وی سپس با اشاره به اینکه سال گذشته ۹۵ نفر دیده بان اطفای حریق از بین نیروهای بومی به مدت پنج ماه و برای مقابله با بروز حریق در سطح استان بکارگیری کردیم، گفت: امسال قصد داریم تعداد این دیده بانها را به ۱۸۰ نفر و یا بیشتر برسانیم.
سنجری اضافه کرد: امسال طرح آموزش روستا به روستای روستاییان برای مقابله با وقوع حریق در برنامه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه قرار گرفته، به نحوی که برای تمامی دهیاران مناطق بحرانی استان دوره های آموزشی مقابله با حریق برگزار شده است، ضمن اینکه نسبت به شکل گیری گروه های ۱۰ نفره برای تجهیز آنها به امکانات و تجهیزات اطفای حریق در صورت تامین اعتبار اقدام شده است.
سنجری گفت: قرار شده ۱۴ همایش بزرگ اطفای حریق را در سطح تمامی شهرستان های استان برای آموزش شیوه های اطفای حریق برگزار شود.
جانشین یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه سپس با اشاره به تعامل ایجاد شده با خیرین استان برای ورود در حوزه تهیه تجهیزات اطفای حریق برای حفاظت و حراست از عرصه های منابع طبیعی به عنوان سرمایه های استان، گفت: اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده و امید است با مشارکت خیرین بتوانیم تجهیزات اطفای حریق خوبی را برای استان خریداری کنیم.
وی اشارهای هم به اقدامات درون سازمانی انجام گرفته برای مقابله با وقوع حریق در عرصه های منابع طبیعی استان در سال جاری داشت و افزود: ۶۷ اکیپ از نیروهای واکنش سریع استان برای مقابله با وقوع آتش سوزی های احتمالی در عرصه های منابع طبیعی به صورت شبانه روزی در آماده باش هستند که به محض اطلاع از وقوع حریق در یک منطقه به سرعت وارد میدان می شوند.
وی اضافه کرد: بیشترین نقاط جنگلی استان که مستعد وقوع حریق هم هستند در مناطق جنگلی اورامانات، شهرستان های گیلانغرب و کرمانشاه واقع شده اند.
سنجری ادامه داد: وقوع حریق در عرصه های منابع طبیعی استان معمولا از نیمه دوم خرداد ماه آغاز و تا نیمه دوم آبان ماه ادامه پیدا می کنند.
جانشین یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه سپس اشاره ای هم به آتش سوزی های رخ داده در عرصه های جنگلی و مرتعی استان در سال گذشته داشت و اظهار کرد: سال گذشته هم بارش های خوبی را در سطح استان کرمانشاه داشتیم که پوشش خوب علفی عرصه های منابع طبیعی را به دنبال داشت، به گونه ای احتمال وقوع حریق را در عرصه ها بیشتر می کرد، اما با تلاش های انجام شده برای شناسایی نقاط بحرانی حریق در استان توانستیم با وجود بیشتر بودن احتمال آتش سوزی ها، از نظر سطح و تعداد وقوع حریق ها با کاهش چشمگیر نسبت به سال قبل از آن مواجه شویم.
سنجری گفت: در سال گذشته در مجموع ۱۴ فقره حریق در عرصه های منابع طبیعی استان کرمانشاه به وقوع پیوست که در جریان این آتش سوزی ها ۴۲٫۵ هکتار از عرصه های منابع طبیعی استان طعمه حریق شد و در مقایسه با سال قبل از آن از نظر تعداد کاهش ۵۱ درصدی و از نظر سطح کاهش ۸۲ درصدی را داشته است/ایسنا
دیدگاه