پنج شنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۲ Thursday, 7 December , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20211 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

۱۲۲۱ مجرم حرفه ای و سابقه دار در کرمانشاه شناسنامه دار شدند تعطیلی دفاتر تسهیلگری بازافرینی مناطق حاشیه ای فاجعه ای بزرگ است حذف کارتخوان از مطب‌ها موجب خدشه به اعتبار جامعه پزشکی می‌شود افزایش ۱۹۹ درصدی کشفیات سوخت در کرمانشاه آغاز فعالیت سامانه بارشی از امروز در کرمانشاه تشکیل شورای پیشگیری از جرائم پزشکی در کرمانشاه رفع نقاط حادثه خیز معابر کرمانشاه سرعت می‌گیرد ارسال پیامک هشدار برای مشترکان پرمصرف گاز در کرمانشاه عدم دسترسی مستقیم باغداران انار پاوه به بازارهای مصرف/ نبود صنایع تبدیلی، رب انار پاوه را کم طرفدار کرد طرح هادی در ۳۵۰روستای کرمانشاه تکمیل و بازنگری می شود دهکده المپیک کرمانشاه در راه گرفتن یک اعتبار دبش! جمع آوری و ساماندهی ۸۲۳ “معتاد متجاهر” در ۵ روز زمان قطعی واریز سود سهام عدالت اعلام شد/ رقم دقیق سود برگه‌ها چقدر است؟! صدور مجوز راهداری و حمل و نقل از درگاه ملی مجوز‌ها هفت خوان استخدام بیواتانول کرمانشاه ورزش کرمانشاه یک بزرگ‌تر دارد آغاز عملیات اجرایی پروژه احداث پارکینگ خودرو سنگین از سال آینده چند راهکار ساده برای پیشگیری از گاز گرفتگی در فصل سرما نحوه خوردن سیر خام طبق توصیه متخصصان تغذیه دستگیری راننده متخلف محور پاوه – روانسر

واحدهای تولید فرآورده‌های گوشتی کرمانشاه از “خمیر مرغ” استفاده نمی‌کنند
25 مهر 1397 - 16:39
شناسه : 9939
5
رئیس اداره آزمایشگاه‌های اداره کل استاندارد استان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

هشت واحد تولید فراورده‎های گوشتی داریم که انواع سوسیس، کالباس، برگر و … را تولید می‌کنند که هیچکدام از آنها از خمیرمرغ استفاده نمی‌کنند/ انواع آزمایش‌های لازم خصوصا آزمایش بافت‌شناسی بر روی این نمونه‌ها انجام می‌شود/استفاده از هرگونه بافت غیرمجاز در فرآورده‌های گوشتی شامل امعاء و احشا دام، چربی‌های صفاقی، استخوان، پوست و اعضای حرام دام قابل تشخیص است/محصولاتی که در تهیه آنها از خمیر مرغ استفاده شده باید در بسته‌بندی زردرنگ عرضه شود تا مصرف کننده از مصرف خمیرمرغ در این فرآورده مطلع شود

پ
پ
رئیس اداره آزمایشگاه‌های اداره کل استاندارد استان کرمانشاه گفت: هشت واحد تولید فرآورده‌های گوشتی در کرمانشاه داریم که هیچکدام از آنها از خمیرمرغ استفاده نمی‌کنند.
 
 نسرین ذوالنوریان در نشست خبری که امروز (۲۵ مهر) به مناسبت هفته استاندارد برگزار شد، افزود: در سطح استان هشت واحد تولید فراورده‎های گوشتی داریم که انواع سوسیس، کالباس، برگر و … را تولید می‌کنند.

وی با بیان اینکه تمام این هشت واحد تولیدی تحت نظارت اداره استاندارد هستند، ادامه داد: تعدادی از فرآورده‌های این صنایع پروانه استاندارد گرفته و برای برخی فرآورده‌های تولیدی دیگر آنها نیز اخذ پروانه استاندارد در حال انجام است.

رئیس اداره آزمایشگاه‌های اداره کل استاندارد استان کرمانشاه از نمونه‌برداری مستمر از محصولات این واحدها خبر داد و یادآوری کرد: انواع آزمایش‌های لازم خصوصا آزمایش بافت‌شناسی بر روی این نمونه‌ها انجام می‌شود.

به گفته ذوالنوریان استفاده از هرگونه بافت غیرمجاز در فرآورده‌های گوشتی شامل امعاء و احشا دام، چربی‌های صفاقی، استخوان، پوست و اعضای حرام دام قابل تشخیص است.

وی با بیان اینکه در گذشته استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی ممنوع بود، خاطرنشان کرد: هم اکنون تحت شرایط و مجوزهای خاص واحدهای تولیدی می‌توانند از خمیر مرغ استفاده کنند و این خمیر مرغ هر بار مورد آزمایش بافت‌شناسی قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: تولید خمیر مرغ در یک واحد نیازمند اخذ مجوزهای لازم است.

رئیس اداره آزمایشگاه‌های اداره کل استاندارد کرمانشاه عنوان کرد: محصولاتی که در تهیه آنها از خمیر مرغ استفاده شده باید در بسته‌بندی زردرنگ عرضه شود تا مصرف کننده از  مصرف خمیرمرغ در این فرآورده مطلع شود.

ذوالنوریان گفت: تاکنون هیچکدام از هشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی کرمانشاه مجوز استفاده از خمیر مرغ را دریافت نکرده اند و از آن در تولیدات خود استفاده نمی‌کنند/ایسنا

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.