جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 29 March , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20720 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

سازمان تئاتر، راه نجات تئاتر استانهاست خرید ۱۰۸ دستگاه اتوبوس درون‌شهری برای کرمانشاه بارندگی‌های شدید مشکلی در سطح استان ایجاد نکرده است تدوین برنامه پنج ساله برای آسفالت معابر شهری کرمانشاه/۵۰ هزار میلیارد ریال از پروژه‌های سرمایه‌گذاری در حال عملیاتی شدن است چرا در رستوران های جهان شهر خلاق خوراک بیشتر دنده کباب و خورشت خلال سرو می شود/نارضایتی مسافران از پرداخت هزینه مضاعف به برخی از سایتهای گردشگری خدمات ویژه سازمان حمل و نقل مسافر در ایام نوروز نکات کلیدی درباره سلامت آجیل شب عید هوای نوروز در کرمانشاه بارانی است اعمال محدودیت های ترافیکی و ممنوعیت ورود تانکرهای حامل سوخت از مرز پرویزخان مراسم تحویل سال در هفت امامزاده و بقعه متبرکه کرمانشاه برگزار می‌شود قضات کشیک در ایام نوروز در دادسرای کرمانشاه فعالیت می‌کنند کرمانشاه در غرقاب ازخودبیگانگی ‌فرهنگی‌ و عدم تعلقات هویتی به سر می برد/ تا چه زمان سطح‌مطالبه ما باید در حد آسفالت و رنگ امیزی جداول باشد آماده‌باش ۱۶۲ جایگاه سوخت کرمانشاه برای ایام نوروز آماده‌باش ۱۲۰۰ نفر برای خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی در کرمانشاه افزایش ۲۴ درصدی بارندگی‌ها در استان کرمانشاه حدود ۱۶ شهر کرمانشاه دچار تنش آبی اعلام ساعت کار اماکن تاریخی کرمانشاه در ایام نوروز ۴۰درصد هتل های برند کرمانشاه پر شده است/هتلداران چاره ای جز گرفتن وام‌کارمزدی سبک ندارند/بی میلی مسافر برای ماندن در اماکن اقامتی میدان آزادی کرمانشاه بازار شیرینی شب عید ۴۸ ساعت آخر داغ می‌شود + قیمت‌ها خودروهای حادثه‌ساز در کرمانشاه توقیف خواهند شد

مدیر نظارت بر موادغذایی، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: تنها ۳۰ در صد مردم وزن مناسب دارند
12 مهر 1397 - 15:27
شناسه : 9405
5
شعار امسال روز جهانی بهداشت «پیش به سوی گرسنگی صفر تا سال 2030»، طلوع‌‌کرمانشاه :

مصطفوی با اشاره به مشکلات مهم حوزه غذا، ۷۶ درصد بیماری‌های غیرواگیر را از تغذیه نامناسب دانست و افزود: میزان مصرف نمک در کشور ۲ برابر استاندار جهانی گزارش شده است/ مصرف جهانی چربی ۱۵ گرم است در حالی که در ایران حدود ۵۰ گرم مصرف می‌شود/ سیاست‌های غذا و دارو کاهش چربی‌های ترانس در روغن‌های خوراکی است که در استان ما کاملا کنترل شده است/تنها ۳۰ در صد مردم وزن مناسب دارند.

پ
پ

شهریار مصطفوی ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه، بحث غذا را مهمترین مباحث در دنیا و بزرگ‌ترین مشغله مردم دانست و اظهار داشت: عوامل مهمی در این حوزه دخالت دارند.

مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به شعار امسال روز جهانی بهداشت «پیش به سوی گرسنگی صفر تا سال ۲۰۳۰»، افزود: برخورداری از تغذیه سالم با دسترسی آسان به اندازه کافی و سالم از ضروریت‌های زندگی است، اما این مساله مهم با چالش‌هایی از جمله تقلبات مواد غذایی ( استفاده از رنگ‌های غیرمجاز، عدم استفاده از برچسب سلامت، تاریخ تولید، تاریخ انقضا و…) مواجه است که سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد.

وی در خصوص محصولات تراریخته، گفت: مصرف کنندگان حق دارند که از محصولات تراریخته آگاه باشند، در دنیا بحث محصولات تراریخته موافق‌ها و مخالفان زیادی دارد و هیچ شاهدی در دنیا ثابت نکرده که محصولات تراریخته می‌تواند تهدیدی برای جامعه داشته باشد.

مصطفوی با اشاره به مشکلات مهم حوزه غذا، ۷۶ درصد بیماری‌های غیرواگیر را از تغذیه نامناسب دانست و افزود: میزان مصرف نمک در کشور ۲ برابر استاندار جهانی گزارش شده است.

آن‌طور که این مسؤول می‌گوید، مصرف جهانی چربی ۱۵ گرم است در حالی که در ایران حدود ۵۰ گرم مصرف می‌شود.

وی با بیان اینکه بیماری‌های غیرواگیر در کشور دو‌سوم مرگ و میر را شامل می‌شود، تصریح کرد: سیاست‌های غذا و دارو کاهش چربی‌های ترانس در روغن‌های خوراکی است که در استان ما کاملا کنترل شده است.

مصطفوی از دیگر نگرانی‌ها به بحث چاقی و اضافه وزن اشاره و بیان کرد: تنها ۳۰ در صد مردم وزن مناسب دارند/فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.