دوشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۳ Monday, 15 July , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21142 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

تشدید مشکل قطع برق در صنایع استان /شرکت توزیع نیروی برق: قطعی ۲ روزه موقت است /استانداری: صنایع غذایی را معاف کرده ایم ! اعلام محدودیت‌ ترافیکی در تاسوعا و عاشورای حسینی کرمانشاه تعطیلی موزه‌ها و اماکن تاریخی در روز تاسوعا و عاشورا بازگشت همه حجاج کرمانشاهی از سرزمین وحی علت «شوره سر» و راه درمان آن چیست؟ غرق شدن مرد ۵۰ ساله در سد شیان اسلام آبادغرب فضاسازی ماه محرم با نصب ۱۵۰۰ متر مربع بنر در شهر کرمانشاه پُرخوابی خطرناک‌تر است یا کم‌خوابی؟ هشدار شکسته‌شدن رکورد مصرف برق در کرمانشاه ایده «هر کلانتری یک شهر» کرمانشاه الگوی مناسبی برای کل کشور است بازدید مشترک وزرای کشور ایران و عراق از «مرز خسروی» رخداد ۱۲۳ زمین‌لرزه در هفته گذشته / لرزه ۴.۷ ریشتری بر تن قصر شیرین کرمانشاه کاهش ۲۰ درصدی شرکت داوطلبان کرمانشاهی در کنکور تب دنگی در ۸۰ درصد افراد بدون علائم ظاهر میشود خانواده‌ها آموزش در سنین پایین را در کودکان مبتلا به «اُتیسم» جدی بگیرند مراکز اقامتی غیرمجاز کرمانشاه ساماندهی می‌شوند ماندگاری هوای گرم در کرمانشاه آتش‌سوزی در انبار ضایعات یک ساختمان مسکونی در کرمانشاه مهار شد لزوم ورود دادستانی به فاجعه تخریب پیزومترهای آب زیرزمینی در استان/ ظرف۲سال ۸۵ چاهک مشاهداتی از مدار انتفاع خارج شده اند!   تدابیر ترافیکی پلیس کرمانشاه برای ایام ماه محرم

کارخانه‌های آرد بر اساس کیفیتشان درجه‌بندی می‌شوند
05 خرداد 1398 - 10:24
شناسه : 67341
3
معاون اقتصادی استاندار طلوع‌‌کرمانشاه :

جلسه کارگروه پایش آرد و نان استان به ریاست دکتر حاتمی و با حضور اعضای این کارگروه به منظور رسیدگی و تصمیم گیری در خصوص وضعیت آرد و نان برگزار گردید./به گزارش طلوع کرمانشاه؛ معاون استاندار در این جلسه با اشاره به اهمیت افزایش کیفیت نان گفت: هر چه کیفیت آرد تولیدی در استان بالا برود بدون شک در فرهنگ مصرف نیز تاثیرات مثبتی می‌گذارد و نیز باعث افزایش شاخص سلامت جامعه می‌گردد پس باید بر روی ارتقای کیفیت آرد تولیدی تمرکز بیشتری کنیم و دولت حاضر است در این زمینه از تولیدکنندگان حمایت کند.

پ
پ

وی سپس بر تشویق واحدهای تولید آرد با کیفیت تاکید و افزود: یکی از راهکارهای خوبی که می‌تواند ضمن ایجاد رقابت به افزایش کیفیت آرد و نان کمک‌کند درجه بندی کارخانه‌های آرد بر اساس میزان کیفیت‌شان است و این باعث می‌شود که کارخانه‌های تولید آرد بیشتر از هر چیز به بالا بردن کیفیت و استاندار سازی محصولی که تولید می‌کنند توجه کنند.

حاتمی بر همین اساس اظهار داشت: اگر این درجه‌بندی شکل بگیرد ما نیز می‌توانیم در اختصاص سهمیه‌ی گندم بر اساس همین درجه‌بندی عمل کنیم یعنی هر چه درجه کیفیت آرد تولیدی یک‌کارخانه‌ای بالا باشد گندم بیشتری به آن اختصاص یابد تا محصول مناسب و سالمی در اختیار جامعه مصرف قرار گیرد.
بررسی مشکلات نانوایان و اقدامات وزارتی و استانی درباره وضعیت خمیرمایه نیز از دیگر محورهای این جلسه بود که درباره آنها بحث و تبادل نظر به وجود آمد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.