شنبه, ۲۱ مهر , ۱۴۰۳ Saturday, 12 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21506 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

جلوی یک آبروریزی بزرگ در داوری گرفته شد جزئیات تازه از جنایت لارستان / خانم معلم و فرزندانش چطور به قتل رسیدند؟ جزو استانهای اول بیکار کشوریم، اما نیروی کار نداریم دل ناراضی کشاورز کرمانشاهی از پول خرید گندم کاهش ۲۴ درصدی سوانح جاده‌ای در کرمانشاه محیط زندان باید تبدیل به محیط آموزش نیکی شود رویداد مردمی «ایده‌های شهروندی» در کرمانشاه برگزار می‌شود چرخ گوشت دست کودک ۳ ساله کرمانشاهی را بلعید خبرهای خوب برای سینما استقلال کرمانشاه  استقرار اکیپ فوریت های خدمات شهری در منطقه پنج شهر کرمانشاه آمادگی هلال‌احمر کرمانشاه برای فصل سرما تداوم روند کاهش دمای هوا در کرمانشاه خانه خلاق خوراک در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود با ساخت و سازهای غیرمجاز طبق قانون برخورد می‌شود سرمایه‌گذار برای بازسازی «بیمارستان مسیح» پای کار آمده/ مالک باید همکاری کند سلب عضویت یکی از اعضای شورای شهر کرمانشاه قطعی شد افزایش ۱۶ درصدی تردد وسایل نقلیه سبک در جاده‌های کرمانشاه حساسیت های ایجاد شده در مورد ورزشگاه آزادی کرمانشاه بی مورد است/ حریف داور دیدار مقابل آریو اسلامشهر نشدیم همه آنچه باید در مورد فست فود و اثرات آن بدانید ۱۰ نکته کلیدی برای افتراق سرماخوردگی از آنفولانزا و آلرژی

۴ تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در کرمانشاه جمع‎آوری شد
01 خرداد 1398 - 13:55
شناسه : 65784
1
رئیس گروه بهداشت محیط کرمانشاه گفت: بیش از ۴ تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، غیرمجاز و فاسد در نیمه ماه مبارک رمضان در کرمانشاه توقیف و جمع‌آوری شده است. طلوع‌‌کرمانشاه :

امیر کرمی گفت‏‌: علاوه بر اینکه نظارت بازرسان در طول روز و ساعات سحر نیز انجام می‌‏شود، نظارت در ساعات افطار و پس از آن در شهر کرمانشاه با بازرسان بهداشت محیط تشدید خواهد شد/کرمی با اشاره به اینکه طرح سلامت رمضان با نظارت‌ بر اماکن عرضه کننده مواد غذایی در کرمانشاه در حال انجام است، اظهار داشت: با توجه به ایام ماه مبارک رمضان و فصل گرم سال و به منظور تأمین و حفظ سلامتی مردم و دسترسی به خوراک ایمن و سالم، برنامه سلامت رمضان همزمان با سراسر کشور تا پایان ماه مبارک رمضان در کرمانشاه اجرا می‌شود/ وی با بیان اینکه کار نظارت بر بیش از ۲۵ هزار و ۵۰۰ واحد صنفی فعال در استان کرمانشاه در حال انجام است، عنوان کرد: در راستای طرح سلامت رمضان نظارت‏‌های بهداشتی بر فعالیت برخی مراکز تهیه و توزیع همچون کارگاه‎های قنادی، شیرینی فروشی‌ها، محل‎های تهیه زولبیا و بامیه، مراکز تهیه و توزیع آش و حلیم، مساجد و اماکن متبرکه تشدید شده است.

پ
پ

رئیس گروه بهداشت محیط کرمانشاه با اشاره به اینکه در طرح سلامت ۲۵۰ بازرس بهداشت محیط مشارکت دارند، بیان کرد: بازرسان بهداشت در بازرسی از اماکن یاد شده با استفاده از برخی تجهیزاتی که همراه دارند در همان محل آزمایشات بهداشتی همچون سنجش سلامت روغن که در قنادی‌‏ها بسیار پرکاربرد است را انجام می‏‌دهند.

کرمی با اشاره به اینکه بیش از ۶۰۰۰ مورد بازدید تخصصی انجام شده است، عنوان کرد: ۱۶۵ گشت مشترک با همکاری اداره‌های مربوطه همچون تعزیرات حکومتی، اداره صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه‎های مرتبط، نیروی انتظامی و دامپزشکی انجام شده و در صورت مشاهده تخلف حکم لازم صادر شده است.

رئیس گروه بهداشت محیط کرمانشاه با بیان اینکه مردم اقلام مورد نیاز خود را از مراکز معتبر عرضه تهیه کنند، خاطرنشان کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در سطح شهر، مراتب را هرچه سریعتر از طریق سامانه شبانه‌روزی ۱۹۰ به بازرسان بهداشت گزارش دهند/تسنیم

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.