سه شنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۲ Tuesday, 26 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19782 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

۹۰ درصد زنان شاغل کرمانشاه ناهنجاری اسکلتی دارند دلیل مخالفت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای راه اندازی داروخانه هلال احمر چیست؟ اهمیت زنگ صبحانه در مدارس ۶ مصدوم در جاده‌های کرمانشاه فقط طی یک روز بهره‌مندی ٢٠ میلیون خانوار از طرح ملی فیبر نوری تا پایان دولت سیزدهم/کل شهر کرمانشاه تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرد دستگاه های ذیربط برای مقابله با وقوع احتمالی سیل در کرمانشاه آماده باشند توسعه شهر کرمانشاه با مشارکت شهروندان محقق می شود نصب خودپرداز در شهرک حافظیه برای بانک مقرون به صرفه نیست! اگر ویتامین D را اشتباه مصرف کنید، چه می شود؟ کاهش نسبی دمای هوای روزانه در کرمانشاه معرفی نفرات برتر مسابقات تنیس خاکی ضرورت آمادگی دستگاه‌ها برای فصل بارش/ وضعیت رودخانه “آبشوران” در برخی نقاط بحرانی است چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم ۳۷۰ هزار دانش آموز کرمانشاه راهی مدارس شدند تشکیل کمیته سرقت برای جلوگیری از سرقت تجهیزات شهرداری کرمانشاه/شهرداری کرمانشاه نیازمند ۹۰ ماشین مکانیزه نو برای جمع‌آوری زباله است ۲ کشته و ۴ زخمی در برخورد پراید و پژو امیر حسین حسنی بر سکوی سوم تنیس مسابقات کشور ایستاد طرح تردد زوج و فرد خودروها در کرمانشاه اجرا می شود چگونه وزن خود را کاهش دهیم؟ کلاهبرداری میلیاردی با وعده فروش وام ازدواج در کرمانشاه

کلاس نهمی‌ها بر اساس نیازهای جامعه انتخاب رشته کنند
24 تیر 1398 - 9:53
شناسه : 89356
2
یک مشاور تحصیلی: طلوع‌‌کرمانشاه :

یک مشاور تحصیلی از کلاس نهمی‌ها خواست تا بر اساس علاقه خود و نیازهای جامعه انتخاب رشته کنند./جهانگیر مرادی،با تاکید بر اینکه کلاس نهمی‌ها باید آگاهانه انتخاب رشته کنند، گفت: انتخاب رشته بر اساس استعدادها، توانایی و علایق سبب خواهد شد تا دانش‌آموز بتواند در دوران بعدی تحصیل و حتی زندگی آینده خود موفق‌تر باشند./مرادی یادآور شد: اگر انتخاب رشته تحصیلی مبتنی بر توانایی و علایق دانش‌آموز باشد، احتمال موفقیت شغلی او در آینده بیشتر خواهد شد و در غیراینصورت چه بسا به دلیل انتخاب نادرست نتواند آینده شغلی خوبی را برای خود فراهم کند./این کارشناس ارشد علوم تربیتی ادامه داد: دانش‌آموزان در انتخاب رشته باید به نیازهای جامعه هم توجه داشته باشند و پس از بررسی آینده شغلی یک رشته تحصیلی، آن رشته را انتخاب کنند./ وی با تاکید بر اینکه تحصیل در هنرستان‌ها افراد را سریعتر آماده حضور در بازار کار خواهد کرد، تاکید کرد: دانش آموزان کلاس نهمی با انتخاب تحصیل در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش می توانند سریعتر جذب بازار کار شوند.

پ
پ

مرادی عدم شناخت دانش آموزان از هنرستان ها و رشته‌های آن در کنار عدم شناخت علاقمندی‌هایشان را در کمتر رغبت داشتن آنها به تحصیل در هنرستانها موثر دانست.

مرادی با یادآوری اینکه هنرجویان هنرستان ها هیچ محدودیتی برای ادامه تحصیل ندارند،  یادگیری کار و زودتر جذب بازار کار شدن را از امتیازهای تحصیل در هنرستان‌ها برشمرد.

این کارشناس ارشد علوم تربیتی با تاکید بر اینکه هنرستان‌ها به دنبال کارآفرین بار آوردن هنرجویان خود هستند، اضافه کرد: در جامعه امروزی افرادی که به دنبال مهارت آموزی هستند، موفق‌ترند.

مرادی با اشاره به اقبال زیاد خانواده‌ها به تحصیل فرزندانشان در رشته علوم تجربی به امید تحصیل آنها در رشته های پزشکی، گفت: خانواده ها باید توجه داشته باشند که ظرفیت تحصیل در رشته های علوم پزشکی محدود است و تنها دانش آموزان با بنیه علمی قوی و مستعد می توانند آینده تحصیلی موفقی در این رشته ها داشته باشند و خیلی دور از انتظار نیست که دانش‌آموزان این رشته‌ها سال‌ها برای قبول شدن در رشته مورد نظر خود در دانشگاه پشت کنکور بمانند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.