چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 15 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21930 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند! پلمب داروخانه متخلف در کنگاور/ برش لبه قرص‌ها برای پنهان‌سازی تاریخ انقضا چرا برخی نانوایی‌های کرمانشاه دیر پُخت می‌کنند؟ احتمالا در ۲۰ روز اول بهمن سردترین روزهای زمستان کرمانشاه را تجربه کنیم سرپرست جدید هیات تنیس استان با مدیر کل ورزش و جوانان دیدار کرد خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری همه محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز هستند انجام ریل گذاری در فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه از امروز آغاز شد ۳۶۰۰ کیلومتر از جاده‌های کرمانشاه برفروبی شد/ مه‌گرفتگی در برخی محوره مه‌گرفتگی در ۵ ایستگاه کرمانشاه/ دید افقی در سنقر به ۲۰۰۰ متر رسید پیشگیری مشارکتی از وقوع جرایم هزینه نیست ، بلکه سرمایه اجتماعی است کلاف پیچیده احداث میادین میوه و تره‌بار در کرمانشاه پروازهای کرمانشاه در مسیر تهران افزایش یافت چرخ خودروها در اورامانات تنها با زنجیر می‌چرخد کرمانشاه شهر پیشرو در هوشمندسازی خدمات مدیریت شهری است

طنین نوای موسیقی اصیل ایرانی به تاریخ پیوست
19 تیر 1397 - 13:18
شناسه : 8094
8
ساز ناکوک موسیقی فاخر ایرانی و غفلت مسئولان؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

موسیقی در دنیای کنونی یک نیاز و مطالبه به ویژه برای قشر جوان محسوب می شود و آنچه مایه تأثر است، بی توجهی صدا و سیما به ذائقه مردم است، صدا و سیما آنطور که باید نتوانسته آثار فاخر در باب موسیقی اصیل را تولید کند و بعضا به آثار تقلیدی بسنده شده است.

پ
پ

طلوع کرمانشاه- موسیقی از دیرباز جایگاه بسیار والایی در ایران زمین و به‌ویژه دیار کرمانشاه داشته و موسیقی دانان بزرگ در مناسبت‌های مختلف، طبل و و کرنا و آلات موسیقی خود را می‌نواختند، اما موسیقی در دوران اوستا بر پایه آیینی آئینی، بزمی و رزمی مرسوم بود و در جشن‌های طبیعت و روزهای تاریخی و ملی نواها و موسیقی ایرانی ویژه‌ای اجرا می‌گردید.
ایرانیان از دیرباز شیفته موسیقی بودند و البته موسیقی نیز به عنوان یک علم مقدس شاخه‌ای از ریاضیات محسوب می‌شد و به واقع در برهه ای روحانیون صاحب نام در این عرصه بودند. همچنانکه ابوریحان محمد بن احمد بیرونی بزرگ‌ترین دانشمند مسلمان و از بزرگ‌ترین دانشمندان فارسی‌زبان نیز کتابی ارزشمند در باب موسیقی اصیل دارد که متأسفانه تدریس آن در این برهه با غفلت مواجه شده است.
فارابی نیز کتابی ارزشمند در باب موسیقی دارد که جنبه‌های مختلف موسیقی را تعیین می‌کند و از این اندوخته علمی هنری ارزشمند نیز غفلت شده است.
اما موسیقی در دنیای کنونی یک نیاز و مطالبه به ویژه برای قشر جوان محسوب می شود و آنچه مایه تأثر است، بی توجهی صدا و سیما به ذائقه مردم است، صدا و سیما آنطور که باید نتوانسته آثار فاخر در باب موسیقی اصیل را تولید کند و بعضا به آثار تقلیدی بسنده شده است. حتی در تقلید از موسیقی اصیل و فاخر و حتی سمفونی های فاخر غرب مانند سمفونی بتهوون نیز جا مانده ایم.
آنچه مسلّم است؛ دستگاه های فرهنگی و متولی در عرصه هنر و موسیقی باید صدچندان به این هنر گرانبها توجه کنند و در عرصه تدریس موسیقی های اصیل گامهای موثری برداشته شود متاسفانه حتی تدریس موسیقی های اصیل در استان کرمانشاه نیز کمرنگ است و این امر سبب شده تا گرایش به سمت موسیقی‌های مبتذل و تقلیدی رواج یابد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.