چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Wednesday, 24 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20824 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر! دیدار شهردار و مدیران شهرداری کرمانشاه با فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص)+گزارش تصویری پرخاشگری یکی از علل اصلی وقوع نزاع در کرمانشاه است اعزام اولین گروه از زائران کرمانشاه به عمره مفرده مستاجران مراقب سامانه «خودنویس املاک» باشند ۵ توصیه کلیدی برای مدیریت استرس کنکوری‌ها

پالایشگاه کرمانشاه موفق به ساخت انواع کاتالیست های تزریقی لجن های نفتی شد
22 خرداد 1397 - 13:14
شناسه : 7744
0
افتخاري ديگر براي بخش خصوصي در پالايشگاه كرمانشاه ثبت شد طلوع‌‌کرمانشاه :

با ساخت انواع کاتالیست های تزریقی لجن های نفتی، پالایشگاه کرمانشاه به عنوان تنها مجموعه تولیدکننده این محصول در دنیا، مرجع تمامی لجن های نفتی صنعت نفت در سراسر جهان شد.

پ
پ

به گزارش خبری طلوع کرمانشاه به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت پالایش نفت کرمانشاه، مهندس سهراب براندیشه، رییس هیات مدیره شرکت پالایش نفت کرمانشاه در این باره اظهارکرد: صنایع نفت در سراسر دنیا روزانه بیش از ۴٫۱ میلیون بشکه لجن های نفتی مخاطره آمیز برای محیط زیست تولید می کند. بعلاوه میلیون ها بشکه لجن نفتی بدون هیچ توجیه اقتصادی درون مخازن ذخیره موقت، گودال ها و حوضچه ها نگهداری می شود.

وی ادامه داد: همچنین لجن های نفتی در کلیه محل های ذخیره نفت خام مانند مخازن ذخیره، ایستگاه های انتقال، کشتی های نفت کش، تانکرها و پالایشگاه ها تشکیل و مشکلات بسیاری را ایجاد می کند.

براندیشه یادآور شد: در حال حاضر لجن های نفتی در تمام دنیا به دو روش امحاء یا دفن در سایت های لندفیل و یا سوزاندن در کوره زباله سوز صورت می گیرد که در هر دو حالت آلودگی زیست محیطی بسیاری به بار می آورد. به عنوان مثال دفن این لجن ها در خاک، باعث نفوذ آلودگی های آن به لایه های زیرین آب ها و سفره های آبی زیرزمینی می شود که هم برای کشاورزی و هم برای سلامتی بشر مخاطرات بسیاری را به همراه دارد.

رییس هیات مدیره شرکت پالایش نفت کرمانشاه گفت: مدیریت بخش خصوصی پالایشگاه کرمانشاه موفق شده که با جذب نخبگان برجسته کشور، روشی نوین و کاملا «های تک» برای فرآوری لجن های نفتی ابداع کند که این اقدام برای اولین بار است که در سطح جهان انجام گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: این گروه از مهندسین نخبه کشور با آغوش باز توسط مدیریت بخش خصوصی پالایشگاه کرمانشاه پذیرفته شده و تمام امکانات و منابع مالی مورد نیاز در اختیار آنها قرار داده شد که در نهایت پس از ماه ها مطالعات و انجام نمونه های آزمایشگاهی، موفق به ساخت و تولید انواع کاتالیست های نوین تزریقی لجن های نفتی در پالایشگاه کرمانشاه شدند.

وی خاطرنشان کرد: انجام این مهم ضمن ایجاد ارزش افزوده برای پالایشگاه کرمانشاه موفقیتی کم نظیر در حفاظت از محیط زیست به شمار می آید.

همچنین دکتر محسن یوسفی فر مشاور پالایشگاه کرمانشاه در حوزه فناوری و مدیر تحقیقات فناوری دانشگاه کالیفرنیا و مجری این طرح در این باره اظهارکرد: برای اولین بار در سطح دنیاست که ما در شرکت پالایش نفت کرمانشاه اقدام به تولید و ساخت انواع کاتالیست های نوین تزریقی لجن های نفتی کرده ایم.

وی افزود: لجنهای نفتی از معضلات بسیار مهم زیست محیطی برای پالایشگاهها و شرکتهای تولیدی محصولات نفتی در سراسر دنیاست و همیشه هزینه نگهداری بسیار زیادی برای آنها در جهت جلوگیری از آلودگی نفتی انجام می‌شود و از موارد بسیار حساس محیط زیستی بشمار می آید.

دکتر یوسفی فر اظهارکرد: بعد از سالها کار تحقیقاتی توانستیم با ساخت کاتالیستهای فوق پیشرفته نانومتری در جهت بازیافت لجنها و برگشت به چرخه مصرف گامی مثبت برداریم که این مهم در ایران با همکاری پالایشگاه کرمانشاه در حجم صنعتی عملیاتی شده است.

وی خاطرنشان کرد: با این روش، بر مبنای کیفیت و شرایط نگهداری لجنها تا ۸۵ درصد آنها فرآوری و با پیوند مولکولی و تغییر ماهیت با مازوت (نفت کوره Fuel Oil) ترکیب شده و تبدیل به مازوت با کیفیت بهتر می شود.

مشاور پالایشگاه کرمانشاه در حوزه فناوری تصریح کرد: صرفه اقتصادی، جلوگیری از جریمه های سنگین محیط زیست در جهت آلایندگی شدید محیطی، هزینه کم کاتالیست در جهت فراوری لجنها، سرعت بالا و ابزار ساده در جهت استفاده از کاتالیستها، فراوری ضایعات به سوخت با ارزش، ساخت تاسیسات و اجرای پروژه در مدت زمانی کوتاه و … از جمله مزایای منحصر به فرد اجرای این پروژه است.

وی تاکید کرد: از آنجایی که این پروژه به صورت انحصاری در اختیار ما و مجموعه پالایشگاه کرمانشاه است، هر کسی در هر نقطه دنیا که بخواهد از این کاتالیست ها برای فرآوری لجن های نفتی اش استفاده کند می تواند آن را از پالایشگاه کرمانشاه تهیه کند.

دکتر یوسفی فر در پایان از همکاری و مساعدت مدیریت بخش خصوصی پالایشگاه کرمانشاه تقدیر کرد و عنوان داشت: انجام چنین پروژه هایی نیازمند نگاه رو به آینده مدیریت بخش خصوصی است که این مهم در مجموعه پالایشگاه کرمانشاه به خوبی مشاهده می شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.