رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده کرمانشاه با انتقاد از کیفیت نان کرمانشاه، گفت: کیفیت نانی که در نقاط مختلف شهر تولید و به مردم عرضه میشود، با توجه به سطح رفاه و فرهنگ هر منطقه متفاوت است.
وقتی نان “بالاشهر” خوشپختتر است!

عبدالرضا یاری، با اشاره به اینکه نان در کرمانشاه همچنان از نظر کیفیت مشکل دارد، اظهار کرد: هم اکنون مشکل اصلی تفاوت کیفیت نان در نقاط مختلف شهر است، بگونهای که نان مناطق مرفه و به اصطلاح بالاشهر از کیفیت بهتری برخودار است./وی این اختلاف کیفیت نان را غیرقابل توجیه دانست و افزود:اختلاف کیفیت در شرایطی رخ میدهد که قیمت نان در همه نقاط یکسان است و آرد یکسانی هم در اختیار خبازیها قرار میگیرد./رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده استان کرمانشاه بخش قابل توجهی از تفاوت کیفیت و پایین بودن آن را مربوط به خبازیهای یارانهای دانست و عنوان کرد: اینکه خبازیهای یارانهای نان را ارزانتر میفروشند به دلیل آرد ارزانتری است که در اختیار آنها قرار میگیرد و بنا نیست به بهانه ارزانی نان از کیفیت آن بکاهند./یاری با بیان اینکه عامل اصلی پایین بودن کیفیت نان خود مردم هستند، ادامه داد: اگر مردم نان بیکیفیت را تحویل نگیرند، خبازی هم مجبور به افزایش کیفیت نان تولیدی خود خواهد شد. از سوی دیگر کمرنگ بودن نظارتها نیز به این تخلف دامن میزند.