چهارشنبه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۱ Wednesday, 1 February , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18133 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

هجوم عطش بر پیکر بی رمق باغات کندوله آب به “سراب نیلوفر” بازگشت قوی‌ترین مردان از پاورلیفتینگ برایم جذاب‌تر است کرمانشاه می‌تواند مرغ مورد نیاز اقلیم کردستان عراق را تامین کند/ استاندار پیگیری کند دستگیری هر ساعت یک سارق در کرمانشاه/ ۵ خودرو مسروقه کشف شد پذیرفته شدگان مرحله بدون آزمون دانشگاه‌ها معرفی شدند/اعلام جزئیات ثبت‌نام از فردا بازگشایی ۱۷ محور مسدود روستایی در کرمانشاه/ همه مسیرها باز است کرمانشاه به حالت آماده‌باش درآمد/ تشدید بارش‌ها در استان کارت قرمز دایره‌ای در جام حذفی انگلیس اولین فوتبال دنی آلوس پشت میله‌های زندان! در کرمانشاه؛ معرفی ۴۹ فروشگاه عرضه کننده نان غیرمجاز به تعزیرات حکومتی پایان یک مناقشه طولانی/ حضور ورزشکاران روس و بلاروسی در المپیک آمادگی آموزش‌وپرورش کرمانشاه برای برپایی کلاس‌های درس فوق‌العاده بیش از ۳۰ درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری است آغاز عملیات انتقال پیکر کوهنورد کرمانشاهی از ارتفاعات “پرآو” خبر خوب هواشناسی برای مردم کرمانشاه/ ورود سامانه جدید بارشی به استان کسادی هتل‌ها در فصل سرما/ ضریب اشغال تخت هتل‌های کرمانشاه به ۲۰ درصد رسید واکنش احساسی جوکوویچ بعد از قهرمانی در جام تختی کشتی می‌گیرم افزایش نجومی تعرفه‌های گازی برخی مشترکان کرمانشاهی/  ۶۵ درصد مشترکان گاز در کرمانشاه کم مصرف هستند

مردم از خرید مرغ فله ای و بدون هویت خودداری کنند
21 اسفند 1396 - 11:46
شناسه : 6081
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه با تاکید بر اینکه مردم از خرید مرغ فله ای خودداری کنند، گفت: مرغی که در کشتارگاه ها و تحت نظر دامپزشکی تولید می شود کاملا سالم و بهداشتی است.

پ
پ

دکتر مجتبی خاطر امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نظارت های شرعی و بهداشتی دامپزشکی که بر روی کشتارگاه های طیور  صورت می گیرد، گفت: این بازرسی شامل بازرس بهداشتی قبل و بعد از کشتار است تا با اطمینان خاطر مردم از آن استفاده کنند.

وی افزود: در کشتارگاه های طیور یک نفر دامپزشک به عنوان مسئول فنی بهداشتی و و یک کارشناس دامپزشکی بر روند کشتار نظارت دارد و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه به صورت مستمر  بازرسی های دوره ای را انجام می دهند.

به گفته این کارشناس، نظارت های مسئول فنی بهداشتی شامل اخذ گواهی قرنطینه ای بهداشتی طیور، نظارت بر طیور قبل از کشتار، کنترل بهداشت سالن کشتار، بهداشت فردی کارکنان، معاینه لاشه ها بعد از کشتار، رعایت دقیق پیش سرد، کنترل خودروهای حمل، صدور مجوز حمل محصولات به مرکز مشخص و … است.

خاطرمحمدی یادآوری کرد: با انجام بازرسی های قبل از کشتار انواع بیماری های حاد مانند اسهال حاد، لاغری شدید، بیماری های عفونی، طیور مرده و … مشخص خواهد شد که اینگونه موارد قبل از کشتار حذف می شوند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت تشخیص مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی مبنی بر نامناسب بودن وضعیت طیور، می تواند از کشار طیور برای مصرف انسانی ممانعت به عمل آورد.

به گفته این کارشناس مرغ سالم و بهداشتی استحصالی از کشتارگاه های صنعتی طیور در بسته بندی مشخص و با تاریخ تولید و انقضا در مراکز عرضه مجاز تحت نظارت دامپزشکی توزیع می شود که از زمان تولید ۷۲ ساعت تاریخ مصرف دارند.

خاطرمحمدی به مردم توصیه کرد از خرید مرغ فله ای  و بدون هویت خودداری کنند و هنگام خرید مرغ به تاریخ تولید و انقضای آن توجه داشته باشند.

وی از مردم خواست گوشت مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظر دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تلفن ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با دامپزشکی در میان بگذارند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.