*مشکلی که در روغنهای سرخکردنی موجود در بازار کشورمان وجود دارد، مقدار بیشتر روغن سویا نسبت به روغن پالم در فرمولاسیون روغنهای سرخکردنی است.
عضو انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با اشاره به نقش مهم وزارت بهداشت در کنترل بر این تبلیغات گفت: نبود کنترل دقیق بر ادعاهای تبلیغاتی مواد غذایی و همچنین کمرنگ بودن نقش انستیتو تحقیقات تغذیهای کشور در وزارت بهداشت از مشکلاتی هستند که باید توسط وزارت بهداشت رفع شوند.
وی نسبت به پایین بودن سواد تغذیهای مردم در سطوح مختلف جامعه نیز هشدار داد و بر نقش مؤثر آموزش و پرورش در افزایش آگاهی مردم تأکید و تصریح کرد: تشکیل بسیج آموزشی برای تبلیغ و فروش مواد غذایی سالم و همگامسازی لیست اقلام ممنوعه و نظارت بر بوفهها میتواند بر بهبود وضع تغذیه دانشآموزان و خانوادهها بسیار مؤثر باشد/تسنیم
دیدگاه