سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Tuesday, 13 May , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22375 تعداد نوشته های امروز : 0×
کلاهبرداری ۷ میلیاردی تبهکاران از بیمه
01 اردیبهشت 1397 - 13:55
شناسه : 6757
3
سردار امان اللهی خبر داد: طلوع‌‌کرمانشاه :

 فرمانده انتظامی استان از دستگیری باند کلاهبردان حرفه ای در شهرستان اسلام آبادغرب که بصورت میلیاردی از شرکت های بیمه ای اقدام به کلاهبرداری کرده بودند، خبر‌ داد.

پ
پ

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری طلوع کرمانشاه، سردار منوچهر امان اللهی در تشریح این خبر اظهار کرد: به دنبال اطلاع از فعالیت تعداد افراد کلاهبردار که با صحنه سازی تصادفات جرحی از شرکتهای بیمه ای مبالغ زیادی کلاهبرداری می کردند، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: ماموران پلیس اطلاعات شهرستان پس از اطمینان از صحت موضوع و پس از هماهنگی با مقام قضائی ۴ نفر از این افراد به همراه یکی از کارکنان پزشکی قانونی که با آن‌ها همدست بود را دستگیر کردند.

سردار امان اللهی خاطرنشان کرد: پس از انجام کارهای اطلاعاتی و تحقیقات گسترده، عامل اصلی و سر کرده این باند نیز در عملیاتی غافلگیر کننده در یکی از استانهای شمالی کشور دستگیر شد.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه، افزود: این باند تبهکار با انجام اقدامات مشابه توانسته بودند مبلغ ۷۰ میلیارد ریال از شرکت های بیمه ای کلاهبرداری کنند.

وی اظهار کرد: افراد کلاهبردار برای سیر مراحل قانونی و صدور حکم لازم تحویل مراجع قضائی شدند.

سردار امان اللهی در پایان گفت: ماموران پلیس با تمام توان مقابل چنین افراد و باندهایی که به فکر کلاهبرداری و سودجویی هستند خواهد ایستاد و اجازه عرض اندام به آن‌ها نمی دهد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.