به گفته وی، فرهنگ سازی برای همراه شدن مردم باید از طرق گوناگون همچون فضای مجازی، صدا و سیما، مطبوعات، خبرگزاریها و غیره انجام شود و باید آن را به فرهنگ ملی تبدیل کنیم.
رنجبر از تیره شدن بخشی از مسیر چالابه به سمت بیستون به عنوان تصویر دردناک یاد کرد و گفت: باید فضای تبلیغاتی در زمینه پیشگیری ایجاد شود و در جلسه امروز مصوب میکنیم تا سازمانهای مردم نهاد کمپینهای متعددی را در این زمینه ایجاد کنند.
رنجبر ادامه داد: علاوه بر سازمانهای مردم نهاد، گروههای کوهنوری، پایگاه مقاومت بسیج، راهداری و پادگانها و سایر ارگانها میتوانند در این زمینه یاری رسان باشند.
رنجبر اضافه کرد: پادگانها در این زمینه به خوبی همراه شدند ولی باید مراقبت کنند تا سربازی برای از بین بردن علف خشک، آتش روشن نکند و از روش دیگر همچون جمع آوری علف، یا شخم زنی استفاده کند چرا که این آتش به بالادست سرایت میکند، راهداری نیز حاشیه جادهها را بیشتر تیغه زنی کند، همچنین جهادکشاورزی در زمینه آتش زدن پس چر کمک بیشتری کند و به همه کشاورزان در این راستا پیامک بزند.
به گفته رنجبر، اگر بتوانیم بین جنگل و مراتع را شخم زنیم تا آتش به کل منطقه سرایت نکند اقدام مفیدی است و به نوعی آتش بر خواهد شد، این آتش برها کمک میکند تا اگر به صورت سهوی آتش ایجاد شد به کل منطقه سرایت نکند.
پس از پایان این جلسه، فرماندار کرمانشاه عازم منطقه تنگه بزارخانه در حوالی روستای چالابه شد و در مانور دستگاههای عضو ستاد اطفای حریق و شورای مدیریت بحران شهرستان مانور اطفای حریق شرکت کرد و از همه نیروهای عمل کننده در این مانور قدردانی کرد.
این مانور با همت اداره محیط زیست شهرستان و منابع طبیعی و همکاری سازمان آتش نشانی، جمعیت هلال احمر و سازمانهای مردم نهاد در تنگه بزازخانه که دارای پوشش جنگلی بسیار مناسبی است، برگزار شد/ایرنا
دیدگاه