جمعه, ۱۱ فروردین , ۱۴۰۲ Friday, 31 March , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18741 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

سال ۱۴۰۲ چقدر خودرو وارد خواهد شد؟ تولید پژو پارس در ایران‌خودرو ادامه‌ دارد علت لغو واردات خودروهای کارکرده مشخص شد ۱۲ و ۱۳ فروردین کدام مراکز معاینه فنی باز است؟ + اسامی بیانیه کمیته بین‌المللی المپیک درباره ورزشکاران روس مسی: به لطف خدا هر جامی را کسب کردم مقصدهای احتمالی ناگلزمن چرا نام خریداران خودرو از سامانه حذف شد؟ پیروزی انگلیس و شگفتی‌سازی قزاقستان در مقدماتی یورو ۲۰۲۴ ماشین‌های کلاسیک گلزنی هزینه معاینه فنی خودروها در سال جدید اعلام شد اجرای طرح ثبت شناسه کالا به کجا رسید؟ ۲۰ بازیکن برتر مسلمان فوتبال جهان شروع هیجان دیدارهای ملی بعد از جام جهانی/ بازگشت ایتالیا و تداوم‌ حضور رونالدو بوفون: باهوش‌تر از توخل را در فوتبال ندیدم مدیرعامل گروه بهمن آمادگی خود را در مهار تورم و رشد تولید اعلام کرد المیدان: مسی با الهلال سه ساله بست دو غایب ایتالیا برای بازی حساس مقابل انگلیس تمدید مهلت ثبت نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو + جزییات سقوط تاریخی رافائل نادال پس از ۱۸ سال!

خطرات آجیل‌های ارزان قیمت
26 اسفند 1396 - 9:33
شناسه : 6207
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با اشاره به خطرات مصرف آجیل کهنه، درخصوص خرید آجیل‌های ارزان قیمت از دستفروشان هشدار داد.

پ
پ

بهمن خدادادیان با اشاره به افزایش خرید آجیل در آستانه عید نوروز، گفت: در وحله اول توصیه اکید ما خرید آجیل از اماکن معتبر است.

وی افزود: متاسفانه در ایام شلوغی بازار نوروز بسیاری از دستفروشان اقدام به فروش آجیل کرده که عمدتا آجیل های مانده و فاسد هستند.

وی با اشاره به خطرات مصرف آجیل کهنه، گفت: آجیل‌های کهنه محتوای حشرات ریز بصورت شته هستند و از طرفی عمدتا کپک زده‌اند.

خدادادیان افزود: برخی از این کپک‌ها سموم بسیار خطرناکی تولید کرده که می‌تواند موجب مسمومیت شدید افراد و بستری آنها در بیمارستان شود.

وی در خصوص نحوه تشخیص آجیل کهنه گفت: بعضا این نوع آجیل ها را با رنگ های شیمیایی رنگ می‌زنند تا کهنگی آن ها کمتر مشخص باشد، بنابراین توصیه می‌شود تا حد امکان از خرید آجیل رنگ شده خودداری شود.

کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه افزود: از طرفی آجیل کهنه در برخی اقلام خود رنگ سبز به خود گرفته و با خوردن مقدار کمی از آن طعم ماندگی و کهنگی شبیه طعم نان کپک زده و مانده احساس می‌شود.

خدادادیان تاکید کرد: مردم باید بدانند آجیل هایی که با قیمت کمتر عرضه می‌شوند، قطعا کیفیت پایینی دارند و آجیلی که کیلویی پنج هزار تومان عرضه می‌شود دارای مشکل بهداشتی است.

وی با بیان اینکه آجیل خام سالم تر و بهداشتی‌تر است، گفت: ترجیحا توصیه بر این است افراد به جای آجیل‌های رنگ زده و شور از آجیل خام که سالم‌تر است استفاده کنند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه افزود: افراد خود می‌توانند در منزل با استفاده از نمک، زعفران و آبلیمو آجیل را بو دهند.

وی در پایان توصیه کرد: افراد بعد از خرید آجیل جهت ممانعت از کپک زدگی آن در ایام نوروز حتما آجیل را در مکان خشک و خنک نگهداری کنند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.