چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Wednesday, 24 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20825 تعداد نوشته های امروز : 6×

آخرین خبرها

پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر! دیدار شهردار و مدیران شهرداری کرمانشاه با فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص)+گزارش تصویری پرخاشگری یکی از علل اصلی وقوع نزاع در کرمانشاه است اعزام اولین گروه از زائران کرمانشاه به عمره مفرده مستاجران مراقب سامانه «خودنویس املاک» باشند

اگر ملتی بی عدالتی را پذیرفت باید فاتحه آن را خواند
12 خرداد 1397 - 9:50
شناسه : 7632
1
طلوع‌‌کرمانشاه :

یادداشت – محمد مهدی کیخا: عدالت و مفهوم آن از دیرباز مورد توجه ملت ها و تمدن های بشری بوده است و پایه و اساس حکومت آنها بر مبنای عدل و عدالت اجتماعی بنا نهاده شده است. اگر در چنین تمدن هایی دید عمیق تری داشته باشیم خواهیم فهمید که مقوله ی عدالت با تمام […]

پ
پ

یادداشت – محمد مهدی کیخا: عدالت و مفهوم آن از دیرباز مورد توجه ملت ها و تمدن های بشری بوده است و پایه و اساس حکومت آنها بر مبنای عدل و عدالت اجتماعی بنا نهاده شده است.

اگر در چنین تمدن هایی دید عمیق تری داشته باشیم خواهیم فهمید که مقوله ی عدالت با تمام ساختار حکومتی رابطه نزدیکی دارد.

عدالت چنان مفهوم گسترده ای دارد که تفسیر آن به مشکلی انجام می پذیرد. مهم ترین و شاید ملموس ترین این مفهوم در رابطه با مردم است، یعنی عدالتی که از حکومت نشات می گیرد و برای مردم اجرا می شود.

نمونه بارز آن را می توان زمانی تصور کرد که حکومت بنیان های ایجاد عدالت را برپا می کند و این قضیه را از درون خود شروع می کند، بدین گونه که با عوامل عدم عدالت مقابله کرده و راه تعالی و پایداری خویش را هموار می کند.

با نگاهی به تاریخ خواهیم دید که حکومت هایی که نتوانسته اند چنین عملی را انجام دهند،به فراموشی سپرده شده اند و یا اینکه بی عدالتی آنها، نماد بارزشان شده است.پس ایجاد عدالت از اهم موضوعات برای یک حکومت و ملت است.

در زمینه ایجاد عدالت فقط حکومت نیست که چنین وظیفه ای برعهده دارد، بلکه ملت و مردم یک کشور نیز از این وظیفه مهم کنار گذاشته نشده اند، بدین صورت که همانگونه که ظالم گناهکار است، ستم دیده نیز مقصر است،ملت نباید ستم پذیر شود که مهم ترین وظیفه ی اوست.هر حکومتی که ظالم و ناعادل شود، به تبع آن مردم برنخواهند تابید و علیه او اقدام خواهند کرد که نمونه بارز آن را در انقلاب سال ۵۷ دیدیم.

آخرین نکته ای که باید عرض کرد در مورد این آیه از قرآن است که می فرماید خداوند سرنوشت ملتی را تغییر نخواهد داد مگر اینکه خودشان تغییر کنند، پس اگر ملتی بی عدالتی را پذیرفت، دیگر باید فاتحه آن را خواند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.