چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴ Wednesday, 9 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22594 تعداد نوشته های امروز : 2×
امحاء ۴۸۰ کیلوگرم انواع فراورده خام دامی ناسالم در کرمانشاه
22 اسفند 1396 - 10:16
شناسه : 6115
6
سرپرست شبکه دامپزشکی کرمانشاه خبر داد: طلوع‌‌کرمانشاه :

سرپرست شبکه دامپزشکی کرمانشاه از امحاء ۴۸۰ کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی ناسالم در رستوران‌های طاق بستان خبر داد.

پ
پ

دکتر صیاد غلامی گفت: در راستای تشدید نظارت‌های دامپزشکی در آستانه ایام نوروز، بازرسی از رستوران‌های طاقبستان به عنوان یکی از مراکز مهم گردشگر پذیر کرمانشاه در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: در این بازرسی‌ها ۴۸۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی نا سالم کشف و امحاء شد و با متخلفین نیز برخورد لازم صورت گرفت.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه با بیان اینکه تشدید نظارت‌ها تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت، اظهار داشت: از شهروندان می‌خواهیم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را با تلفن ۱۵۱۲ یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با اداره کل دامپزشکی در میان بگذارند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.