جمعه, ۷ مهر , ۱۴۰۲ Friday, 29 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19802 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

رنج بزرگ ساکنان آهوران برای رسیدن به آب/ تامین منابع آبی، عامل بی آبی آهوران است ضربه مهلک دیگر بر پیکر نیمه جان ورزش کرمانشاه/ امتیاز تیم دسته اولی شاهین در آستانه واگذاری است قیمت جدید برنج پاکستانی اعلام شد + جدول مهر ۱۴۰۲ (درجه‌یک، معطر، مجلسی و…) نقش پل عابر پیاده در حفظ جان عابرین توقیف خودرو قاچاق با ارزش میلیاردی در کرمانشاه حضور ۲۵ آتش‌نشان کرمانشاهی در سازمان انتقال خون به منظور اهدا خون پدر به دست پسر در کرمانشاه به قتل رسید میانگین ولادت در کرمانشاه روزانه ۱۰۸ نوزاد است کلنگ‌زنی “شهربازی” کرمانشاه لنگِ مصوبه شورای شهر! قیمت تخم مرغ ۲۰ عددی ۹۹ هزار تومان شد! + جدول منتظر هوای خنک پاییزی در کرمانشاه باشید سالانه بیش از ۹ هزار بازرسی از کارگاه های فعال استان کرمانشاه انجام می شود سامانه‌ «سانا» ویژه مهندسین ناظر در کرمانشاه راه‌اندازی شد قتل برادر در ماهیدشت به خاطر اختلافات خانوادگی ضرورت استفاده از ماسک برای پیشگیری از همه‌گیری آنفلوآنزا کرمانشاه به دنبال ثبت بزرگترین “دنده کباب” در گینس/ ۲۵ غذای استان ثبت ملی می‌شود بهره‌برداری از پروژه فیبر نوری کرمانشاه در ایام دهه فجر امسال/پروژه‌های فاوا در راستای شهر هوشمند اجرا می‌شود کشف بیش از هزار مهر دوره ایلامی در کرمانشاه تهیه بسته‌های تشویقی برای احداث ساختمان در بافت فرسوده تاخیر در اعلام قیمت مصوب و آشفته بازار سرویس مدارس در کرمانشاه

وجود ۶۱۶ بیمار دیالیزی کرمانشاهی/ مصرف داروهای خود تجویز در ابتلا به بیماری کلیوی نقش دارد
18 خرداد 1398 - 10:55
شناسه : 72633
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیر شورای عالی بیماران خاص و صعب العلاج استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار طلوع، با بیان اینکه ۶۱۶ تن بیمار دیالیزی در استان وجود دارد، گفت:عواملی مثل عدم رعایت بهداشت فردی،سنگ کلیه،ضربه های وارده براثر تصادفات، عفونت ها، خوردن دارو های خود تجویز وقند باعث به وجود آمدن بیماری کلیوی می شود و هر فرد باید هر ۶ ماه یک بار جهت پیشگیری و اطمینان خاطر آزمایش بدهد./محسن بیگلری گفت : آمار افراد مبتلا به بیماری کلیوی نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. به گفته وی، تعداد این افراد در استان کرمانشاه به ۶۱۶ نفر بیمار دیالیزی و هزار و ۴۰۰ نفر بیمار پیوند کلیه رسیده است./این مسوول یادآور شد، سال گذشته ۳۵ نفر مورد پیوند کلیه قرار گرفته اند که ۳۰ تن در تهران و ۵ تن از طریق اهدای عضو در شیراز این عمل پیوند را انجام داده اند./بیگلری ادامه داد: بیمارستان های امام رضا(ع) و امام خمینی(ره)مرکز دیالیز کرمانشاه هستند که در ۳ یا ۴ شیفت خدمات دیالیز رابه بیماران ارائه می دهند.
این افراد یک روز در میان به مدت ۵ ساعت باید مورد دیالیز قرار بگیرند.

پ
پ

وارد بیمارستان بیماران خاص که شدم فضا و چهره غمگین و درد آلود بیماران کلیوی در زیر دستگاه دیالیز قلبم را به درد آورد. اینجا جاییست که همه بیماران در آرزوی رهایی از درد، به همراه هزینه های هنگفت درمان و داروها، روزگار سپری می کنند. در نگاه خسته هر یک از این بیماران، چشم انتظاری برای بهبود سوسو می زند.

مدیر شورای عالی بیماران خاص و صعب العلاج استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار طلوع، با بیان اینکه ۶۱۶ تن بیمار دیالیزی در استان وجود دارد، گفت:
عواملی مثل عدم رعایت بهداشت فردی،سنگ کلیه،ضربه های وارده براثر تصادفات، عفونت ها، خوردن دارو های خود تجویز وقند باعث به وجود آمدن بیماری کلیوی می شود و هر فرد باید هر ۶ ماه یک بار جهت پیشگیری و اطمینان خاطر آزمایش بدهد.
محسن بیگلری گفت : آمار افراد مبتلا به بیماری کلیوی نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. به گفته وی، تعداد این افراد در استان کرمانشاه به ۶۱۶ نفر بیمار دیالیزی و هزار و ۴۰۰ نفر بیمار پیوند کلیه رسیده است.

این مسوول یادآور شد، سال گذشته ۳۵ نفر مورد پیوند کلیه قرار گرفته اند که ۳۰ تن در تهران و ۵ تن از طریق اهدای عضو در شیراز این عمل پیوند را انجام داده اند.
بیگلری ادامه داد: بیمارستان های امام رضا(ع) و امام خمینی(ره)مرکز دیالیز کرمانشاه هستند که در ۳ یا ۴ شیفت خدمات دیالیز رابه بیماران ارائه می دهند.
این افراد یک روز در میان به مدت ۵ ساعت باید مورد دیالیز قرار بگیرند.

وی در پایان گفت: هزینه دیالیز برای بیمارانی که در دفترچه خود مهر بیماران خاص را دارند رایگان است، مبلغ دیالیز برای هر یک از بیماران حدود ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار تومان است که پرداخت آن بر عهده دولت است.

به گفته وی، بیمارستان ها طبق اسناد این هزینه را از هیئت امنای ارضی دریافت می کنند.

خبرنگار طلوع کرمانشاه/نگار عزتی

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.