سه شنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۲ Tuesday, 5 December , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20197 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

هفت خوان استخدام بیواتانول کرمانشاه ورزش کرمانشاه یک بزرگ‌تر دارد آغاز عملیات اجرایی پروژه احداث پارکینگ خودرو سنگین از سال آینده چند راهکار ساده برای پیشگیری از گاز گرفتگی در فصل سرما نحوه خوردن سیر خام طبق توصیه متخصصان تغذیه دستگیری راننده متخلف محور پاوه – روانسر معیشت مرزنشینان باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد گاز گرفتگی جوان ۳۸ ساله را در سرپل ذهاب به کام مرگ کشاند دوندگی دکتر رشیدی برای معیشت بازنشستگان نمایشگاه نیازهای فناورانه غرب کشور برگزار شد موادغذایی که معده درد شما را تسکین می‌دهد ضایعاتی‌های غیرمجاز جمع آوری می‌شوند/ راه‌اندازی شهرک ضایعات کرمانشاه در آینده‌ای نزدیک اقدامات سازمان فرهنگی در ارتقاء سطح ورزش قابل تقدیر است/ از ورزش قهرمانی حمایت می‌کنیم تکیه «معاون‌الملک» در آب دست و پا می‌زند ورود اتباع افغانستان به کرمانشاه ممنوع است کشف ۳۸۱ دستگاه وسایل نقلیه مسروقه در کرمانشاه/جمع آوری ۵۵۴ معتاد متجاهر از شهرها و روستاهای استان رژیم غذایی مفید برای گرگرفتگی زنان اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم از اثرگذارترین قوانین مجلس است حرفه ی وکالت نیاز به تخصص دارد و نیازمند نگاه ویژه است کنگاور با دمای ۴ درجه سانتی‌گراد زیر صفر سردترین نقطه کرمانشاه ثبت شد

مردم از خرید مرغ فله ای و بدون هویت خودداری کنند
21 اسفند 1396 - 11:46
شناسه : 6081
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه با تاکید بر اینکه مردم از خرید مرغ فله ای خودداری کنند، گفت: مرغی که در کشتارگاه ها و تحت نظر دامپزشکی تولید می شود کاملا سالم و بهداشتی است.

پ
پ

دکتر مجتبی خاطر امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نظارت های شرعی و بهداشتی دامپزشکی که بر روی کشتارگاه های طیور  صورت می گیرد، گفت: این بازرسی شامل بازرس بهداشتی قبل و بعد از کشتار است تا با اطمینان خاطر مردم از آن استفاده کنند.

وی افزود: در کشتارگاه های طیور یک نفر دامپزشک به عنوان مسئول فنی بهداشتی و و یک کارشناس دامپزشکی بر روند کشتار نظارت دارد و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه به صورت مستمر  بازرسی های دوره ای را انجام می دهند.

به گفته این کارشناس، نظارت های مسئول فنی بهداشتی شامل اخذ گواهی قرنطینه ای بهداشتی طیور، نظارت بر طیور قبل از کشتار، کنترل بهداشت سالن کشتار، بهداشت فردی کارکنان، معاینه لاشه ها بعد از کشتار، رعایت دقیق پیش سرد، کنترل خودروهای حمل، صدور مجوز حمل محصولات به مرکز مشخص و … است.

خاطرمحمدی یادآوری کرد: با انجام بازرسی های قبل از کشتار انواع بیماری های حاد مانند اسهال حاد، لاغری شدید، بیماری های عفونی، طیور مرده و … مشخص خواهد شد که اینگونه موارد قبل از کشتار حذف می شوند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت تشخیص مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی مبنی بر نامناسب بودن وضعیت طیور، می تواند از کشار طیور برای مصرف انسانی ممانعت به عمل آورد.

به گفته این کارشناس مرغ سالم و بهداشتی استحصالی از کشتارگاه های صنعتی طیور در بسته بندی مشخص و با تاریخ تولید و انقضا در مراکز عرضه مجاز تحت نظارت دامپزشکی توزیع می شود که از زمان تولید ۷۲ ساعت تاریخ مصرف دارند.

خاطرمحمدی به مردم توصیه کرد از خرید مرغ فله ای  و بدون هویت خودداری کنند و هنگام خرید مرغ به تاریخ تولید و انقضای آن توجه داشته باشند.

وی از مردم خواست گوشت مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظر دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تلفن ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با دامپزشکی در میان بگذارند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.