این عضو هیات علمی پردیس کشاورزی دانشگاه رازی یادآورشد: درحال حاضر در این مجموعه تولید نان، آرد، بلغور، پَرَک و دانه های سالم یولاف را داریم که به سراسر ایران عرضه میشود.
وی در خصوص فواید تغذیه ای یولاف نیز گفت: اگر کسی روزانه بصورت متوسط چهارگرم فیبر یولاف مصرف کند، تا ۲۶ درصد از ابتلاء به بیماری های قلبی که اولین عامل مرگ و میر در کشور است، دور خواهند ماند.
بهرامی نژاد پیشگیری از بیماری های روده و سرطان، کنترل چاقی و قند خون را از دیگر فواید مصرف فرآورده های یولاف برای بدن انسان دانست.
وی در ادامه همچنین با بیان اینکه دانشگاه رازی میتواند قطب یولاف ایران باشد، اعلام کرد: سال گذشته به دلیل ارتباطی که با سازمان بین المللی یولاف داشتم، خود و دانشگاه رازی را به عضویت این سازمان درآوردم تا بتوانیم از امتیازات حضور در این سازمان استفاده کرده و به آخرین تحقیقات این حوزه دسترسی داشته باشیم.
عضو هیات علمی پردیس کشاورزی دانشگاه رازی متذکرشد: توسعه و ترویج یولاف در استان و ادامه فعالیت دانشگاه رازی در سازمان بین المللی یولاف مستلزم حمایت های مسئولین استان است/ایسنا
دیدگاه