سه شنبه, ۱۶ خرداد , ۱۴۰۲ Tuesday, 6 June , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19145 تعداد نوشته های امروز : 6×

آخرین خبرها

برخی والدین اوقات فراغت تابستان را با “کلاس آموزشی” اشتباه گرفته‌اند هزینه درمان بیماران صعب‌العلاج در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است اولین مرکز اسناد و آرشیو شهرداری های کشور در کرمانشاه احداث شد “سراب یاوری” کرمانشاه دریاچه مصنوعی می‌شود آسپرین مانع سکته می شود؟ مصرف روزانه چقدر باشد؟ شب بخوریم یا روز؟ راه اندازی مرکز آموزش ،ویژه کارکنان شهرداری کرمانشاه پیام خداحافظی مسی از پاری سن ژرمن کشف ۳۹۳ عدد سکه تاریخی در کرمانشاه باند سارقان حرفه ای موتور سیکلت در کنگاور متلاشی شد تصمیم تلخی که ۱۰ میلیون یورو روی دست بوفون گذاشت “قره‌سو” تا یک سال دیگر زیبا می‌شود اختلاف نظرات برای محل برگزاری جشنواره اسب اصیل کرد بالا گرفت/نگرانی ها از نابودی زمین چمن در زیر سم‌ستوران اولین مرکز “معاینه فنی” خودروهای سبک شهرداری کرمانشاه افتتاح شد پرداخت وام‌های تبصره ١۶ به خبرنگاران در هاله‌ای از ابهام/ لزوم ورود دادستان کرمانشاه به پرداخت وام‌های ضروری پارک یک هکتاری شهرک “شهرداری” کرمانشاه افتتاح شد پر دردسرترین سال زندگی ستاره بایرن هافبک اینتر اولین ترکیه ای فاتح لیگ قهرمانان می‌شود؟ ترفندهایی برای نه گفتن به شیرینی بعد از صرف غذا تعطیلی سینما‌های کرمانشاه در روز‌های ۱۴ و ۱۵ خرداد لزوم شناسنامه‌دار شدن واحد‌های اقامتی «پاوه»

شناسایی ۱۱۰ نقطه بحرانی حریق در جنگل‌ها و مراتع کرمانشاه
30 اردیبهشت 1398 - 9:31
شناسه : 64551
0
جانشین یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: امسال انتظار وقوع حریق‌های بیشتری را در عرصه‌های منابع طبیعی استان داریم طلوع‌‌کرمانشاه :

فرشید سنجری، با اشاره به پوشش علفی خوب عرصه های منابع طبیعی استان به دلیل بارندگی های رخ داده در استان، گفت: این موضوع سبب شده تا عرصه های منابع طبیعی استان پوشش علفی غنی داشته باشند که این امر آنها را مستعد بروز آتش سوزی های بزرگ خواهد کرد./وی تاکید کرد: امسال با توجه به پوشش علفی عرصه های منابع طبیعی احتمال بروز حریق های بحرانی تری را در سطح استان انتظار داریم که با علم به بحرانی تر بودن شرایط عرصه های جنگلی و مرتعی استان، امسال اقدامات مقابله ای با بروز حریق را دو ماه زودتر از سنوات گذشته آغاز کرده ایم./جانشین یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با اشاره به شناسایی مناطق بحرانی حریق با آنالیز حریقهای مهم رخ داده در سطح عرصه های منابع طبیعی استان کرمانشاه در پنج سال گذشته، افزود: ۱۱۰ نقطه بحرانی حریق شناسایی و بر اساس اولویت ها نقشه مدیریت حریق استان تهیه شده است./سنجری گفت: استان کرمانشاه ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع دارد که با این اوضاع نیمی از استان توسط نیروهای منابع طبیعی پایش و مراقبت می شود که با توجه به تعداد کم نیروهای منابع طبیعی برای مدیریت بهتر رویکرد سازمان به سمت استفاده از ظرفیت های بومی برای حراست از عرصه های منابع طبیعی کشیده شده است.

پ
پ

وی سپس با اشاره به اینکه سال گذشته ۹۵ نفر دیده بان اطفای حریق از بین نیروهای بومی به مدت پنج ماه و برای مقابله با بروز حریق در سطح استان بکارگیری کردیم، گفت: امسال قصد داریم تعداد این دیده بان‌ها را به ۱۸۰ نفر و یا بیشتر برسانیم.

سنجری اضافه کرد: امسال طرح آموزش روستا به روستای روستاییان برای مقابله با وقوع حریق در برنامه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه قرار گرفته، به نحوی که برای تمامی دهیاران مناطق بحرانی استان دوره های آموزشی مقابله با حریق برگزار شده است، ضمن اینکه نسبت به شکل گیری گروه های ۱۰ نفره برای تجهیز آنها به امکانات و تجهیزات اطفای حریق در صورت تامین اعتبار اقدام شده است.

سنجری گفت: قرار شده ۱۴ همایش بزرگ اطفای حریق را در سطح تمامی شهرستان های استان برای آموزش شیوه های اطفای حریق برگزار شود.

جانشین یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه سپس با اشاره به تعامل ایجاد شده با خیرین استان برای ورود در حوزه تهیه تجهیزات اطفای حریق برای حفاظت و حراست از عرصه های منابع طبیعی به عنوان سرمایه های استان، گفت: اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده و امید است با مشارکت خیرین بتوانیم تجهیزات اطفای حریق خوبی را برای استان خریداری کنیم.

وی اشاره‌ای هم به اقدامات درون سازمانی انجام گرفته برای مقابله با وقوع حریق در عرصه های منابع طبیعی استان در سال جاری داشت و افزود: ۶۷ اکیپ از نیروهای واکنش سریع استان برای مقابله با وقوع آتش سوزی های احتمالی در عرصه های منابع طبیعی به صورت شبانه روزی در آماده باش هستند که به محض اطلاع از وقوع حریق در یک منطقه به سرعت وارد میدان می شوند.

وی اضافه کرد: بیشترین نقاط جنگلی استان که مستعد وقوع حریق هم هستند در مناطق جنگلی اورامانات، شهرستان های گیلانغرب و کرمانشاه واقع شده اند.

سنجری ادامه داد: وقوع حریق در عرصه های منابع طبیعی استان معمولا از نیمه دوم خرداد ماه آغاز و تا نیمه دوم آبان ماه ادامه پیدا می کنند.

جانشین یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه  سپس اشاره ای هم به آتش سوزی های رخ داده در عرصه های جنگلی و مرتعی استان در سال گذشته داشت و اظهار کرد: سال گذشته هم بارش های خوبی را در سطح استان کرمانشاه  داشتیم که پوشش خوب علفی عرصه های منابع طبیعی را به دنبال داشت، به گونه ای احتمال وقوع حریق را در عرصه ها بیشتر می کرد، اما با تلاش های انجام شده برای شناسایی نقاط بحرانی حریق در استان توانستیم با وجود بیشتر بودن احتمال آتش سوزی ها، از نظر سطح و تعداد وقوع حریق ها با کاهش چشمگیر نسبت به سال قبل از آن مواجه شویم.

 سنجری گفت: در سال گذشته در مجموع ۱۴ فقره حریق در عرصه های منابع طبیعی استان کرمانشاه به وقوع پیوست که در جریان این آتش سوزی ها ۴۲٫۵ هکتار از عرصه های منابع طبیعی استان طعمه حریق شد و در مقایسه با سال قبل از آن از نظر تعداد کاهش ۵۱ درصدی و از نظر سطح کاهش ۸۲ درصدی را داشته است/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.