مهم سازمان دامپزشکی را توجه به بهداشت خوراک دام و طیور برای تحقق سیاست امنیت بهداشتی عنوان کرد و گفت: یک واحد غیرمجاز چربی گیری از فرآوردههای خام دامی غیر خوراکی با حضور کارشناسان دامپزشکی، اماکن نیروی انتظامی، اجرائیات شهرداری و مرکز بهداشت پلمب و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد/وی با بیان اینکه این واحد به دلیل رعایت نکردن فواصل قانونی لازم و اخذ نکردن پروانه بهداشتی دامپزشکی مبادرت به فعالیت می کرد، گفت: از فعالیت این واحد تولید کننده پس از بررسیهای کارشناسی و تذکرات لازم با همکاری مقامات قضائی و طی مراحل قانونی جلوگیری به عمل آمد و با دستور مقام قضایی پلمب شد/حاج محمدی در ادامه تصریح کرد: واحدهای فعال و دارای مجوز نیز به صورت ادواری مورد بازرسی قرار می گیرند، محصولات اولیه و تولیدی کارخانجات به صورت ماهانه به لحاظ کیفیت مورد ارزیابی قرار می گیرند
دیدگاه