سه شنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۲ Tuesday, 5 December , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20197 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

هفت خوان استخدام بیواتانول کرمانشاه ورزش کرمانشاه یک بزرگ‌تر دارد آغاز عملیات اجرایی پروژه احداث پارکینگ خودرو سنگین از سال آینده چند راهکار ساده برای پیشگیری از گاز گرفتگی در فصل سرما نحوه خوردن سیر خام طبق توصیه متخصصان تغذیه دستگیری راننده متخلف محور پاوه – روانسر معیشت مرزنشینان باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد گاز گرفتگی جوان ۳۸ ساله را در سرپل ذهاب به کام مرگ کشاند دوندگی دکتر رشیدی برای معیشت بازنشستگان نمایشگاه نیازهای فناورانه غرب کشور برگزار شد موادغذایی که معده درد شما را تسکین می‌دهد ضایعاتی‌های غیرمجاز جمع آوری می‌شوند/ راه‌اندازی شهرک ضایعات کرمانشاه در آینده‌ای نزدیک اقدامات سازمان فرهنگی در ارتقاء سطح ورزش قابل تقدیر است/ از ورزش قهرمانی حمایت می‌کنیم تکیه «معاون‌الملک» در آب دست و پا می‌زند ورود اتباع افغانستان به کرمانشاه ممنوع است کشف ۳۸۱ دستگاه وسایل نقلیه مسروقه در کرمانشاه/جمع آوری ۵۵۴ معتاد متجاهر از شهرها و روستاهای استان رژیم غذایی مفید برای گرگرفتگی زنان اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم از اثرگذارترین قوانین مجلس است حرفه ی وکالت نیاز به تخصص دارد و نیازمند نگاه ویژه است کنگاور با دمای ۴ درجه سانتی‌گراد زیر صفر سردترین نقطه کرمانشاه ثبت شد

“برنج”، “لاستیک” و “روغن” در صدر پرونده‌های احتکار کرمانشاه
19 مهر 1397 - 10:49
شناسه : 9657
3
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خبر داد: طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه از تشکیل ۷۹ پرونده احتکار در استان طی سه ماهه اخیر خبر داد و گفت: عمده موارد کشف شده شامل برنج، لاستیک، روغن و قطعات یدکی خودرو بوده است.
داریوش جودکی اظهار کرد: از شروع طرح مقابله با احتکار و نظارت بر انبارها با همکاری سایر دستگاه‌های مربوطه که از اول تیر ماه کلید خورد، حدود ۳۰۰ مورد نظارت بر انبارهای استان صورت گرفته که منجر به تشکیل ۷۹ پرونده احتکار شد.
وی از مختومه شدن ۶۰ مورد از این پرونده‌ها و صدور حکم جریمه نقدی ۲۲ میلیارد ریالی برای متخلفین یاد کرد و افزود: عمده کالاهای کشف شده شامل برنج، لاستیک، روغن، و قطعات یدکی خودرو بوده است.

پ
پ

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: برای رعایت بیشتر حقوق مردم مقرر شده کالاهایی که در انبارها کشف می‌شوند ابتدا در شبکه مناسب توزیع شوند و سپس به پرونده رسیدگی شود تا از ماندن کالاهای مورد نیاز مردم در انبارها جلوگیری شود.
جودکی اشاره‌ای هم به مجموع پرونده‌های تخلف تشکیل شده در استان در شش ماهه امسال داشت و تاکید کرد: در این مدت ۶۹۰۸ پرونده به ارزش ۴۲۷ میلیارد ریال تشکیل و ۹۸ درصد آنها مختومه شده است.
وی سهم پرونده‌های بخش کالا و خدمات از این تعداد را ۵۶۸۲ پرونده با رقم جریمه ۴۱ میلیارد ریال اعلام کرد که ۱۰۰ درصد این پرونده‌ها مختومه شده اند و افزود: عمده تخلفات شامل گرانفروشی، کم‌فروشی، عدم درج قیمت و عدم ارائه فاکتور بوده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه تصریح کرد: در بخش قاچاق نیز ۸۲۰ پرونده با جریمه ۳۸۴ میلیارد ریال داشتیم که به ۹۱ درصد آنها رسیدگی شده است.

جودکی تعداد پرونده‌های بهداشتی را نیز ۴۰۶ مورد اعلام کرد که دو میلیارد ریال جریمه داشته و به ۹۹ درصد آنها رسیدگی شده است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.