سه شنبه, ۲۸ اسفند , ۱۴۰۳ Tuesday, 18 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22208 تعداد نوشته های امروز : 6×
عرضه گاز مایع توسط تأسیسات بدون پروانه استاندارد ممنوع است/شناسایی ۵۰ هزار شیر و سیلندر گاز معیوب و مغایر با استانداردهای معیوب سال گذشته در استان کرمانشاه
05 خرداد 1398 - 11:18
شناسه : 67384
7
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه گفت: طلوع‌‌کرمانشاه :

محمودرضا نیازی، با اشاره بر لزوم ایمن‌سازی و استانداردسازی تأسیسات گاز مایع اظهار داشت: از ابتدای سال ۹۳ نزدیک به ۵۰۰ هزار شیر و سیلندر تعمیری و اسقاطی در شرکت‌های توزیع‌کننده گاز مایع منطقه از چرخه مصرف خارج و به مراکز مجاز تعمیر و ذوب تحویل داده شدند./وی عنوان کرد: با توجه به این که ساختار تأسیسات و خدمات مربوط به شارژ و عرضه سیلندر گاز مایع مشمول مقررات استاندارد اجباری است، در سال گذشته به دنبال بازرسی کارشناسان این اداره کل از ۱۸ واحد تأسیسات شارژ سیلندرهای مسافرتی و ۱۱ کیلویی گاز مایع، ۴۹ هزار و ۶۰۰ شیر و سیلندر معیوب به دلیل مصرف مستمر و حمل و نقل نامناسب در چرخه مصرف، مغایر با استانداردهای ملی تشخیص داده شد و توسط کمیته نظارت بر عملیات بازسازی، نوسازی و جایگزینی شیر صورت جلسه و به مراکز مجاز تعمیر و ذوب تحویل شد.

پ
پ

نیازی با اشاره به اینکه نظارت بر استاندارد شیر و سیلندرهای گاز مایع سه کیلوگرمی مسافرتی و ۱۱ کیلوگرمی خانگی از سال ۷۶ مشمول مقررات استاندارد اجباری شده است افزود: در پنج سال گذشته نظارت بر بازسازی و نوسازی شیر و سیلندرهای توزیع شده در محل شرکت‌های تأسیسات گاز پرکنی استان به صورت مستمر توسط بازرسان استاندارد مورد ارزیابی دوره‌ای قرار می‌گیرند تا از بروز حوادث احتمالی برای شهروندان به هنگام مصرف این سیلندرها جلوگیری شود.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با اشاره به اینکه براساس قوانین سازمان ملی استاندارد ایران تمرکز، عرضه و فروش گاز مایع توسط تأسیسات توزیع‌کننده گاز مایع بدون پروانه استاندارد ممنوع است گفت: هرگونه شارژ سیلندرهای مسافرتی، ۱۱ کیلوگرمی و با ظرفیت بیشتر در مراکز غیرقانونی و فاقد مجوز ممنوع است و متخلفان از قانون به دلیل به خطر انداختن سلامت و ایمنی شهروندان به مراجع ذیصلاح قضایی معرفی خواهند شد/تسنیم

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.