جمعه, ۱۴ بهمن , ۱۴۰۱ Friday, 3 February , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18156 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

ارلینگ هالند، ضد سیستم اما موفق و گلزن هکتور کوپر سرمربی تیم ملی فوتبال سوریه شد رافائل واران از تیم ملی فرانسه خداحافظی کرد مسی از رکورد رونالدو گذشت تاثیر تغذیه نامناسب در ابتلا به افسردگی بزرگترین پارک آبی غرب کشور در کرمانشاه افتتاح شد افزایش پروازهای فرودگاه به گردشگری کرمانشاه کمک می‌کند انجام بیش از ۱۶۰۰ کیلومترباند عملیات برف‌روبی در محورهای روستایی استان کرمانشاه پیام تبریک دادستان کرمانشاه بمناسب اغاز دهه فجر ورود موج ناپایدار به کرمانشاه همراه با وزش باد/هوا سردتر می شود شرایط نامساعد جوی مانع از انتقال جسد کوهنورد کرمانشاهی به پایین کوه شد سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به کرمانشاه خلعتبری: پرسپولیس در بازی‌های گذشته از داوری ضرر کرد/ اخراج بیرانوند درست بود کسب رتبه غرفه ممتاز توسط شهرداری کرمانشاه  تخصیص اعتبار حداکثری برای ۱۰ طرح اولویت دار استان/ تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبار مصوبات باقیمانده سفر رهبر انقلاب اعلام شرایط ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام‌نور پایان ولخرجی‌های زمستانی چلسی/ فرناندس گرانترین خرید تاریخ انگلیس شد بازگشایی جاده کرمانشاه -همدان/۷۵ محور روستایی مسدود است زیبایی‌های همدلی اهل سنت و شیعه کرمانشاه برای نسل جدید تبیین شود “ثوری” دروغگو بود/ دیگر کلاه سرمان نمی‌رود

“بامیه” قهوه‌ای رنگ نخرید
02 خرداد 1397 - 10:29
شناسه : 7436
1
طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه توصیه کرد: افراد از خرید بامیه‌های قهوه‌ای رنگ خودداری کرده و زولبیا و بامیه شفاف بخرند.

پ
پ

به گزارش طلوع کرمانشاه، بهمن خدادادیان، با بیان اینکه رنگ زولبیا و بامیه تازه شفاف است، گفت: توصیه می‌شود افراد از خرید بامیه‌های قهوه‌ای رنگ اجتناب کنند، زیرا  این نوع بامیه‌ها معمولا در روغن‌های چند بار استفاده شده سرخ می‌شوند تا رنگ آنها قهوه‌ای شود.

این کارشناس بهداشت محیط با بیان اینکه برخی از رنگ در تهیه زولبیا و بامیه استفاده می‌کنند، گفت: تهیه زولبیای رنگی تخلف بوده و با آن برخورد می‌شود.

وی افزود: برخی ادعا دارند که از رنگ‌های خوراکی و آبمیوه‌های طبیعی یا آبلیمو برای رنگ زولبیا و بامیه استفاده می کنند، اما این مواد نیز در تغییر دما با محتویات زولبیا و بامیه فرآیند شیمیایی می دهد و ترکیبات آنها تغییر می کند که خطرناک است.

خدادادیان بر خرید زولبیا و بامیه از مراکز معتبر تاکید کرد و افزود: افراد هنگام خرید باید دقت داشته باشند زولبیا و بامیه حالت ترد و تازه داشته باشد و خشک نباشد.

وی در ادامه با اشاره به وجود ۴۵۰ قنادی و کارگاه شیرینی‌پزی در سطح شهرستان کرمانشاه، گفت: با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان کار این صنف بسیار رونق می‌گیرد در نتیجه حساسیت ویژه در بازرسی از آن وجود دارد.

وی افزود: در حال حاضر ۷۳ کارشناس بهداشت محیط کار بازرسی از صنوف را انجام می‌دهند که دراین میان صنوفی مانند قنادی و کبابی‌ ها بصورت ویژه بازرسی می شوند.

خدادادیان به استفاده از تجهیزات مدرن در بازرسی‌ها اشاره کرد و گفت: با استفاده از این تجهیزات می توان روغن چند بار استفاده شده را تشخیص داد.

وی با اشاره به استفاده از جوش شیرین توسط برخی افراد سودجو در پخت زولبیا و بامیه، گفت: جوش شیرین حالت پف کرده به زولبیا و بامیه می دهد و ظاهر آن را مشتری پسند می کند و با توجه به مضرات آن، انجام این کار تخلف بوده و با استفاده از دستگاهی که همراه بازرسان است به راحتی جوش شیرین در زولبیا و بامیه تشخیص داده می شود.

وی تاکید کرد: افراد می‌توانند هر نوع مشکل بهداشتی در قنادی‌ها را از طریق سامانه ۱۹۰  به کارشناسان بهداشت محیط گزارش دهند.

 

ایسنا

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.