شنبه, ۱۷ آبان , ۱۴۰۴ Saturday, 8 November , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23097 تعداد نوشته های امروز : 3×
فروش بهاری “سینماهای” کرمانشاه میلیاردی شد/ “متری شش و نیم” درصدر فروش
15 تیر 1398 - 9:31
شناسه : 85131
5
کارشناس امور سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس امور سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از فروش یک میلیارد تومانی سینماهای کرمانشاه در بهار امسال خبر داد./سهیل سنجابی ، با اشاره به افزایش هشت درصدی فروش سینماهای کرمانشاه در بهار امسال، گفت: در سه ماهه ابتدای امسال رقم فروش سه سینمای آزادی، فرهنگ و بیستون به حدود یک میلیارد تومان رسید./وی به بازدید بیش از ۱۱۷ هزار نفر از فیلم های اکران شده در این سه سینما اشاره کرد و افزود: از این تعداد سهم سینما آزادی حدود ۵۳ هزار نفر، سهم سینما فرهنگ بیش از ۵۲ هزار نفر و سهم سینما بیستون نیز حدود ۱۲ هزار نفر است./به گفته سنجابی در بهار امسال در مجموع ۱۲ فیلم در این سه سینما اکران شده که فیلم “متری شش و نیم” در صدر استقبال مخاطبان قرار گرفته است./سنجابی قیمت بلیت سینما در استان را ۱۰ هزار تومان اعلام و تصریح کرد: این قیمت نسبت به سال گذشته افزایشی نداشته و فعلا هم برنامه ای برای افزایش آن وجود ندارد.

پ
پ

کارشناس امور سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به وجود شش سینما در استان گفت: سرانه صندلی سینما نسبت به جمعیت استان بسیار پایین است و در همین راستا ساخت سینماهای جدید در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: هم اکنون سه سینما در کرمانشاه و در هریک از شهرستان های سنقر، پاوه و قصرشیرین یک سینما فعال بوده و در شهرستانهای صحنه و اسلام آبادغرب نیز ساخت سینما در دست احداث است/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.