شنبه, ۸ مهر , ۱۴۰۲ Saturday, 30 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19811 تعداد نوشته های امروز : 9×

آخرین خبرها

این میزان از بی تفاوتی جای تعجب دارد/ساماندهی آبشوران ۱۲ ساله شد! پروژه «تقاطع غیرهمسطح سپاه کرمانشاه» با انسجام دستگاه‌ها به بهره‌برداری رسید کرمانشاه نیازمند «سازندگی» است سقوط از ارتفاع جان ۲ شهروند کرمانشاهی را گرفت تقاطع غیرهمسطح “سپاه” کرمانشاه افتتاح شد خانواده‌ها از سرویس‌ مدرسه مطمئن برای دانش‌آموزان استفاده کنند افقهی سرپرست تاپیکو شد کرمانشاه نیمه اول امسال ۹ روز غبارآلود بود اندیشه های جنگ نیازمند بررسی راهبردی و استراتژیکی است رنج بزرگ ساکنان آهوران برای رسیدن به آب/ تامین منابع آبی، عامل بی آبی آهوران است ضربه مهلک دیگر بر پیکر نیمه جان ورزش کرمانشاه/ امتیاز تیم دسته اولی شاهین در آستانه واگذاری است قیمت جدید برنج پاکستانی اعلام شد + جدول مهر ۱۴۰۲ (درجه‌یک، معطر، مجلسی و…) نقش پل عابر پیاده در حفظ جان عابرین توقیف خودرو قاچاق با ارزش میلیاردی در کرمانشاه حضور ۲۵ آتش‌نشان کرمانشاهی در سازمان انتقال خون به منظور اهدا خون پدر به دست پسر در کرمانشاه به قتل رسید میانگین ولادت در کرمانشاه روزانه ۱۰۸ نوزاد است کلنگ‌زنی “شهربازی” کرمانشاه لنگِ مصوبه شورای شهر! قیمت تخم مرغ ۲۰ عددی ۹۹ هزار تومان شد! + جدول منتظر هوای خنک پاییزی در کرمانشاه باشید

مرکز رتبه‌بندی واحدهای تولیدی استان راه‌اندازی می‌شود
12 تیر 1398 - 10:15
شناسه : 84094
0
رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

کیوان کاشفی در مراسم روز صنعت و معدن با اشاره به شرایط سخت اقتصادی کشور که در ۱۰۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده، اظهار کرد: آمارها و شاخص‌های اقتصادی از جمله نرخ رشد اقتصادی منفی ۵ درصد، نرخ رشد اقتصادی منفی ۹٫۶ درصد در بخش صنعت، نرخ سرمایه‌گذاری منفی ۳٫۸ درصد، نرخ رشد مصرف منفی ۲٫۲ درصد و… همه آلارم‌هایی برای نامناسب بودن وضعیت اقتصادی کشور است./وی با بیان اینکه در این شرایط تولیدکنندگان و صنعتگران بیشترین فشار را متحمل می‌شوند، اما همچنان روی پای خود ایستاده‌اند، خاطرنشان کرد: فعالان اقتصادی می‌توانند به اندازه قوای نظامی به کشور قدرت بدهند تا بتوانیم از این شرایط سخت و جنگ اقتصادی عبور کنیم./عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران از مشکلات بخش خصوصی کشور یاد کرد و افزود: مهمترین این مشکلات تامین مواد اولیه و هزینه زیاد برای جابجایی پول تامین مواد اولیه است که در برخی موارد به ۱۳ تا ۱۵ درصد می‌رسد./کاشفی کاهش سرمایه فعالان بخش خصوصی و صنعتگران را معضل دیگر آنها برشمرد و ادامه داد: تا پایان سال گذشته نرخ تورم در حوزه صنعت حدود ۷۰ درصد بود و این امر باعث شده سرمایه در گردش واحدهای تولیدی بسیار افت کند./ وی معتقد است، در چنین شرایطی بانک‌ها باید حتما به کمک بخش صنعت کشور بیایند.

پ
پ
رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه با بیان اینکه مشکلات اقتصادی کم کم در حوزه صادرات نیز اثرگذار است، عنوان کرد: به دلیل مشکلاتی که در حوزه برگشت ارز به داخل کشور داریم، صادرات نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و رایزنی‌های بسیاری که تاکنون در این زمینه داشتیم به دلیل پافشاری بانک مرکزی بی‌نتیجه مانده است.


وی بهترین راه برای حل مشکلات اقتصادی را تسهیل گری و آسان سازی امور در داخل کشور دانست و تاکید کرد: هر چقدر از بیرون کشور فشار بر ما وارد شود، باید در داخل کشور امور را آسان کنیم.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه درباره وضعیت استان کرمانشاه نیز یادآور شد: اگرچه وضعیت صنایع استان رو به جلو است، اما همه صنایع استان در واحدهای بزرگ خلاصه نمی‌شود و صنایع کوچک و متوسط در این شرایط آسیب‌پذیری بیشتری دارند.

 وی با اشاره به تدابیری که برای کمک به صنعت و تولید استان در شرایط اقتصادی کنونی اندیشیده شده، گفت: یکی از مهمترین اقدامات توین سند رونق تولید استان بود که به دستگاه‌ها ابلاغ شده و امیدواریم تاثیر آن را نه تنها در رونق تولید استان، بلکه در بهبود فضای کسب و کار طی چند سال آینده شاهد باشیم.

کاشفی اظهار کرد: به علاوه در حال شکل دادن ساختاری هستیم که بر اساس آن بتوان برای هر کدام از صنایع استان نسخه خاصی پیچید، زیرا این تحولات برای همه صنایع اثر یکسانی ندارد و ممکن است وضعیت برخی از صنایع را رونق ببخشد و برای برخی مشکل ساز باشد.

وی همچنین از راه‌اندازی مرکز رتبه‌بندی واحدهای تولیدی استان در اتاق بازرگانی طی یک ماه آینده خبر داد و گفت: دستگاه‌های خدمت رسانی و بانک‌ها باید برای  واحدهایی که رتبه بالاتری دارند مسیرهای VIP در نظر بگیرند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.