بهمن خدادادیان گفت : ایرانی ها سالانه ۶۰ هزار میلیارد تومان برای دخانیات هزینه مصرف می کنند، ۲۴ درصد از مردان دخانیات مصرف می کنند این آمار در میان خانم ها به ۴ درصد رسیده است./وی ادامه داد: با یک بار مصرف قلیان، مصرفکننده در زمان بیشتری در برابر دود بیشتر قرار می گیرد. یک فرد سیگاری روزانه شاید ۱۰ تا ۲۰ نخ سیگار، در ۵ دقیقه بکشد. استعمال دودی که استنشاق می کند بسیار کمتر از فردی است که در مدت ۳۰ دقیقه به قلیان پک می زند. در نتیجه با هر بار مصرف قلیان، دودی معادل ۱۰۰ نخ سیگار یا بیشتر به داخل ریه های یک فرد نفوذ می کند!/مسئول بهداشت محیط کرمانشاه گفت:ایجاد مشکلات تنفسی ، سرطان ها ، بروز مشکلات ریوی ازجمله ضررهای مصرف دخانیات است./الانه ۶ میلیون نفر به طور مستقیم بخاطر مصرف دخانیات از بین می روند. شکسته شدن قبح قلیان در مقابل مصرف سیگار سبب شده است که استعمال این ماده دخانی در بین دختران و زنان نیز شیوع بیشتری پیدا کند و سن مصرف دخانیات به ۱۳ سال برسد!
بهمن خدادایان در گفتگو با خبرنگار طلوع با اشاره به گسترش مصرف قلیان در بین جوانان و خانواده ها گفت:
مهمترین عامل گسترش مصرف قلیان : استفاده خانوادگی و گروهی از قلیان به عنوان وسیله سرگرمی برای گذراندن اوقات فراغت، ایجاد شادی در جمع، باورهای غلط درخصوص کم ضرر، یا بی ضرر بودن مصرف قلیان در مقایسه با سیگار بعنوان یک ماده دخانیاتی، بخاطر گذشتن مسیر دود از آب و تصفیه آن است. در حالی که فلزات سنگین قلیان با آب تصفیه نمی شود.

بهمن خدادادیان با بیان اینکه مصرف نیم ساعت قلیان برابر با مصرف ۱۰۰تا ۲۰۰ نخ سیگار است گفت: در سال ۹۶ ،تعداد قلیان های جمع آوری شده ۱۱ هزار عدد بوده است و این تعداد در سال ۹۷، به ۵هزار رسیده است و امسال نیز( سال ۹۸) تعداد۴۵۰ قلیان سرای غیر مجاز در کرمانشاه در حال عرضه قلیان هستند.
نگین عزتی / خبرنگارطلوع کرمانشاه