چهارشنبه, ۵ مهر , ۱۴۰۲ Wednesday, 27 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19796 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

پدر به دست پسر در کرمانشاه به قتل رسید میانگین ولادت در کرمانشاه روزانه ۱۰۸ نوزاد است کلنگ‌زنی “شهربازی” کرمانشاه لنگِ مصوبه شورای شهر! قیمت تخم مرغ ۲۰ عددی ۹۹ هزار تومان شد! + جدول منتظر هوای خنک پاییزی در کرمانشاه باشید سالانه بیش از ۹ هزار بازرسی از کارگاه های فعال استان کرمانشاه انجام می شود سامانه‌ «سانا» ویژه مهندسین ناظر در کرمانشاه راه‌اندازی شد قتل برادر در ماهیدشت به خاطر اختلافات خانوادگی ضرورت استفاده از ماسک برای پیشگیری از همه‌گیری آنفلوآنزا کرمانشاه به دنبال ثبت بزرگترین “دنده کباب” در گینس/ ۲۵ غذای استان ثبت ملی می‌شود بهره‌برداری از پروژه فیبر نوری کرمانشاه در ایام دهه فجر امسال/پروژه‌های فاوا در راستای شهر هوشمند اجرا می‌شود کشف بیش از هزار مهر دوره ایلامی در کرمانشاه تهیه بسته‌های تشویقی برای احداث ساختمان در بافت فرسوده تاخیر در اعلام قیمت مصوب و آشفته بازار سرویس مدارس در کرمانشاه ۹۰ درصد زنان شاغل کرمانشاه ناهنجاری اسکلتی دارند دلیل مخالفت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای راه اندازی داروخانه هلال احمر چیست؟ اهمیت زنگ صبحانه در مدارس ۶ مصدوم در جاده‌های کرمانشاه فقط طی یک روز بهره‌مندی ٢٠ میلیون خانوار از طرح ملی فیبر نوری تا پایان دولت سیزدهم/کل شهر کرمانشاه تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرد دستگاه های ذیربط برای مقابله با وقوع احتمالی سیل در کرمانشاه آماده باشند

۵۱ میلیارد تومان اعتباربرای حیات دوباره به “معبد آناهیتا”
19 خرداد 1398 - 10:15
شناسه : 73162
0
مدیر پایگاه ملی معبد آناهیتا: طلوع‌‌کرمانشاه :

وی افزود: انجام کاوش های باستان شناسی، تملک زمین های پیرامون اثر، انجام پایش های سالیانه، اقدامات مرمتی در مجموعه به ویژه در ضلع شرقی، ساماندهی سنگ های فروریخته داخل محوطه بنا و احیاء قبرستان مربوط به عهد اشکانی در ضلع شرقی از مهمترین فعالیت هایی است که در طرح جامع مطالعاتی برای ساماندهی این معبد در نظر گرفته ایم تا حیاتی دوباره به آن ببخشیم./گراوند درخصوص تملک زمین های پیرامون بنا عنوان کرد: بخشی از زمین هایی که پیرامون بنای معبد است و جزو عرصه و حریم نیز محسوب می‌شوند، متعلق به اداره کل اوقاف و امور خیریه استان است که رایزنی هایی را به منظور تملک آنها آغاز کرده ایم و البته این اداره کل قول های مساعدی به ما داده تا این زمین ها را به ما واگذار کند. با تملک این زمین ها به منظور همگون کردن با مجموعه اقدامات فضاسازی مناسبی را در آنها انجام خواهیم داد.

پ
پ

وی در ادامه از توقف فعالیت های مرمتی در این بنا طی سالهای گذشته یاد کرد و گفت: در سنوات قبل بخشی از عرض دیواره سازه مرمت شد، اما متاسفانه بعدها دچار رانش شد، لذا این احتمال بوجود آمد که اگر بخش های دیگر نیز مرمت شوند، چنین سرنوشتی پیدا می‌کنند، برای همین دیگر مرمتی انجام نگرفت.

وی تصریح کرد: از زمانی که فعالیت های ساماندهی و مرمتی در معبد آناهیتا متوقف شد، این مجموعه نیز روبه افول نهاد، البته هرساله با اعتبارات کم کارهای جزیی در بنا انجام می شد، اما چشمگیر نبود.

معبد آناهیتا از جمله آثار تاریخی مربوط به دوره اشکانیان و ساسانیان در دل شهر کنگاور است که دارای ۴٫۶ هکتار وسعت و در ارتفاع ۳۲ متری زمین مشرف به دشت کنگاور بنا شده است.

تقدس و احترامی که آناهیتا – فرشته نگهبان آب – در نزد ایرانیان باستان داشته باعث شده تا پرستشگاه‌هایی را برای این الهه در مناطق پرآب احداث کنند که یکی از مهمترین آنها معبد آناهیتا کنگاور است.  

این بنا، دومین بنای بزرگ سنگی تاریخی ایران پس از تخت جمشید است/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.