خسرو شهبازی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی طلوع کرمانشاه، اظهار داشت: سالانه ۹۵۰ هزار تن گندم در استان کرمانشاه تولید می‌شود و بخشی از آن به کارخانه‌های دیگر استان‌های کشور صادر می‌شود.

وی افزود: به طور متوسط حدود ۹۵۰ هزار تن در استان تولید گندم داریم و ۷۵۰ هزار تن از این میزان، مازاد بر نیاز کشاورزان است که از طریق شرکت غله و خدمات بازرگانی خریداری می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بیان کرد: مصرف استان در حد ۲۵۰ هزار تن است که مابقی گندم تولیدی نیز به استان‌های دیگر صادر می‌شود.

شهبازی اضافه کرد: در سال زراعی جاری ۹۷ هزار هکتار گندم آبی و ۳۱۶ هزار هکتار گندم دیم در استان کرمانشاه کشت شده است.