سه شنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۱ Tuesday, 7 February , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18193 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

شکست یاران صابر کاظمی در لیگ والیبال قطر دانشمند ایرانی ۶ سال قبل در مورد جنگ ارزی ایران هشدار داد اما کسی توجه نکرد! استفن کری رباط داد/ اعجوبه، غایب بزرگ آل‌استار + فیلم تیم سال ۲۰۲۲ اروپا از دید فدراسیون تاریخ و آمار بهترین رژیم‌ غذایی برای افسردگی کدام است؟ عاملان تیراندازی مجموعه ورزشی باران کرمانشاه دستگیر شدند تکواندوکاران کرمانشاهی مدال طلا و نقره مسابقات آزاد امارات را کسب کردند هری کین بعد از رسیدن به ۲۰۰ گل زده در لیگ چه گفت؟ ملی پوش بوکسی که کارگری می‌کند ۳۰ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری کرمانشاه تدوین شد کمک ۲ میلیاردی شهروندان قصرشیرینی به زلزله‌زدگان خوی اعمال محدودیت ترافیکی در کرمانشاه هیات‌های ورزشی نخبه‌های رشته خود را بکار گیرند تخم مرغ بمب ویتامین و کاملترین پروتئین غذایی را دارد کشف ۲۸ کیلوگرم هروئین در کنگاور بودجه ۴۹۴۰ میلیارد تومانی شهرداری کرمانشاه تحویل شورای شهر شد/ برگزاری بیش از ۶۰ جلسه کارشناسی برای تدوین بودجه‌ای واقعی تداوم یکه‌تازی بارسلونا در لالیگا لغزش دوباره رئال مادرید در لالیگا چرا او یک فوق ستاره است؟ نشانه‌های افسردگی در کودکان

مدیر نظارت بر موادغذایی، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: تنها ۳۰ در صد مردم وزن مناسب دارند
12 مهر 1397 - 15:27
شناسه : 9405
0
شعار امسال روز جهانی بهداشت «پیش به سوی گرسنگی صفر تا سال 2030»، طلوع‌‌کرمانشاه :

مصطفوی با اشاره به مشکلات مهم حوزه غذا، ۷۶ درصد بیماری‌های غیرواگیر را از تغذیه نامناسب دانست و افزود: میزان مصرف نمک در کشور ۲ برابر استاندار جهانی گزارش شده است/ مصرف جهانی چربی ۱۵ گرم است در حالی که در ایران حدود ۵۰ گرم مصرف می‌شود/ سیاست‌های غذا و دارو کاهش چربی‌های ترانس در روغن‌های خوراکی است که در استان ما کاملا کنترل شده است/تنها ۳۰ در صد مردم وزن مناسب دارند.

پ
پ

شهریار مصطفوی ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه، بحث غذا را مهمترین مباحث در دنیا و بزرگ‌ترین مشغله مردم دانست و اظهار داشت: عوامل مهمی در این حوزه دخالت دارند.

مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به شعار امسال روز جهانی بهداشت «پیش به سوی گرسنگی صفر تا سال ۲۰۳۰»، افزود: برخورداری از تغذیه سالم با دسترسی آسان به اندازه کافی و سالم از ضروریت‌های زندگی است، اما این مساله مهم با چالش‌هایی از جمله تقلبات مواد غذایی ( استفاده از رنگ‌های غیرمجاز، عدم استفاده از برچسب سلامت، تاریخ تولید، تاریخ انقضا و…) مواجه است که سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد.

وی در خصوص محصولات تراریخته، گفت: مصرف کنندگان حق دارند که از محصولات تراریخته آگاه باشند، در دنیا بحث محصولات تراریخته موافق‌ها و مخالفان زیادی دارد و هیچ شاهدی در دنیا ثابت نکرده که محصولات تراریخته می‌تواند تهدیدی برای جامعه داشته باشد.

مصطفوی با اشاره به مشکلات مهم حوزه غذا، ۷۶ درصد بیماری‌های غیرواگیر را از تغذیه نامناسب دانست و افزود: میزان مصرف نمک در کشور ۲ برابر استاندار جهانی گزارش شده است.

آن‌طور که این مسؤول می‌گوید، مصرف جهانی چربی ۱۵ گرم است در حالی که در ایران حدود ۵۰ گرم مصرف می‌شود.

وی با بیان اینکه بیماری‌های غیرواگیر در کشور دو‌سوم مرگ و میر را شامل می‌شود، تصریح کرد: سیاست‌های غذا و دارو کاهش چربی‌های ترانس در روغن‌های خوراکی است که در استان ما کاملا کنترل شده است.

مصطفوی از دیگر نگرانی‌ها به بحث چاقی و اضافه وزن اشاره و بیان کرد: تنها ۳۰ در صد مردم وزن مناسب دارند/فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.