استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به تدوین طرح سند رونق تولید استان، گفت: اگر این سند عملیات اجرایی آن خوب انجام شود می توانیم از آن به عنوان یک سند مشترک بین استان های واقع در منطقه سه کشور شامل کرمانشاه، همدان، لرستان و ایلام نیز استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: کلیات این سند مورد وثوق مدیران دستگاه های اجرایی و اعضای شورای برنامه ریزی استان قرار دارد و باید تلاش کنیم تا به بهترین شکل ممکن آن را اجرایی کنیم.
بازوند یادآوری کرد: اجرای موفق این سند می تواند باعث رونق تولید و اقتصاد استان شده و کسب و کار را نیز رونق می بخشد.
استاندار کرمانشاه همچنین با استقبال از اجرای طرح توسعه اقتصادی و اشتغال روستاهای استان، گفت: این طرح نیز می تواند علاوه بر ماندگار کردن روستائیان، باعث شکوفایی اقتصادی در این مناطق نیز بشود.
وی گفت: در این طرح قرار است یک هزار و ۷۱۵ روستای استان شرکت داده شوند و توانمندی های آنان را در بخش های مختلف شکوفا می کند.
بازوند در پایان از فرمانداران و مدیران استان نیز خواست با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و احتمال افزایش آتش سوزی ها با توجه به بارش های مناسب سال زراعی جاری، وضعیت را به گونه ای مدیریت کنند تا شاهد این اتفاق نباشیم.
در این جلسه همچنین اجرای سند رونق تولید، سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی و تغییر ساعات کاری ادارت دولتی از ۱۵ خرداد تا ۳۱ مرداد ۹۸ به تصویب اعضای شورای برنامه ریزی استان کرمانشاه قرار گرفت/ایرنا
هوشنگ بازوند عصر شنبه در دومین جلسه شورای برنامه ریزی استان کرمانشاه که در سرسرای شهدای دولت استانداری برگزار شد، اظهار داشت: برخی دستگاه های اجرایی استان نظیر راه و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، جهادکشاورزی، فنی و حرفه ای، آب و فاضلاب، آب منطقه ای و دانشگاه علوم پزشکی در جذب اعتبار ضعیف عمل کرده اند/وی با بیان اینکه فرصت زیادی برای جذب اعتبار از وزاتخانه های مربوطه از دست رفته، گفت: با این حال هنوز فرصت اندکی باقی است و مدیران باید نهایت تلاش خود را برای جذب حداکثری اعتبار به کار بگیرند/بازوند تاکید کرد: کم کاری مدیران در جذب اعتبار که برای عملیاتی کردن پروژه های ادارات خودشان است تحت هیچ شرایطی پذیرفتنی نیست و حتماً در فرصت باقیمانده برای افزایش اعتبار مورد نیاز باید تلاش کنند
دیدگاه