پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

اخبار ضد و نقیض از حمله خرس یا گرگ به گله چوپان گیلانغربی
29 اردیبهشت 1398 - 16:28
شناسه : 64302
2
از روز گذشته اخبار ضد و نقیضی مبنی بر حمله گرگ یا خرس به گله یک چوپان در گیلانغرب در فضای مجازی منتشر شده که مدیران محیط‌زیست ادعای چوپان مبنی بر حمله خرس را رد کرده‌اند. طلوع‌‌کرمانشاه :

از روز گذشته اخباری مبنی بر تلف شدن تعدادی دام در روستای تولک چیکان منصوری بخش گواور گیلانغرب در فضای مجازی و بعضا به نقل از مسئولان منتشر شد که از نظر تعداد دام‌های تلف شده و دلیل این حادثه هیچ هماهنگی بین اخبار وجود نداشت/در برخی از اخبار تعداد دام‌های تلف شده ۵۰ و در برخی دیگر ۷۶ مورد عنوان شده است و همچنین دلیل این حادثه در برخی موارد حمله خرس و در برخی از موارد نیز سقوط دام‌ها به دره به دلیل ترس از حمله خرس عنوان شده است/رئیس دامپزشکی گیلانغرب دلیل تلف شدن ۷۶ رأس دام این چوپان گیلانغربی را سقوط دام‌ها به دره به دلیل ترس از حمله خرس عنوان کرده و این در حالی است که مسئولان محیط زیست شهرستان این موضوع را تکذیب کرده و مدعی هستند ۵۰ رأس دام آن هم به دلیل حمله گرگ تلف شده است و ادعای چوپان برای حمله خرس دریافت غرامت از محیط‌ زیست است/ سازمان حفاظت محیط زیست در قالب حمایت از گونه‌های نادر و در معرض انقراض و به منظور ممانعت از اقدام دامدار خسارت دیده برای کشتن وحوش خسارات ناشی از حمله پلنگ را در قالب بیمه تقبل کرده است و بر همین اساس مسئولان محیط‌زیست ادعا دارند که امیدواری برای دریافت غرامت انگیزه این چوپان برای عنوان کردن حمله خرس بوده است

پ
پ

فرار از حمله خرس ۷۶ رأس دام را در گیلانغرب تلف کرد

مالک عظیمی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان گیلانغرب در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه نیز اظهار داشت: ۷۶ رأس دام شامل هشت بز و بزغاله و ۶۸ میش و بره به دلیل حمله خرس در روستای تولک چیکان منصوری بخش گواور گیلانغرب تلف شدند.

وی با اشاره به کوهستانی و صعب‌العبور بودن این منطقه عنوان کرد: بنابر گفته چوپان بعد از حمله خرس به گله، گوسفندان از ترس فرار کرده و در دره سقوط کرده‌اند.

عظیمی بیان کرد: علاوه بر تلف شدن ۷۶ رأس دام تعدادی نیز دچار شکستگی دست شده‌اند که با کشتارگاه سرمست جهت کشتار این دام‌ها هماهنگ شده است.

حمله خرس به ۵۰ رأس گوسفند در گیلانغرب صحت ندارد

رئیس محیط زیست شهرستان گیلانغرب نیز در این رابطه گفت: حمله خرس به ۵۰ رأس گوسفند در گیلانغرب کذب است و به دلیل گرفتن خسارت چنین شایعه‎ای درست شده است.

فریبرز بساطی در گفت‌‏وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، از حمله‏ گرگ به ۵۰ رأس گوسفند در گیلانغرب خبر داد و اظهار داشت: این حادثه در ارتفاعات روستای تولک چیکان منصوری گواور اتفاق افتاده است و سبب شد دام‏‌ها از وحشت حمله گرگ به داخل دره سقوط کنند.

رئیس محیط زیست شهرستان گیلانغرب با بیان اینکه صاحبان گوسفندان به دلیل دریافت خسارت از محیط زیست، گزارش اشتباه داده‏اند بیان کرد: خسارت جانی و مالی از ناحیه حیواناتی همچون پلنگ و خرس به افراد پرداخت می‎شود اما خسارت‌های ایجاد شده ناشی از حمله گرگ پرداخت نخواهد شد.

وی با بیان اینکه این افراد به مناطق حفاظت شده وارد شده‎اند عنوان کرد: در مناطق حفاظت‎شده گیلانغرب انواع حیوانات همچون گرگ وجود دارد که مردم در هنگام ورود به این مناطق باید مراقب حمله حیوانات وحشی باشند.

بساطی با بیان اینکه مردم به راحتی می‎توانند وارد مناطق حفاظت شده گیلانغرب شوند گفت: عشایر و دامداران سال‌ها در منطقه قراویز رفت‌وآمد داشته‌اند اما نیازمند آموزش‌های کافی در نحوه برخورد و مراقبت از گونه‌های حیات‌وحش این منطقه هستند.

رئیس محیط زیست شهرستان گیلانغرب از ساماندهی منطقه حفاظت شده قلاجه خبرداد و گفت: منطقه حفاظت شده قلاجه با مساحت ۴۲ هزار و ۶۰۵ هکتار در حد فاصل شهرستان‌های گیلانغرب و اسلام‌آباد غرب در استان کرمانشاه واقع شده ‌است و حفاظت از حیوانات نادر نیازمند ساماندهی این منطقه است.

وی خاطرنشان کرد: حیواناتی همچون خرس قهوه‌ای، آهو، گرگ، پلنگ، خوک وحشی، شغال، روباه، خرگوش، کل و بز، گرزه مار، مار کوتوله پارسی، یله مار، دلیجه، شوکا و مار و از پرندگان کبک، کبوتر جنگلی، بلدرچین، عقاب جنگلی، کرکس، شاهین، فاخته و قرقاول در مناطق حفاظت شده قلاجه زیست می‎کنند/تسنیم

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.